Cum trebuie sa te comporti cu un copil rasfatat?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

eu nu cred ca exista rasfatz mai ales in primii ani.

e minunat sa fii parinte si ma bucur din plin de aceasta experientza. da, sunt frustrari,neintelegeri,nopti nedormite...dar, se merita.
e ceva extraordinar sa ai linga tine o fiinta care sa iti ofere atita dragoste si atitea bucurii.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lau2

Citat:
citat din mesajul lui buli

hahaha!
genial mesajul tau, putem sa-l punem in rama?

:)))))))

Lau nu trebuie sa razi asa ... ca-i de plans!

Buli, in rama si eticheta "asa NU"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Lau2 pot sa te intreb ce ocupatie ai de lucrezi cu mamici 8 ore pe zi?
Mie una mi se pare ca esti prea detasata de subiect,ca iti permiti sa razi si sa vorbesti atat de usor despre problemele cu care va confruntati.Ceea ce ma face sa cred,ca aceasta problema nu este a ta ci,a unei mamici cu care lucrezi tu.Sa imi spui daca ma insel(desi sunt aproape 100% sigura ca e asa cum spun eu-voi ce spuneti?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Lau2 nu e taticul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pot sa ghicesc si eu? Barbat care lucreaza intr-un grup de femei, mamici, unde discutia se invarte intre ce-a mai mancat si... puiul meu, ce marca de scutece e mai buna, ce destept e al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Sa facem un chestionar, sa vedem cati barbati rezista la asa stres... [:d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Omul e clar barbat, si si mai clar pe dinafara cu "parinteala" (nu ca ar fi singurul) Pana sa ma apuc sa ma instruiesc si eu pe tema, eram convinsa ca plans = rasfat, chiar si in primii ani. Mi-au trebuit ceva lecturi ca sa imi dau seama ca nu e chiar asa.

Asadar domnule Laurentiu, s-au mai recomandat carti pe tema asta pe aici prin forum :

Ana Savin - Totul se intampla inainte de 6 ani
Aletha Solther - Discipline without punishments or rewards
Terry Brazelton - Puncte de cotitura

si lista ar putea continua. Spor la citit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Sa facem un chestionar, sa vedem cati barbati rezista la asa stres... [:d]

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Al meu ar rezista cu brio. si chiar multe mame ar avea de invatat de la el. este foarte empatic, rabdator si atent la nevoile copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

si al meu e infinit mai rabdator decat mine....iar baiatul ii seamana doar la mutricica. Temperamentul = 100% moi :/

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Omul e clar barbat, si si mai clar pe dinafara cu "parinteala" (nu ca ar fi singurul) Pana sa ma apuc sa ma instruiesc si eu pe tema, eram convinsa ca plans = rasfat, chiar si in primii ani. Mi-au trebuit ceva lecturi ca sa imi dau seama ca nu e chiar asa.

Asadar domnule Laurentiu, s-au mai recomandat carti pe tema asta pe aici prin forum :

Ana Savin - Totul se intampla inainte de 6 ani
Aletha Solther - Discipline without punishments or rewards
Terry Brazelton - Puncte de cotitura

si lista ar putea continua. Spor la citit !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Nu le ai cumva electronic?

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput