Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bubule camera lui e superba,sa o folositzi sanatosi si sa aveti cele mai frumoase primele clipe Am vazut ca ai cos pt pampersuri ca al meu,este foarte buna investitzia ,merita pe deplin bani.
O seara frumoasa

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

BUBU,camera lui bb e suuuper !!!Imi place mult de tot !

Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bubu absolut superba camera lui Nicholas,felicitari

Lorelay si eu mi-as dori cateodata sa nasc pe 19 de ziua mea dar cateodata zic ca e mai bine sa avem fiecare ziua luiAcum numai Dumnezeu stie cum vor fi lucrurile.

Onutz nu mai fii agitata ca Lucian va fi bine,stiu ca e un stres in plus sa stii ca bebe se tot joaca cu cordonul dar va fi bineFoarte frumos numele ales

hai Ina

Eu sunt fericita ca m-am miscat mai mult astazi fara sa am contractii,am stat si un pic in curte vreo 15 minute si a fost asa de bine.Astept cu sufletul la gura sa merg luni la dr. sa vedem cum mai suntem.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna burticilor,
ma asteptam sa citesc ca a mai nascut cineva....cu atatea surprize in ultima vreme...

ANDIE mersi si felcitari pentru rezultate.

VREUASANINGA ai fost harnicuta si ai terminat pregatirile...

LOOANA felicitari pentru schimbarea saptamanii.acum poate sa vina bebele cand e pregatit..

YNA o sa ma rog sa fie totul bine. doamne ajuta.

ONUTZ lucian e bine, nu te necaji. o sa vezi ca totul o sa iasa ok.se joaca si el ca se plictiseste....

LORELAY te-ai odihnit¿ sper ca da.

TOTO11 bine ai venit. sa ai o sarcina asa cum iti doresti in continuare.

GINA multa sanatate.cum te mai simti¿

BUBU camera e traznet!!!! sa va bucurati de ea impreuna.

eu sunt franta...dar mai e putin, stiu.am ajuns la 57 de kg, deci 8 luate pana acum.a mai crescut burtica.. azi dimineata am tusit pana am varsat.de atunci nimic...ma ia iarasi deseara... mi-a dat dr un inhalator,dar il pot folosi doar de 3 ori pe zi.

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

E asa bine sa fii in concediu, chiar si fata de cand lucram de acasa. Azi m-am bagat in pat pe la 4 si ceva si m-am sculat la 7 si un sfert. Asta nu puteam sa fac cand lucram .
HAI YNA! Sa fiti bine si tu si bb si sa fie totul ok!
Onutz, linisteste-te cu circulara, colega mea care era cu fix 3 saptamani inainte mea cu sarcina tot asa a avut bb dubla circulara, si n-a fost nici o problema, doar ca a facut cezariana. O sa fiti bine amandoi! Frumos numele lui bb!
Angelique, super ca te-ai putut misca si tu putin fara contractii. Hai ca nu mai e asa mult, daca mai trec 3-4 saptamani o sa fiti bine.
bioana, nasol cu tusea. Sanatate sa treaca cat mai repede!
O seara buna tuturor!

Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ToIo11 spune:

Multumesc de urari, sarcina usoara si voua in continuare. Nu pot sa ma plang de sarcina grea, bebe e cumintel, nu am avut greturi, varsaturi. Acum au inceput sa doara un pic spatele, mai greu cu intorsul noaptea, dar suntem ok. Bebe sa fie sanatos ca se zice ca astea toate, ca si nasterea dealtfel, le cam uiti cand privesti la minunea aia mica.
Noi acuma suntem in cautarea patutului, s-ar putea sa aiba sotul drum la Bucuresti si ma uit pe site-ul Ikea sa vad ce oferte sunt. Trebuie sa ii dau raspunsul pana maine dimineata daca luam de acolo sau nu. Un pic cred ca glumeste, ca la cate liste si listute am, e greu sa ma decid asa de repede.
Pupici si o seara frumoasa si linistita

saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Yna, nastere si refacere usoara!

Onutz, pt sperietura

Eu am ajuns azi la moasa si apoi la doctor. Am contractii dureroase, nu am dormit ca lumea azinoapte si nici azi nu mi-a fost prea bine. Da colul e inca inchis si de 4 cm, ei presupun ca din cauza intoarcerii lui bebe . Am luat un MG si trebuie sa ma odihnesc (desi numai asta am facut inultimele doua zile).

Pt simfiza s-ar putea sa primesc curea de sustinere a burtii, daca e de acord casa de asigurare. Si am primit si ceva homeopatic.

Noi inca nu am aranjat nimic, inca nu m-am hotarit unde va dormii cea mica, banuiesc in camera copiilor ca nu il vad pe junior sa renunte la locul lui de sforait...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Sunt suparata mi-au venit rezultatele la analizele de sange de trimestrul III si mi-a iesit timpul de coagulare mare. Bineinteles ca m-am panicat, mai ales ca nici nu pot naste normal. Acum imi fac o mie de griji.
In alta ordine de idei, vreau si eu parola de la albumul de poze pls

Va pup

Ema de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Onutzule, am rezolvat eu cu titlul . Sper ca e bine asa, Popica

(Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Multumesc, fetelor
Bioana, ce urat trebuie sa fie cu tusea si voma... oooofff... nici nu stiu ce sa-ti zic, ca nu inteleg de ce iti vine sa tusesti. Azi dimineata am avut si eu ceva asemanator, am simtit ceva in gat si am tusit pana aproape am vomitat, dar tu, biata de tine...
Referitor la circulara... o urmarim indeaproape. Daca se mentine nici nu ma gandesc la nasterea naturala, indiferent cate povesti de succes citesc sau aud. Nu vreau ca puiul meu sa fie unul din cei putini care se aleg cu cine stie ce pentru incapatanarea mea.
Si dr a zis ca pana la nastere nu ar trebui sa fie probleme. A mai zis ca, daca imi doresc mult sa nasc natural putem incerca, dar la cel mai mic semn de suferinta fetala sa fiu pregatita psihic pentru cezariana. I-am spus ca nu o sa cad in depresie, pentru ca nu vreau nici o problema cu si vorba lu' Popi, nu e ca si cum imi doresc neaparat si absolut vreun tip de nastere.
Asa ca incerc sa ma pregatesc pentru orice (incep cu bagajul )

Mai e un pic, un picut

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput