Magazine ptr copii,bebelusi in Bucuresti

Magazine ptr copii,bebelusi in Bucuresti | Autor: AdinaCiup

Link direct la acest mesaj

Buna seara,asa cum am mai spus in mai putin de doua luni o sa nasc si in afara de magazinele online care sunt f complete ma intereseaza sa stiu unde gasesc in Bucuresti magazine cu produse pr bebelusi ptr ca nu ma conving pana nu testez eu in realitate produsul

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Magazine cu jucarii , imbracaminte sau diverse aparaturi electronice / electrice ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaCiup spune:

Ma refer la magazine cu imbracaminte,carucioare,patuturi si in general cam tot ce trebuie pentru un nou nascut.Am sanse sa gasesc cat mai multe in acelasi loc sau am de umblat?

Mergi la inceput

Nu stiu cat esti acum de grabita, dar eu am procedat asa:

- toate hainutele pentru maternitate + primele 3 luni le-am comandat de la mothercare (de vazut si pus mana, am pus in magazin, m-am lamurit si le-am comandat. Preturile din magazin de aici sunt cam cu 60% mai mari decat in Anglia)

- pompa san, biberoane, suzete, sterilizator, jucarioare si alte nebunii care au fost scumpe, le-am pandit la BabyExpo, unde au fost cam cu 30% mai ieftine decat in farmacie sau magazine.

- medicamentele initiale si alte mici chestii, te sfatuiesc sa le iei de la FArmacia tei (au si site unde vezi preturile si produsele si tot). Unele chestii sunt si cu 50% mai ieftine.

- mobila: am eu de vanzare pat, comoda, saltea si accesorii de pat Mothercare (bumper pentru cap, cearceafuri, sac de rufe murdare ale bebe si decoratiune pat cu buzunare)

Altceva, parca nu a mai fost in primele 3 luni ..

Mergi la inceput

Caruciorul si scoica de masina, te sfatuiesc tot BabyExpo ca sunt mai ieftine deat in magazin. Eu le-am luat din Miniblu cu 5% reducere, pentru ca la caruciorul nostru era pret cam fix peste tot :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

La sf lunii noiembrie este baby expo in bucuresti. cauta site-ul sa vezi exact datele.

Depinde tare ce fel de patut vrei. De lemn gasesti dragut si practic la Ikea. Eu am avut patut din acela pliant cu saltea tip relaxa cump separat. Cadita ... la primul copil am avut una sofisticata, cu forme ergonomice cu nebunii ... la al doilea copil am luat una simpla de la Ikea care mi-a placut maxim.

Carucior ... la primul copil am avut 3 (trei) si nu tzepe. Un Chicco trio (landou, parte sport si scoica). Scoica ok, landoul f bun dar partea sport nu mi-a placut deloc, nu avea copertina ok. Am luat un Gracco Quatro Tour ff bun (de la BE cu ceva accesorii si reducere fata de pret normal substantiala). In final am trecut la Quinny Zapp sport, fff mic dar care nu se lasa pe spate. Acum am luat Stokke si am rezolvat TOATE chestiile. Cel mai fain carucior http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157344&whichpage=1 o discutie despre daca te intereseaza.

Hainute ... mie mi-au placut mult body-urile, si hainutele in general de la H&M. Pt bebelusi, costumase fff faine gasesti si in c&a. Deasemenea mie imi plac mult (dar cam dupa 6 luni) Benetton. Si la reduceri sunt super ca pret. Mothercare nu-mi plac hainele nici sa ma pici. Dar ma rog ... parere personala.

Mergi la inceput