Telefon mobil

Telefon mobil | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Acum cateva ore am primit un apel, la care nu am raspuns. Imediat ce persoana respectiva a renuntat sa ma apeleze, am vrut sa dau telefonul pe silentios. Dar doar am vrut...ca n-am mai apucat, deoarece mi s-a blocat telefonul. I-am scos bateria, am pus-o la loc...cand am vrut sa-l deschid, deschide, Leano, daca mai poti!... Am facut bataturi de la cat am frecat ecranul, ca deh, mi-a trebuit touch screen...ala clasic, cu butoane imi statea-n gat.

Telefonul meu e in coma profunda, respira cu ajutorul incarcatorului, cand il mufez, apoi...vad negru in fata ochilor. Si la propriu si la figurat!

Am urgenta nevoie de el si desi am un altul de rezerva (ala cu butoane ), il vreau pe Samsungu' ala inapoi la viata!

Ce sa-i fac?

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

telefonul mai este in perioada de garantie ?
daca nu, incearca la un centru de reparatii/decodari telefoane mobile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

telefonul mai este in perioada de garantie ?
daca nu, incearca la un centru de reparatii/decodari telefoane mobile.

Merci de idei, dar ma gandeam ca poate-l resuscitez cumva si nu-i nevoie de service. Tocmai am facut niste foto cu el si nici n-am apucat sa le descarc, n-as vrea pentru nimic in lume sa le pierd...

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Si eu am patit-o cu un LG.
Incepuse de la o vreme sa mearga mai greu.Adica ii dadeam comenzi si mi le executa in 2-3 minute sau se inchidea,sau ramanea blocat pret de cateva minute.L-am dus la un service si mi-au spus ca probabil e din cauza ca are memoria prea incarcata(memorie tel plus card de memorie aproape plin).Ok,descarc totul,golesc cardul si telefonul.A mers bine 2-3 zile apoi iar a inceput.M-a tinut asa vreo 2 luni pana intr-o zi cand s-a inchis si inchis a ramas si acum.L-am dus iar la service si cica aveam nu stiu ce virus pe cardul de memorie si trebuie sa re-softam telefonul.
Am renuntat.Costa mai mult re-soft-atul decat telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fotografiile sunt in memoria telefoului sau ai memorie separata?

in rest ... garantie, banui ca e noutz

Mergi la inceput

Am verificat, din fericire e in garantie, bine ca n-am fost tentata sa-l dau de pereti. Din nefericire nu mai am lista de service-uri, asadar...cum procedez, merg la primul magazin Vdfn sau direct la mag de unde l-am luat?

Si daca e in garantie, mai trebuie sa platesc ceva? La treburi de-astea cu garantii recunosc ca nu ma pricep. Presupunand ca dureaza reparatia, ce se intampla cat timp e la service, raman fara telefon sau mi-l inlocuiesc?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

fotografiile sunt in memoria telefoului sau ai memorie separata?

In telefon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cu telefonul, incarcatorul si, daca le mai ai, cutia si factura, la magazinul de unde l-ai luat.

daca u mai ai factura, iti fac ei duplicat, daca nu mai ai cutia, posibil sa se strambe nitel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

cu telefonul, incarcatorul si, daca le mai ai, cutia si factura, la magazinul de unde l-ai luat.

daca u mai ai factura, iti fac ei duplicat, daca nu mai ai cutia, posibil sa se strambe nitel.

Am, am pana si punga in care mi-au dat telefonul.
Off...asta-mi trebuia mie acum?

Sfatul cu scos si lasat bateria pe termen nelimitat (sau limitat, ca nah, mai incerc cand si cand), nu functioneaza...

mami_stefi, al meu abia are cateva poze pe el, ca am grija sa le descarc, doar azi am intarziat 2 minute. 2 minute!

Si cum, mai fetelor, daca e in garantie, platesc eu service-ul? Ca eu asta inteleg de la mami_stefi (scuze daca gresesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:

Si cum, mai fetelor, daca e in garantie, platesc eu service-ul? Ca eu asta inteleg de la mami_stefi (scuze daca gresesc).

Al meu nu mai era in garantie.
Stiu ca nu platesti nimic daca e in garantie.Decat daca cumva se dovedeste ca nu l-ai utilizat conform manualului de instructiuni,ceea ce nu cred ca e cazul.Oricum,mergi la ei si ei iti spun ce si cum.

Mergi la inceput

Am inteles, mami_stefi!
Da, l-am folosit "conform manualului"... doar n-o sa ma apuce sinceritatea tocmai cand nu trebuie. Ca nah, l-am mai scapat si eu ca omu', de vreo 2 ori pe jos. Hai, bine...de 3 ori. Da' nu recent!

Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri!

Mergi la inceput