Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Este, mai!
Felicitari, Mada! Bine ai venit bebe Klara!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

FELICITARI,MADALINA !!!!!!!!
Sa va traiasca minunea de fetita ,sa fie sanatoasa si norocoasa !!!!!
Bine ai venit pe lume,Klara Larissa !!!!

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Gata...fetelor, am terminat si curatenia(am avut o criza nebuna de curatenie...am sters si usile)...o fi semn de marea intalneala cu printesa...o sa vedem...va pup

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Luciana, butoneaza repede inca vreo 3-4 mesaje; nu apari in timp real si postarile tale se pierd in paginile vechi.

Cum e vremea la Buzau?

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Ipopica....urat tare la Buzau...ceata si inorat...maxim 16 grade....am postat mai multe mesaje dar ....astept

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari Mada, sa-ti traiasca printesa!
Pana la urma a avut personalitate puternica si la fel cum a aparut in viata voastra tot la fel a venit pe lume: cand a vrut ea, nu cand programaseti voi!

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Madalina, felicitari! Bebe Klara iti doresc o viata frumoasa si fericita! Sa fii sanatoasa, papacioasa si cuminte

Bubu, e bine ca nu vei naste musai cu doctorul ala. Si la voi vin mai mult moasele sa asiste? La noi vine doctorul doar la cazuri speciale sau in ultimul moment sa zica "hei-rup". Eu la prima nastere nici nu am stiut ca ar fii aparut doctorita . Daca ti-a bagat chestia aia de metal rece, e clar, ti-a fortat un pic intrarea si e tare dureros (cel putin la mine). Asa ca eu cred ca de la asta ti-i se trage singerarrea. Daca insa nu se opreste ar fii bine sa te duci la spital, sigur e sigur!!!

Mai doare pe cineva simfiza? Ce faceti impotriva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Hai Madalina Azi este ziua cea mare si pentru tine. Sa ai parte de o recuperare usoara dupa cezariana, sa ai laptic si sa va bucurati de puiutul vostru.
Felicitari Menics ce baietel mare ai tu acolo. Sa fiti sanatosi, sa ai laptic pentru minunea ta si recuperare usoara.
Pfff nu am reusit sa intru ieri si uite ca a mai aparut o minune. De acum o sa avem parte in fiecare zi du astefl de minuni. Le pup pe toate

35+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Mada,ma bucur ca totul a decurs bine,sa ai o fetita cumintica si mult laptic

Valicutza ce mai faci?

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Felicitari Mada!!!

Sa creasca mare printesa voastra si sa va aduca numai bucurii!
Ufff ce emotii in fiecare zi! Vin minunile

Pe mine m-a apucat o harnicie de nu ma mai opresc! O fi semn ca buburuzul vine? Am niste emotii!

fetelor!

36+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput