FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Many FELICITARI pentru Valdut! LA MULTI ANI!!
Sa-ti traiasca si creasca mare si sanatos si sa va aduca multa multa fericire toata viata.!

Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Amalia, felicitari pentru un beta atat de frumos si Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!!!

Many, La multi ani! pentru Vladut, sa creasca mare, sanatos si norocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Doamne, citeam aici si nu realizam ca de Vlad al meu este vorba si ma gandeam ce coincidenta inca un Vladut nascut in 29.10.
Iri draga mea iti multumesc ca te-ai gandit la noi.Si noi suntem cu gandul la voi si ne sa va intalniti la termen si cu bine.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Many, n-am cum sa nu ma gandesc la voi zilnic . Cand e totul gata am sa-ti trimit o poza .

Meeeeiiii....da ce-i cu linistea asta pe aici, va costumati cumva in vrajitoare sau ce faceti de nu mai ziceti nik?
Miracol, ce ai facut ieri la dr?
Looana, te-au oprit ieri la spital?
Fumi, cati embrionasi ai?
Ruxi, cand pleci?
Matusico...tu pe unde umblii ?
Tusferi, Bichi, Noi 2, Smaick, Coco, Ivisor....ce mai ziceti?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Irilac eu vineri am echografia pt endometru, iar marti sunt pe cai catre Brno. Pt Haloween am stabilit ca-mi iau o matura cu coada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Iri, eu sunt bine, dar pe cei mici nu i-am mai vazut de mai mult de 2 saptamani si mi-e tare dor de ei si sunt si nerabdatoare rau sa vad ca au crescut bine. N-o sa o mai las pe doctorita sa ma programeze asa rar (ea m-a programat la o luna, dar n-am avut eu rabdare asa mult si m-am dus la alt dr pt o alta eco acum 2 sapt).
Ma duc tocmai vineri la eco, sper sa primim vesti bune, ca sunt in grafic cu toate...
Pup Iri, pup si restul burticilor, viitoarelor burtici si mamicile
Alina, tu ce mai faci?

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

ioneane
anasta
Iri sunt bine am fost plecati,Loana e acasa inca juniorului ii place la maami iin bburtica,Miracool nu a fost la medic se duce peste cateva zile
Ruxi drum buun ssi DD sa fiecu tine
Va pupicesc pe toate toate

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna fetele,

Se pare ca in ultima vreme, avem numai vesti bune! Sa o tinem tot asa.
Ruxandrica, sa ne tii la curent cu evenimentele. Cred ca avem repartizat acelasi medic: dr. Kozumplik!
Mai am si eu putin, adica la sfarsitul lunii noiembrie, pana ajung la cehi.
Eu azi am aflat detalii despre donatoare: are 27 ani, parul si ochii ca ai mei, precum si grupa de sange.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Stefana hai Doamne ajuta !mai putin si iti indeplinesti visul

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Amalia, un pt. tine si multi pt. bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Buna dimineata fetele,
Multumesc tuturor pentru gandurile bune!!!!
avem 6 oua la fertilizat (inca nu am alte detalii).
Va tin la curent cu evolutia lor!!!!
toate fetele!

Mergi la inceput