Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!
Raspunsuri - Pagina 6
onutz83 spune:
Hello, gagici!!
Felicitari, Mada!!!!
Doamne, cat s-a scris
Bubu, nu stiu sigur, poate zic prostii, dar daca fierbem uleiul nu-si pierde vitaminele si ce o mai avea el bun? Oare nu o fi mai bine sa punem la macerat...? Tare buna ideea cu galbenele!
Despre disconfortul de la consult- se poate sa fi si avut o contractie in timpul acela, din cauza stresului si a pozitiei f f nasoale, astfel orice atingere e f f dureroasa
Si eu am avut un super disconfort in timpul si dupa consult si dr eu are o mana suuuper usoara (si in general e atat de calm, bland, amabil... )
Doamne, ma ingrijoreaza piciorul, sangerarea, tensiunea... Ai mare grija!
Looana, cred ca puii nostri amortesc intr-un loc si incearca si ei sa se mai foiasca
Doura, Layla este un nume absolut superb
Popics, al meu e intr-un mega concediu dupa 7 nov (DPN e dupa 15), si eu stau cumiiintiiica sa nu care cumva sa se intample ceva pana atunci
Cred ca as sta cu inima in gat daca ar fi plecat din oras
Lucyana, cum sa-ti dam bataita? Noi aici facem galerie
Povestea primei tale nasteri m-a dat pe spate... asta e cea mai mare temere a mea, suferinta fetala din orice cauza... O sa vb cu dr despre asta diseara...
Mami, deci plimbarile au dat rezultate Mai are sa se rupa apa woohoo! Dar acum stai cumintica acasa, da?
Iri, eu n-am simtit cand s-a intors, doar l-am simtit unde a sughitat
Aschiutza, pe mine ma omoara simfiza, mai ales cand ma ridic. N-avem ce face din pacate...
Onutz 36+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
Ina_3040 spune:
Bubule ma bucur ca ai scapat de sangerare, chiar ma gandeam la tine. Sigur a fost de la controlul un pic prea dur. ce frumos povestesti de socrii tai, minunea ta o sa faca atatia oameni cu adevarat fericiti, o sa ii iubesti si mai mult cand o sa vezi cat de mult il iubesc pe nepot. Prevad ca printisorul o sa fie f alintat, dar asa si merita
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 37+ s.
lorelay_28 spune:
Ieri nu am reusit sa intru pe calculator. Am avut o zi plina, cu pregatiri pentru marele eveniment. Am spalat hainutele o parte din ele, am inceput sa le calc dar mai am si azi de calcat. Aseara am montat patutul. Am avut asa emotii... desi am mai trecut printr-o nastere cred ca ori cate ar fi de fiecare data ar fi emotii. Maya cand a vazut patutul s-a bucurat foarte mult. Imediat a vrut sa-l probeze. Am crezut ca o sa ceara sa doarma in el dar a preferat sa doarma in camera si patul ei. Si tati e foarte emotionat. M-a intrebat daca am pregatit totul pentru maternitate si ca ce trebuie sa faca el acolo? :))) A uitat de cand am nacut-o pe Maya.
Am admirat hainutele bebelinei si ne-am minunat cat de mici sunt. Nu ne vine sa credem ca si Maya a fost asa micuta. Ea are acum 3 ani si spune ca e mare. Imi zice: Uite mami ce male sunt. Eu nu mai sunt un bebelas.:)) Asa e nu mai e un bebelus dar e o fetita tare scumpa si iubitoare. Aseara ne spunea: Eu o iubesc pe Giulia, surioara mea... si tu tati o iubesti... si tu mami. Ma minunez de ea. Cum intelege ea notiunea de a iubi. Este foarte atenta cu mine si ma intreaba zilnic cand o sa iasa Giulia din burtica. Si eu ii spun ca nu mai este mult. si Asa este. Am intrat in a 37-a saptamana. Medicul mi-a zis ca dupa 38 de saptamani programam cezariana. Maine as vrea sa merg la maternitate pentru un control. Nu am mai fost de 2 saptamani. Poate aflu si ce greutate are bebelina.
Aseara am facut clatite cu Maya, plasinte pentru tati cum spune ea. A fost asa frumos.... si ea era asa fericita k o las sa ma ajute. Am facut impreuna aluatul, si bineinteles ca ea tot gusta sa vada daca e bun:) apoi ma ajuta punand compozitia in tigaie si la final le-am impachetat. Imi tot spunea: Mami te iubesc pentru ca ma lasi sa te ajut. Vleau sa fac pasinte pentu tati. Si tot striga dupa tati si ii Mai am cate ceva de cumparat. poate in week reusesc.
36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
lorelay_28 spune:
Nu stiu ce s-a intaqmplat. Se pare ca mi s-a sters ultima parte a mesajului. Spuneam ca azi ma simt obosita. Cred ca o sa iau o pauza.
Bubulina42 spune:
Onuutz, chiar ma intrebam pe unde sunteti, tu si Lucian!Bine ca ai aparut.
