Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bioana sa treaca tusea asta nenorocita care te tot chinuie.

Andie ma bucur ca te odihnesti ziua,ca am vazut ca noapte nu ai pic de somn

Aschiuta daca dr. a zis sa te odihnesti asa sa faci

Cellena linisteste-te ai sa vezi ca va fi bine.

Deny arata minunat titlulTu cum te simti?

Onutz nu conteaza cum nasti important este ca bebe sa fie bine.Si eu astept verdictul dr. cum imi zice asa fac

A.C gandeste-te ca stai un pic in spital si apoi te intorci acasa cu minunea.Ai sa vezi ca fetita ta va fi bine,stiu ca o sa iti fie dor de ea dar cateva zile trec ca gandul.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Offf,cred ca am sa bocesc tot week-end-ul...Si asa ,emotional,stau destul de prost...Am incredere in Doamne Doamne !

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

AC tin pumnii sa treaca weekendul cu bine! ai grija cu oboseala, nu te extenua sa nu ajungi in sala de nasteri rupta de oboseala.

Bubu f frumoasa camera printului, sa o folositi sanatosi! Si multumesc de aprecieri pt poze, cu toate avem poze frumoase

Andie nu stiu cum faci de raspunzi mereu fiecareia exact pe subiect . te pup si odihna cat mai multa ca dupa nastere nu mai sunt asa multe oportunitati de sieste si dolce fare niente

Yna tinem pumnii si Doamne ajuta, asteptam vestile minunate maine!

O seara frumoasa si sa ne citim cu bine!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 37+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hi girls!
* am spalat juma' din hainutele lui bebe(cele de nou-nascut)..nu am mai intrat in Cora, dupa ce v-am auzit pe vo cu asta bio, am cumparat pana la urma de la un Plafar un detergent bio eco friendly, made in Usa, de 1,5 litri pe care am dat 45 de lei. am zis ca macar o luna o sa il folosesc pe asta, apoi voi trece la ceva mai comercial. Le-am spalat la 60 de grade si apoi le voi calca,cred ca e suficient.
* camera lui Bubu e dementiala!seamana cu a mea usor la detalii, o sa va pun si eu poza..:X abia astept..mai am de instalat si eu baldachinul si caruselul maine.

35+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Onutz cosul pt pampersuri este un cos special care inchide ermetic si nu miroase nimic de la pampersurile folosite,intra multe in el circa pt 3 zile.Are si saculetzi speciali un fel de rola si ajunte pt o luna cel care il am eu.Eu am dat pe cos cu 7 rezerve de saculeti 49€ ,deci jumate de am am liniste.In primul rind eu il gasesc util ca nu ies pe timp de iarna sa arunc des 2-3 pampersi murdari.Uite aici va sa-ti dai seama despre ce e vorba,cauta pe net cuvintul aceste , angelcare windeleimer.
O seara linistita

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

terbasmin e ca ventoline din aceasi clasa de medicamente...nu te ajuta la reflux...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Alina, o sa ai un suuuper weekend
Ce tare, botez si spital
Faaaceeeem galeeeriiiieeee!!!!

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Aha, am inteles
Multumesc, Looana

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna din nou. Iar nu dorm, dar acuma cred ca e vina mea, ar tb sa ma culc mai devreme la pranz ca asa nu mai am somn seara. Si cum e trecut de 12, inseamna ca azi avem 37 de saptamani incheiate, intram in saptamana 38 .
ToIo11, succes in achizitionarea patutului. Noi ne-am luat de la Ikea, modelul Sundvik pe alb.
Aschiutza, mai aveti timp de aranjat, stai linistita.
Cellena, stai linistita, anumite modificari in analizele de coagulare sunt normale in sarcina. Si oricum doctorul tau va sti ce sa faca in situatia asta. Activeaza-ti mesajele private ca sa-ti putem trimite parola.
Deny, multumim pentru modificarea titlului.
Onutz, ai dreptate, mai bine sa fii sigura ca e bine bb si sa faci cezariana daca ramane cu circulara. Dar poate n-o sa mai aiba pana la nastere. Buna ideea sa incepi pregatirea cu bagajul !
Alina, o sa ai o zi super incarcata si emotionanta duminica, dar mai ales luni. Tinem pumnii sa fie totul bine! Incearca sa te linistesti!
Mami_de2, super ca ai facut atatea pregatiri, sa pui si tu poze cu camera.
O noapte buna sa aveti, sa reusiti sa dormiti cat mai mult!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Va pup, fetele mele si va multumesc din inima pentru felicitarile cu camera bubulinului, ca asa m-ati emotionat de m-a apucat jelitul citindu-le, iar cand m-am uitat din nou la ea-auzeam si cuvintele voastre si imi parea si mai si!
Adevarul e ca e facuta cu mult suflet, asta da, si abia asteptam locatarul de drept!!, da Doamne sa vina cu bine si sanatate!

