Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 3
Kytana spune:
Cum m-a simtit s-a trezit, l-am pus iar la san, tipa ca din gura de sarpe. Daca nu cad in depresie mare minune! Sunt cu el in brate,i-am pus si un pic de muzica relaxnta.
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
marikaki spune:
Salutare mamici si bobocei!
Suntem si noi aici sa incurajam pe ultimul bobocel sa isi faca aparitia.
Hai Maro_k! Sper ca nasterea sa fie super usoara, si sa te refaci foarte repede. Si tu si bb sa fiti sanatosi, sa va ocoleasca colicile, sa fiti papaciosi si voiosi.
Tin sa urez "La multi ani!" tuturor boboceilor care au implinit o luna, sau chiar doua Sa fiti cu totii cuminti si sa nu le suparati pe mamici!
Noi suntem in continuare cuminti. Am implinit si noi o luna, de 3 zile. Prietenii au inceput sa ne viziteze si in fiecare zi avem musafiri.
De cateva zile mami are multe hartii de rezolvat, si mai nou, dimineata, ma lasa prin vecini, cate 1h-2. Am inceput sa-i cunosc pe toti de pe palierul nostru.
Ieri, desi ploua cu galeata, mami m-a scos sa-mi arate orasul pentru 10 min.
Am crescut foarte mult, am hainute care nu imi mai vin deloc
Va pupam dulce!
danielabejan spune:
MULTUMESC DE RASP OLIVIA , sper totusi sa nu fie nimic cu emma sa fie totul bine la toata lumea
kytana imi pare rau pt tine si k socrii tai au ramas aceasi oameni fara suflet, nu stiu ce sfat sa iti dau sincer k imi dau seama k si tu esti foarte derutata si nici nu stiu f bine situatia in totalitate caci mi se pare normal k fiecare familie sa aibe anumite lucruri pe care sa le pastreze in fam.
imi aduc aminte k eu ti-am mai spus kndva sa nu te bazezi pe socrii deloc si sa stai in tara pana aveti sigurantza unu servici unul din voi, asta ti-o spuneam din proprie experientza , noua nu ne e usor acum k al meu sta de aproape 2 luni pe tusa, din fericire am avut si noi niste economii si ne-am descurcat cu ele, dar daca nu se angajeaza in 2 sapt nu stim nici noi ce o mai fii mai departe, eu insa sper din suflet sa reusim sa ne descurcam in continuare chiar daca isi gaseste de lucru pe ultima suta de metrii totodata am citit k si lulutza are probleme de genul cu serviciul si in afara e vital un servici si o inteleg perfect knd isi face griji pt ziua de maine, nu zic k in tara e roz, dar macar ai norocul sa nu platesti chirie acolo, din pacate eu si sotul daca statea in romania trebuia sa platim chirie si e aproape la fel de nasol si acolo si aici fara servici, in schimb pot spune sincer si sotul poate confirma k daca noi aveam in tara un apartament in bucuresti sau o casutza in bacau noi nu plecam din tara, ne descurcam incet incet cu ce aveam, dar am plecat pt k nu ne puteam face o familie acolo cu o chirie in spate si salarii de nimic
si eu ma supar si ma necajesc din diverse motive si am observat k emma simte chiar si knd is eu super obosita ii transmit si ei oboseala si agitatia mea si acum incerc si eu sa fiu cat mai calma si mai indiferenta k oricum vad cat se chinuie saracutza din diverse motive.
sfat de mamica incepatoare si fara nici un alt ajutor in afara de sotz, cu care ma mai ciondanesc si eu ca tot omul, gandeste-te intai la luca stiu k iti iubesti sotul , dar eu una ma gandesc si m-as gandi intai la copil, nu k nu imi pasa de sotz, dar daca facem acum miscari gresite si luam decizi gresite ei sunt cei care au de suferit copiii, noi k maturi ne descurcam , ne revenim mai usor.
cum spunea si ilinca gandeste-te la luca, el tre sa fie linistit si in uk nu numai acasa, stiu k are nevoie de ambii parinti si tu de sot, dar totodata aveti nevoie toti, in special el, de mancare, de caldura si doamne fereste sa se imbolnaveasca aici unul din voi, tu sau luca k nu beneiciati de servici gratuite si totul costa enorm la particular , iar pasile nu ai decat cu prescriptie, doamne fereste de asa ceva , dar tre sa te gandesti la toate nu e vorba de dramatizare ci de analizare a tuturor posibilitatilor.
daca cineva iti spune k te poti inscrie la gp, adica dr de familie sa stii k nu e asa, tre sa ia domiciliu aici de minim 1 an, sa ai drept de munca macar de self-employed caci daca te prind astia ca te inscrii si nu indeplinesti toate conditiile lor te amendeaza si platesti toate consultatiile avute pana in momentul respectiv, am alat astea knd m-am internat sa nasc k m-au verificat vreo 2zile sa vada daca am toate actele necesare pt ingrijire medicala gratuita.
nu te supara pe mine k iti spun toate astea, dar iti spun doar adevarul, daca cel putin luca era mai maricel sau macar al tau lucra te inucrajam non stop sa incerci sa vii, dar asa nu pot spune k te sfatuiesc sa vii in conditiile actuale nu te supara pe mine
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Felicitari Elfica@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa creasca fetita mare si sanatoasa!!!
AM scris ieri un mesaj dar avand in vedere ca l-am inceput la 18 si am vrut sa il trimit la 22 l-am pierduta. Nu mai stiu ce am scris dar am zis sa intru si sa va spun ca suntem bine. In continuare Alex e fornait, fara sa fie racit si ne chinuim sa ii sccoatem mucisorii de 3-4 ori pe zi. Tare sunt curioasa cand dispar secretiile astea ca il deranjeaza la somn.