Relax, sangerarea mea a plecat la plimbare, nu a gasit un teren prea prietenos aici
Ina,sa stii ca da! nu cred ca o sa fie enorm de rasfatat, ca eu vreau un copil cuminte si respectuos si... luminos, nu care sa dea din picioare cand nu primeste ce vrea-si sa asculte cand ii explic de ce nu se poate.Adica:o sa fim innebuniti dupa el, insa o sa fie si o masura undeva,la capitolul rasfat..Am vazut multi copii tavalindu-se prin magazine..imi aduc aminte insa de o prietena a carei fetita cand cu primea ceva se tavalea pe jos-si Adina a inceput sa ii arunce o perna, de cate ori avea cate o criza:foloseste-o, Iza,sa nu te doara burtica atunci cand te arunci pe jos fara motiv!-apoi isi vedea de treaba.In 3 zile s-a treminat cu crizele aiurea
Dar daaaaa, greierele o sa primeasca atata dragoste din atatea parti ca o sa faca colectie.Te pup, Ina-foarte frumoase pozele tale de pe Picassa, foarte frumoasa burtica!
...e amuzant ca au inceput sa ma sune rudele si prietenele sa imi spuna cum m-au visat si cum l-au visat pe bebe.E clar, toata lumea asteapta sa nasc! Si eu, insa mai stau un pic,mai e timp de stat
Iulia-David al vostru e un frumos!e superb, senin si relaxat!L-as manca de obrajorii aia care ii concureaza cu brio pe ai lui Nicholas!
Irilac-acum zambesc, daca ai stii cat de greu am prins programare la dr "e normal"! A fost o aventura sa reusim, avea zeci de recomandari super, ma intreabam intr-o zi, iesind din cabinet-o fi vreo chestie ca nu sunt de-a locului si nu prea se omoara?I do not know..Ma rog, sunt slabe sanse sa fie in zona la nastere,daca e naturala.
Despre intorsul lui bebe, eu am simtit atunci doua zdruncinaturi de parca m-a scuturat cineva pe interior, zdravan-si apoi doua baldabacuri si gata, liniste totala..Dupa aia am aflat ca era cu capul pe teava-ca aici nu ai unde sa suni sa intrebi..
Angelique,suntem ok.Cand e ziua, sunt fericita,toate sunt ok.Cum esti azi, cum e ?
Bioana-si eu tusesc dimineata asa, aiurea, iar uneori din tusea asta -dau in vomat, credeam ca numai eu patesc..
Lucyana-ganduri pozitive, daaa?are sa fie totul bine,mai e doar o picatura, sa vezi tu cu ce vesti grozave vii la noi!
Mami-"2.700 si"-wow, hai ca e super, creste nazdravanul si mai are de crescut!
35 + cu Nicholas
lorelay_28 spune:
De dimineata in baie:
- Mami ai dat apa pe jos...
- Da?... Iarta-ma Maya, o sa am grija data viitoare.
- Of mami...nu esti atenta deloc.
- Da Maya, nu prea am fost atenta.
- Mami?
- Da Maya.
- daca o sa fi atenta, data viitoare o sa-ti dau din bulinutele mele.
:)))
V-ati gandit ce bulinute am putea primii noi ca parinti de la copilasii nostri? Ar fi interesant sa-i lasam si pe ei sa ne dea bulinute. Oare ce culoare ar avea?
douradoudou spune:
pana la anstere nu ai cum sa stii culoarea lichidului amniotic...normal e transparent putin roz ...galben sau verde insemana ca bb deja a facut kk..de obicei cei care au depasit termenul...dar am citit tot la michel odent ca nu e indicatie ca bb e in suferinta fetala ci pur si simplu sistemul deja merge...o sa va dau si link cand il gasesc (nu prea mai am ordine in bookmarks lately:))
FELICITARI MADA SI BINE AI VENIT BB KLARA !!!
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
douradoudou spune:
tantrumurile(crizele alea de care spuneti voi) sunt normale in anumite perioade..ele ajuta bb sa se descarce..ei acumuleaza mult mai ales pana incep sa vorbesca..uneori acumuleaza extrem de multa frustrare din cauza ca nu se pot face intelesi..trebuie lasati sa se descarce dar sa fim langa ei , sa stie ca iii intelegem si ca ii sustinem...voua nu vi se inrtampla ca dupa o repriza buna de plans sa eliberati anumita tensiune sau stress??..sa nu credeti ca viata de bb e usoara :)
<hr noshade size="1" />
si 24+ cu
douradoudou spune:
gina, nu am pm pe fb de la tine..dar credeam ca ti-am dat add aseara..tu erai cea cu poza cu buburuza zambitaiore cand era mia mica, right?
<hr noshade size="1" />
si 24+ cu
mena1906 spune:
Sunteti tare harnicute! Scrieti scrieti si eu nu mai am rabdare sa aflu tot, tot, tot. Azi iar am bocit. Nah si pe Mada trebuia sa o boceasca cineva, nu? Doar nu era sa fie singura nebocita.
Pe calea asta ii urez felicitari si sanatate si sa dea Dzeu sa aiba bebica sanatoasa si necolicoasa si papacioasa si laptic si sa isi revina repede. Acu iar imi vine sa bocesc...
Eu am fost la eco. Gabriel are 1300 grame, e baiat mare si frumos, l-am prins cu gurita deschisa . Are nasul carn. Mor de dragul lui. Mi se pare ca seamana un pic cu mine si in rest cu... instalatorul cred :))) ca cu tati nu . Sunt indragostita total. Am facut 29 de saptamani azi si puiul e cu avans de 3 zile.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X