Looana- si eu am o prietena care ca si tine, a fost extrem de multumita de recipientul ala de pampersi si a zis ca face o mare economie de timp,cu el, asa ca noi l-am luat imediat de l-am vazut la oferta, a fost vreo 34$..
Cum mai esti, cum e burtica?

Bioana, Doura, of, asa cum va spuneam-si eu am de vreo luna nebuniile astea cu vomatul dupa o tuse care incepe din senin, aiurea -si se termina nasol, ca mie mi se pare groaznica partea asta cu vomatul, am senzatia ca imi iese si sufletul..Am observat insa ca nu mai e atat de rau si intens daca nu mananc nimic nimic pana la 9.30-10.00, altfel, pana in noua, scot tot afara, zici ca tre sa recuperez ce nu am avut in trim 1..

Onutz, asa,ZEN, mami, ca nu ai voie sa ai alt mood si trebuie ca bebe cu nume frumos (Lucian-Gabriel, ca tot e 8 nov imediat!) trebuie sa fie linistit,poate c se foieste cumva invers si scapa si de circulara aia! gandeste pozitiv! eu va tot spun ca noptile mele au devenit niste chestii de care abia astept sa scap, parca au 100 de ore, cand ma uit pe geam sau pe tavan, ca sunt prea obosita sa pot citi, iar statul asa, in fund, e aiurea rau noaptea, insa clar nu ma mai pot intinde pe nici o parte! senzatia e o durere de neimaginat, care arde, sub coaste si un arc intins in toate partile in burta mea, sau..nu stiu sa descriu, zici ca am elastice peste tot, incordate!e nasol, cand vine seara imi vine sa mor

Gina2,stai cumintica, o sa fie totul bine, valabil si pentru Alina noastra..Hai ca ma e un pic!

Fetelor-si noi trebuie sa ajungem la un botez in weekend..trebuie neaparat, ca ne sunt tare dragi prietenii acestia- dar am vorbit cu iubi sa stam cel mult 4 ore, ca si asa o sa fie un fel de stat la masa-mers la baie, ca nu mai am curaj sa fiu super
zgubilitica, asa cum sunt de obicei, fiindca lui bebe nu ii mai place sa obosesc si se incordeaza burta ca pietroiul, instant!
Plus ca eu am o problema cu zgomotareala, fiindca bebe e super agitat de la muzica puternica, nicidecum fericit, dragul de el..
Cu imbracatul am sa ma descurc, e ok, sunt chiar sexy, hi hi, cu incaltatul va fi o problema, ca am picioare de elefant:(, o sa vedem ce si cum facem...

Fetelor, ce cu Mena, ca nu am vazut nici un mesaj de la ea?? cine ce stie, ca ma ingrijoreaza cand nu scrie nimicutza...Sper sa fie bine!

Andie, ai nopti albe, ca mine...Pacat ca nici tu nu pot dormi, mai e un pic si o sa avem nopti si mai albe!-conform legii lui Murphy
Felicitari pentru intrarea in sapt 38!

Sa nu uit:si noi avem mosi pentru Nicholas, pe langa nasi-iar noi, la randu-ne, am fost mosi la o scumpica mica, fetita unor prieteni.Noi i-am luat hainutele pentru pana la biserica,noi am dus-o la biserica, eu am imbracat-o acasa- (ce emotii am avut!)- iar acolo am predat-o nasilor! Dar Cellena, -si eu sunt pitesteanca si am avut o moasa, e prima data cand aud chestia asta cu 3 personaje !!
Se potriveste bine vorba aia:cate bordeie atatea obicee!

Stai, ca tre sa ridic neaparat motatele pentru Ina!
Hai Ina!!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput