FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35
Raspunsuri - Pagina 4
tusferi spune:
Ma tot chinui sa va scriu, dar nu reusesc. Am scris de 2 ori, ieri si azi, dar nu am reusit sa timit mesajul...
Sper, eu am pierdut 3 sarcini cu outele mele, e drept ca obtinute natural si am avut un FIV cu embrionas propriu, care nu s-a prins....
Fumi, in mai putin de o sapt incepe hora pt tine Iti tin pumnii...
Ruxandrica, mai ai putin si tu...
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
Bichi spune:
Sper si eu am avut o sarcina cu outele mele, la a V-a ICSI, a II ca numar in Austria.
Sarcina oprita la 6 saptamani. Mi-a devastat inima, sufletul si toata viata mea...
Era mai bine daca vedeam la rezultatul beta un alt 0 mare si rotund....
sper spune:
Ruxandrica dar calitatea spermatozoizilor sotului tau care este? Stiu ca in cele mai multe cazuri rezulta embrioni prostuti din cauza AMH-ul tau e super!!
Sotul tau are ac mutatii de trombofilie?
Bichi
Ruxandrica spune:
Sper sotul meu are asteno-teratospermie, la primele 2a FIV-uri am facut ICSI iar la no 3 IMSI.
Eu am MTHFR C667T, fact XIII si PAI heterozigote, iar el are MTHFR C667T si A1298C heterozigote iar PAI este homozigot.
Ei? Tare colectie nu?
sper spune:
Si eu am mutatii urate-urate MTHFR C677T homo si FVL hetero , posibil si altele dar nu m-am mai cautat pt ca mi s-a spus ca mi se a doza max de clexane.
Ruxandrica, poate o sa te supere ce-ti zic, buba la voi sunt convinsa ca nu e la tine ci la gigeii sotului. Un fiv cu donator cred ca era mai indicat decat unul cu ovo donate si gigeii sotului tau.
Ruxandrica spune:
Sper nu stiu ce sa zic, noi am intrebat si de varianta cu donor, drept sa spun mi s-a spus ca nu e cazul, ca "materialul" sotului e ok asa cum e, acum... daca atatia doc spun ca se poate cu materialul clientului, eu n-am studiile necesare sa ii combat.
Adevarat e ca nu am facut si testul ala ADN fragmentation pt ca ni s-a spus ca nu e necesar. Acum... mergem inainte, eu imi doresc sa reusim acum, ca sincer nu ma mai tin nervii capului cu inca un beta negativ.
Pana la urma pt noi nu conteaza al cui e materialul, atata timp cat e in gradina noastra
Oricum, nu ma vad incercand pana la adanci batraneti. Doc ginecolog a vrut sa ma imbarbateze spunandu-mi ca a avut paciente care a reusit si la al 9-lea FIV . Acum eu ce sa zic: bravo lor, dar chiar nu ma vizualizez peste 5 ani in acelasi stadiu: mailuit clinici, "hartuind" doctorii etc etc .
Looana spune:
Buna dimineata! Hai feteli la cafea
Ruxi povestea ta seamana aproape cu a mea ce pot sa spun ca ai facut ceea mai buna alegere pt tine.Acuma stii cum e tot incerci,incerci si stai pe loc...problema e timpul,ani trec si copilul are nevoie si sa-i oferim ceva nu numai ca il aducem pe lume.De aceasta iti spun ,bravo si va- ti decis ce e mai bine si sansele sunt cele mai mari sa devii mamica
Matusico,dormi? Cafelutza e gata ,noi nu avem somn,de fapt simt ca ne apropiem de momentul cel mare .....de azi avem 37 implinite si intram in 38 sapt.Astept ca luni sa vedem cum aratam la control in spital,daca mai apucam...ca nu stim ce vine de azi pe maineCert e ca deja de aseara am inceput cind misca sa simt intepaturi in vagin pt citeva secunde,plus dureri de spate care nu-le aveam inainte.....sper sa fie fortzos Junior meu ca si asa deja nu mai are loc la 3500 kg
O frumoasa dimineata sa aveti
Looana 38Sapt.
amaliaro spune:
Buna dimi fetele
Noi acum ne am trezit nu avem sintome dureri doar nani mai mmult dimineata si la pranz
Loana sunteti tare cumintei mai aveti putin astept sa vorbim azi
Pup gasca vesela
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
sper spune:
Ruxandrica DOAMNE AJUTA!! sa fie ok la ac ultima incercare. Nu ar strica sa faceti anal aceea ADN fragmentation , sa stiti sigur cum stati.
Loona spui ca situatia ta e asemanatoare cu a lui Ruxandrica, sotul tau are asteno-teratospermie?