Nu am scapat inca de conjunctivita si deja facem a 3-a oara tratament cu Nettacim. Sper sa scapam macar acum.
Bebele meu e un cuminte. Se culca singur daca il pun in pat. La fel se intampla si noaptea cand nu mai am nici o treaba dupa ce il alaptez. Sper sa continue tot asa ca daca face ca si fetita si trebuie plimbat prin casa cu orele imi iau campii.
Azi i-am dat pentru prima oara supliment in sticla cu bibe. La masa trecuta nicicum nu se satura si pentru ca nu mai curgea din san ca si la inceput (dupa ce bause deja 100 de ml) urla. ASsa ca am zis ca nu ii mai dau cu seringa ca parca prea se chinuie. Sper sa nu se intarce ca pentru 60-120 ml supliment pe zi parca nu as renunta la san, dar nu il pot lasa nici sa urle de foame.
Trimit ca a venit mandra mica si facem niste biscuiti impreuna
Mami de fetita cu fundita Maria si baietel frumusel Alexandru
nu_mai_stiu spune:
Hello mamici si burtica moro !
Am fost astazi la pediatru pentru verificarea de o luna.
Raportam 4800gr si 58cm !Nascut cu 4200gr si 53cm,iesit din spital cu 3960gr. E bine sanatos si asta ma bucura cel mai tare.
Moro,succes la dr!Hai cu bb !
Multa sanatate prichindelului tau Paulasi al tau marikaki.Sa creasca mare si frumos!
Olivia,atunci pt bubite mi-a recomandat albastru de metilen si alcool iodat.Eu nu i-am mai dat.Nici nu am mai cumparat tratamentul.A doua zi avea jumatate din bubite,acum nu mai are deloc.Si am depistat de la ce a facut....a mancat mama-sa 2 carnaciori picanti
Bine ai revenit Elfica !
Daniela,la noi asa se aude cand face kk,cum ai descris tu.
Kytana,iubita mea,nu te lasa dusa de socri.Ai fost si esti o luptatoare.Mai este atat de putin si v-a fi cum nu ti-ai inchipuiut de bine.Nu te mai necaji ca bb te simte si ca sa nu mai vorbim ca stresul reduce muuulttttt lactatia.Lupta pentru copilasul tau.O sa fie de 100 de ori mai usor langa pingu mare.Hai capul sus ca mai e un pas.
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
Kytana spune:
Cum sa ma supar Dani? Iti multumesc pentru grija, informatii si sfaturi. Sper ca lucrurile se vor indrepta usor-usor a.i sa fie bine pt toata lumea. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa razbim cumva, altfel nu stiu ce se va alege de noi.
Pinga cu Pingu mic Luca
norma36 spune:
Fetelor care va pregatiti cu bebeii de vaccin, este o crema si un plasture care trebuie aplicate inainte cu o ora de vaccin pe pielea copilului si nu va simti nimic. Din pacate in Romania nu sunt, dar poate aveti rude prin Franta, Germania, Austria: Emla patch si emla cream facute de astra zeneca.
Kytana spune:
Saru'mana Andreea
Tin sa va spun ca nici acum nu doarme de la 12.00.E normal? L-am spalat ca se cacacise si acum e iar la san. Eu ii dau ca nu ma doare mana simise rupe inima cand plange. Dar as vrea si eu sa mai dorm...
Pinga cu Pingu mic Luca
ramona7575 spune:
buna fetele
Sper ca nu m-ati dat disparuta dar va citesc zilnic, ma asez pe scaunel cu bb la san si ciesc cu spor , scuze ca nu pot scrie, laptop-ul e intr-o pozitie aiurea sa nu umble Stefan la el
De cateva zile avem si noi colici, la inceput de la 22:00 - 0:00 , acum are si ziua ii dau tot felul de prostioare pt. a-l ajuta, nu stiu cat sunt de bune dar imi fac datoria .
Din pacate plange cam des, cere mult in brate iar eu o pun in carucior, o mai las sa planga altfel nu pot face nik in casa .
Ce am observat ca merge struna : il asez pe burtica mea si ii spun doar "Shttt" cu voce calda sau sub forma de melodie (nani, nani)
Am citit in carti ca NU ESTE BINE SA VB.CU COPILUL PE TIMP DE NOAPTE, nu "nani, nani", "gata, puiule", "hai, linistete-te" sau alte cuvinte de alinare... la fel ca la primul copil nu i-am spus pe timp de noapte decat "SHHTTT" si nu s-a trezit niciodata decat daca ii vorbeam...
In legatura cu lactatia: noaptea bea doar de la un san (se trezeste din 2 in 2 ore ) iar pe celalalt in mulg cu pompa si stochez in pungi de gheata tip cuburi si mai compeletz ziua cand cere mai mult decat am eu .
Kytana - multa rabdare si diplomatie , e foarte greu sa pleci din tzara daca nici unul din voi nu are servici... e o decizie grea. Asa cum poate stii si eu stau singura o mare parte din lunile anului m-am consolat cu ideea ca sunt sotie de marinar si asta e...
Sambata avem botezul, ne-am hotarat in ultimul moment (adica ieri) , nu facem petrecere mare. Sapt. viitoare pleaca sotul si mai vine in aprilie o sa am ce boci
gata, s-a trezit Naty
Olivette spune:
Kytanutz, a adormit Luca?
Mai fetelor, probioticele astea sunt fantastice! ea facea kk o data pe zi, si cateva ore inainte se tot scremea si plangea. Acum face intruna. La masa de 7 a facut si inainte si dupa. Acum e iar la masa si ma astept. Si nu se mai screme si chinuie deloc. Doamne ajuta sa fie astea remediul pt colici!