Burtici de mai-iunie 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Mcoca, pai si atunci d ece naiba mai dau astia sa faci analizele alea de lysteria? ce naiba faci daca ai problema?

Mrenescu, da...l-am carat atunci. Acum n-am nicio sansa sa-l car din doua motive: unul este ca pleaca intr-o delegatie de 5 luni peste mari si tari, si doi pentru ca acum poate sa ma si refuze, ca dehhhh avem o vechime, atunci daca ma refuza poate ma razgandeam in fata primarului la starea civila glumesc, desigur :) :)

Asta cu hainutzele atat de mici am experimentat-o si eu am cativa fini si finute botezate si de cate ori le-am luat hainutele de botez ma tot minunam ca n-au cum sa fie atat de mici ...si da, totusi au fost...dar sunt asa dragute hainutele alea de "new born", zici ca sunt de papushele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hellie, o dau degeaba. Este o analiza care se face in caz de suspiciune la infectia cu listeria, in rest nu e relevanta.

Cu hainutele, la Maya am cumparat eu una alta, si la un moment dat sotul zice : Pui tu nu i-ai luat chiloti.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vicky ce tare a fost sotul tau!
Sa vedeti al meu ce mi-a facut ,la sarcina cu baiatul nu m-a lasat sa-i cumpar nimic inainte sa-l nasc si binenteles ca datoria asta a cazut pe umerii lui.Eu ii luasem hainute de corp, fara sa-i spun ,mai dinainte dar nu aveam de exterior.S-a dus la cumparaturi cand eu eram inca in spital si a venit cu un combinezon de bebei ,cand mi l-a aratat triumfator mi-am pus mainile in cap ,era pentru 6 luni!
L-am trimis sa-l shimbe si mi-a zis ca nu mai poate ca el il si spalase il si uscase sa fie curat cand se va imbraca bebe cu el.
Asa ca bebe ,cand am plecat din spital a inotat intr-un combinezon de 6 ori mai mare si sotul a recunoscut ca am avut dreptate si a promis ca data viitoare nu va mai tine cont de prejudecati.

Asta cu analizele nu o inteleg nici eu ,medicul mie mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilie dar nu mi-a dat sa fac nimic pentru tiroida.Cum sa-ti dai seama daca ai o problema daca nu faci analiza?
Ai ceva simptome ,sau cum?
Va intreb ca eu am niste frisoane asa cateodata noaptea si in plus palpitatii ,astea le aveam inainte de sarcina si vad ca continua si acum.Din ce am citit sunt semne de hipotiroidism ,dar nu m-am gandit asa departe.
Oricum eu trebuie sa repet TGO si TGP si vreau sa le fac maine si daca ma duc am sa cer si ceva analize de tiroida.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Mcoca, genial sotul tau la faza cu chilotii . Pana la urma avea dreptate omul: tu nu cumparasesi esentialul :) :) :)

Mergi la inceput

Hellie sa sti ca n-ai creat o isterie cu TSH ,e bine ca ne informam ,si stim ce avem de facut.
Mie imi statea de mult asta pe creier dar zacea undeva in fundul mintii ,acum ca s-a discutat aici intre noi mi-am adus aminte ca ar trebui sa le fac(analizele) sa mi le scot din minte.

si acum11+

Mergi la inceput

Bai, chilotii au fost obsesia lui :)). Intr-o seara, cand vine acasa, o gaseste pe Maya (care avea vre-o luna) in pampers si rochie. Tocmai o schimbasem. Wow, ai scos-o fara chilot afara??? Nu, tocmai i-am dat jos :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Asta cu analizele nu o inteleg nici eu ,medicul mie mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilie dar nu mi-a dat sa fac nimic pentru tiroida.Cum sa-ti dai seama daca ai o problema daca nu faci analiza?
Ai ceva simptome ,sau cum?
Va intreb ca eu am niste frisoane asa cateodata noaptea si in plus palpitatii ,astea le aveam inainte de sarcina si vad ca continua si acum.Din ce am citit sunt semne de hipotiroidism ,dar nu m-am gandit asa departe.

Vio, eu nu am niciun simptom! iti spun sincer. Din cate am citit simptomul suprem ar fi oboseala, dar cred ca toate gravidutele au problema asta cu somnul constant in primul trimestru.
Nu stiu de ce nu se da analiza asta la toata lumea. Habar nu am. Dar mai bine nu te impacienta...ti-am spus: mie doctorita nu mi-a dat toate analizele pe care i le-a dat doctorita colegei mele de birou si ea gravida...

Tare si sotul tau...ce-o fi zis el: "combinezonul asta pare ok pentru feciorul meu voinic" :)

Mergi la inceput

Unul din simptomele hipotiroidiei este lutul in greutate.

Eu cand eram obo si am fost la doc, a vrut sa-mi dea sa fac analizele de tiroida, si eu ca luzara am zis ca sunt ok, ca le-am facut in urma cu 4 luni (adevarat). Acu imi e ciuda ca nu le-am repetat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Hellie sa sti ca n-ai creat o isterie cu TSH ,e bine ca ne informam ,si stim ce avem de facut.
Mie imi statea de mult asta pe creier dar zacea undeva in fundul mintii ,acum ca s-a discutat aici intre noi mi-am adus aminte ca ar trebui sa le fac(analizele) sa mi le scot din minte.

si acum11+

Pai, atunci Vio, du-te si fa si TSHul asta daca tot te duci luni sa repeti TGO. Sa-ti iei o piatra de pe inima daca tot iti pusesesi de mult in cap sa faci analizele pentru tiroida.

Mergi la inceput

Nu ma impacientez, stai linistita ,ti-am zis ca analizele astea tot vreau sa le fac dinaintea sarcinii ,dar am tot amanat .De obicei pe mine ma las la urma ,prefer sa ma ocup mai in detaliu de sanatatea copiilor.

si acum11+

Mergi la inceput