FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Roadetotbine ai revenit

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

AMALIARO,multumesc pt raspuns.Ma intereseaza daca inainte de punctie ai facut vreo injectie sau ai luat vreun medicament similar cu Diphereline sau pur si simplu ai inceput pastilele cu Estrofem.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!
Raisa nu am facut nimic alceva decat schhiema pe care ti am scriso care a inceput prima parte in z3 si restul schiemei in z punctiei schiema este acceas care a avuto si Miracol sper ca ti am fost de folos daca mai alte nelamuriri aici sunt

Matusici cu burtici pe unde sunteti ?
Matusici fara butrici pe unde umblati?
Fumi mai ai 2 zile

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Raisa cred ca nu prea ai cum sa gasesti raspuns aici la faza cu Dypherelin-ul pt ca nu prea sunt fete care sa fi luat Dypherelin si sa nu fi ramas insarcinate.
Daca ai avut o rezerva ovariana (AMH f mic) inainte de Dyphereline e posibil sa nu iti mai vina adica sa te fi inhibat de tot).

Cel mai bine ar fi sa iti faci urmatoarele analize FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Prolactina si Testosteron si sa le trimiti un e-mail celor de a Brno inclusiv cu faptul ca dupa Dyphereline nu ti-a venit ciclul decat o data. In felul acesta vei primi cel mai avizat raspuns, iti vor recomanda tratamenul potrivit si te poti pregati fb pentru ianuarie. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si de la mine, am intrat doar sa va salut ca am o durere de cap ingrozitoare de ieri de la pranz. am sperat ca dupa paracetamolul de aseara sa-mi treaca si azi sa ma simt mai bine dar vad ca nu e asa .
Am mancat si acum vreau sa incerc sa mai dorm putin....poate poate
Amalia, n-am apucat sa te pup si pt beta 2, astept cu nerabdare eco
Pupici pt toate

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

matusico am sa-ti scriu ceea ce i-am scris si larei cand si-a anuntat beta: astept confirmarea de la eco, cu inimioare. Ca asta e pasul urmartor. Felicitari si aici!
iri va citesc foarte des si ma bucur pentru reusitele voastre. Sper sa treaca rapid durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

salutare si de la mine,
azi avem 3embrioni de 8 celule si 2 de 5 celule.
si ne auzim dupa ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Fumi Doamne ajuta sa transferi cei mai lipiciosi embrionasi

Irilac tu ai iarasi hipotensiune? sau de ce te doare capul? daca ai un tensiometru ar fi bine sa iti iei tensiunea sa vezi ce e. si sper sa-ti treaca repede, repede

Miracol ma bucur ca esti Ok si ca pregatesti culcusul pt bebei. Si eu am ajuns in final la chiuretaj ieri ca nici la mine nu se eliminase tot.

Amalia felicitari Sigur ai doi. Asteptam eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Raisa, referitor la Dipherelin: eu am facut in august acest an un Fiv normal la care am avut aceasta injectie, dar nu depot; Fiv-ul a fost un esec, deoarece nu am avut decat un folicul, dar nu mai conteaza, cert este ca menstra nu mi-a mai venit timp de 2 luni; le-am scris celor de la Brno despre situatie si mi-au recomandat sa iau 10 zile Primolut N, dupa care mi-a venit menstra.
E bine sa le ii intrebi, sa iti recomande ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna fetelor
Amalia,fetele, am si eu o intrebare,inainte de pastilutele albe din luna cu transferul ati luat ac? Cum se sincronizeaza c.m cu cel al donatoarei?

merci eu merg maine la dr. si nu mai pot de curiozitate

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput