Burtici de mai-iunie 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Hello !

Marie, te shpionez, e randul meu !!

P.S. ca fapt divers, eu sunt nascuta pe 21.06 (am vazut ca ai dpn 20.06), deci bebe tau va fi super misto si super destept/a si super amuzant/a si super super de tot, ca asa suntem noi, Gemenii.

Mami de dragonita Iris !

Pai eu oricum continui sa va shpionez, Bobule. Doar pana la 18 ani. Apoi gata ca trebuie sa-i acordam fetei dreptul la intimitate

PS. Eu nu stiu sigur DPN-ul, l-am calculat eu pe net. Saptamana viitoare poate ni-l zice si noua tanti dr. Berbantul meu e tot Gemeni. O sa am viata grea, precis se vor alia impotriva mea ca doar vor gandi la fel

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Mrenescu, fetelor, gata...mi-am facut programare la endo si cu toate ca n-am gasit loc decat marti (adica cu o zi inainte de vizita la gineco), tot e bine...macar dorm linistita ca am facut primul pas.

Mrenescu, sa stii ca de pierderea sarcinii ca si cauza a disfunctiei tiroidei mi-e si mie cel mai frica...si banuiam ca tu de aia insisti (am citit din urma si am vazut ca ai avut problema la inceputul anului).
Din pacate, mai devreme de marti nu am gasit niciun doctor desi am abonament si la medsana si la medlife.

Incerc sa nu disper pana marti si pana miercuri si gandesc pozitiv...sa transmit karme pozitive la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Maria, parca cu tine vorbeam de vaccinuri. Eu sunt pentru vaccinuri, dar nu pentru cele antigripale. De ex, trebuia sa-mi fac rapelul la DTpolio in sept, si cum am ramas gravi nu l-am mai facut, si ma seaca de numa chestia asta :). DTpolio + pertusis mi se pare obligatoriu cand ai copii mici in casa. Trebuie sa trimit soata la vaccinat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Ooo giiz, nasol daca esti liberala. Sper ca ti-ai luat o asigurare pentru nastere?

Vicky si Printzesone

Daa la capitolul asigurari mi-am pus maxim, ca si asa imi ia statu o gramada de bani, sa ma aleg si eu cu ceva

Mergi la inceput

Imi amintesc de kine a mea cu care am facut eu reeducarea perineala, ca a ramas gravi chiar atunci. Ei bine, si-a inchis cabinetu si s-a dus si s-a angajat, ca era mai rentabil.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

In perioada asta e mai rentabil, ca ai program fix, poti sa-ti mai bagi concedii, la mine nu prea merge, nu am cum sa-i las asa

Mergi la inceput

Aa, clar, e rentabil cand esti gravi. Apoi e cool sa fii liberal, ca iti fac tu orarele, e bine.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

In principiu asa e, dar in practic nu e chiar asa, eu am orare stabilite, dar cand suna ala si zice vai mi-e rau eu nu pot sa-i spun pai vezi ca programu s-a incheiat, vino maine, sunt care fac si asa, dar eu nu pot, nu ma lasa inima ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Bravo Hellie!

Eu iti puteam recomanda endocrinoloaga mea la Medicover dar ar fi trebuit sa platesti consultatia. Ea consulta in Spitalul Medicover pe timpul saptamanii iar vinerea e in Medicover Victoriei.

Dar daca mergeai la Parhon oare nu puteai gasi un medic astazi? ( N-am fost niciodata acolo, ma intreb doar daca era posibil).

Sper sa nu te fi speriat , am incercat sa ascund motivul pentru care te tot bateam la cap sa mergi la endo dar pana la urma e mai sanatos sa stii care sunt riscurile reale decat sa traiesti cu impresia ca nu poate fi atat de nasol.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Ehhhh, Mrenescu...iti dai seama ca la cat citisem deja imi era evident ca pierderea sarcinii e printre primele probleme la tiroida aiurea. Si vazand ca tu insisti, si Emilia, si celelalte fete...mi-a devenit foarte clar.

Intre timp am vb cu o cunostinta (cadru medical) care a vb cu un coleg (endo) etc... diagnostic din gura in gura ...si am inteles ca F4 ala e de fapt problemoiul in sarcina incipienta si ca sa ma duc totusi la endo la control, sa nu stau asa chiar daca F4 la mine e in limite ok. Asa ca...am actionat in consecinta (intre noi fiind vorba, oricum imi facusem programarea). Nu prea am eu incredere in diagnostic la telefon, dar ma mai incurajeaza un picutz.

Mergi la inceput