Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 12
mami.ilinca spune:
KYTANA:pe asta o avem noi:
http://pernedealaptat.ro/index.php?route=product/product&path=18_62&product_id=52
cand ne apuca alaptatul , numai asa vrea, cocotata pe ea.
Incearca sa-i faci o baie lui pingu jr, doarme sigur dupa sau iesiti afara un pic, s-ar putea de prea multa oboseala sa nu poata dormi, asa patim si noi.
OLIVETTE:si eu turbez cand arunc lm fiindca dra nu mai vrea
Uitasem o treaba, punga de topfer expira dupa 14 zile de la deschidere, sa nu cumva sa fie si asta...
ANDREEA:suzeta o accepta doar cand iie foame, pana apuc sa-i incalzesc lm in bibi, altfel o scuipa imediat sau face o fata .....
ELFICA:la multi ani gazei mari si succes in gestionarea crizei !
Ana & Ilinca
mami.ilinca spune:
programul zilei:
la ora 9: 40 ml lm
nani
la ora 11 a mancat 40 ml,
nani,
la ora 14: papa 30 ml ,
nani...
cred ca suntem intr-un puseu de descrestere ca alfel nu-mi explic cum naiba ii ajung 40 ml 3 ore
Ana & Ilinca
Kytana spune:
mami.ilinca, Oana,Oli, multu de sfaturi. Cred ca merita investitia intr-o perna de alaptat. A adormit pingumic la mama mea in brate si eu am fugit in Cora sa iau scutece nr. 2 ca incepuse sa se ude de la nr. 1.
I-am luat si Espumisan. Am obs ca dupa Infacol vomita, a vomat si pe nas... Oooof sarmanu' ma uit la el si-mi vine a plange ca nush ce sa ii fac cateodata! As da orice sa imi poata spune ce il doare!
M-am hotarat,il cantaresc in cantarul de bucatarie. Wish me luck!
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Olivette spune:
Am mai scos un bibe de la frigider cu lm, muls de aseara, ultimul. Tot nasol si asta! Nu l-a vrut, avea gust nasol, l-am aruncat. Eee, si dupa cd am spalat eu biberoanele, sa le pun in sterilizator, imi bag nasul in ele. Si mirosesu a lapte d-ala praf de m-au dat pe spate. Dupa sterilizare la fel miros. Asa ca pana la urma laptele meu nu avea nimic. Luase mirosul de la Topfer. Si aceleasi biberoane le-am folosit si pana acum, si nu a comentat, deci cred ca are ea bazdaci azi, nu vrea biberonul indiferent ce i-as pune in el. Si am mai aruncat si 100ml de lm degeaba, tot ce mulsesem ieri
A dormit o ora si s-a trezit urland. Acum suge de 20 min. Ce-o suge, ea stie!
Mami Ilinca, cred ca sunt surori. Au racit in acelasi timp, acum fac figuri la mancare amandoua.
Kytana spune:
Suzeta nici sa nu auda de ea... cateodata degetul meu mic il mai ia. Bibe avem de la Dr Browns si cand i-am dat LP la inceput i-a lapait fara probleme
Pinga cu Pingu mic Luca
Kytana spune:
Deci are 3900 gr!!!!!!! In 14 zile, de la 3460 wohoooo!!! E bine, nu?!
Pinga cu Pingu mic Luca
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kytana Deci are 3900 gr!!!!!!! In 14 zile, de la 3460 wohoooo!!! E bine, nu?! Pinga cu Pingu mic Luca -= Love life, live love =- |
Ana & Ilinca
stella87 spune:
Buna fetelor,
Iarasi am plecat cateva zile pe coclauri si n-am mai avut timp sa intru Sper ca tpate mamicile sunt bine. O felicit si pe Moro si in acelasi timp pe noi toate ca am incheiat cu bine odiseea
Fetelor, eu n-am mai ntrat pt ca in zilele acestea ne-am ocupat s ale mutam pe mama si bunica mea cu noi in alexandria. Din pacate bunica mea s-a imbolnavit la plamani, iar acum, in urma radiografiilor ar parea ca e vorba de cancer Luni vom avea consultul la oncologie. Deci e trist, ce sa mai
Eu incerc sa ma mentin tare, laptic am sau cel putin asa imi place sa cred. Bebe Matei e tot mai dependent de mine. Nu stiu de ce toata lumea imi zice ca pe masura ce va creste va incepe sa doarma mai mult. La noi e invers.
apropo, atat am apucat sa scriu fara ca el sa planga. adormise la san dupa ce credeam eu ca a fost o masa copioasa pt el si l-am pus sa doarma. s-a trezit, acu e la mine in brate. acu iar ii dau sa pape juma de ora si ma rog sa inchida ochii 5 min ca sa pot si eu sa merg la baie noaptea n-am evoluat, tot max 2 ore doarme, dar papa mai epede si adoarme repede. nu vrea sa doarma in patul lui, ci doar langa sanul meu, ceea ce inseamna ca eu nu prea dorm profund de teama sa nu-l strivesc.
eu cred ca cu toate problemele si lipsa somnului voi intrra intr-o depresie de toata frumusetea. singuirele clipe fara alaptat si leganat au fost cand am mers la spital sunt praf
Kytana spune:
Wow Oli ce aiuea cu bibe si cu mirosul. Eu zic ca daca suge,are ce! Stie pitica ce stie
Stelutz, imi pare tare rau pentru situatia prin care treci... As vrea sa te pot consola cumva. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine, ai sa vezi! Flacaul tau e bine si asta e tot ce trebuie sa conteze pentru tine acum. Capul sus, suntem aici pt tine!
Am iesit un pic cu Pingu mic in brate si na-ti-o ca ma doare operatia! Macar el s-a odihnit ceva si acum e la san de aprox 1h si pare sa fi atipit.
Va pup
Pinga cu Pingu mic Luca
stella87 spune:
Kytanutz multu pt incurajari. sper sa se rezolve toate cumva. Ma gandesc si la bebe ca poate nu se satura, offf, ce l-asa pune acum pe un cantar, dar n-am Pingu tau a supt timp de o ora si abia acum a adormit? Bebe Matei adoarme dupa max juma de ora dar nici nu doarme mai mult de un sfert de ora. Doar dimi intre intre 10-12 doarme cam o ora, o ora juma. Dupa, doarme numai dupa ora 7 seara. Eu ziua, ca sa doarma, il tin in brate, ca doar asa mai atipeste. daca il las jos, deschide repede ochii, Asa barem mai doarme si el acolo la san juma de ora. Nu pot sa-l las asa nedormit... Sper sa nu fie pt ca n use satura E taaare greu sa alaptezi exclusiv, ooff