Buna seara!Un prieten bun are o fetita de aproape trei ani si ar vrea ca anul viitor sa-si inscrie fetita la o gradinita in sectorul 3.(sta in zona Dristor).Vrea o gradinita de stat,evident.Problema e ca fetita lui e cea mai...mare dintre vecini/prieteni si nu prea are de la cine sa-si faca o ideie la care gradi ar fi mai ok personalul,mancarea,conditiile...etc.Daca aveti copii la gradinite in zona as dori parerile voastre,bune sau rele.Eu nu mai stau in zona de vreo 8 ani,dar stiu ca era gradi nr 36 recomandata des,am vazut si ca la sc 84 au gradi(nr 188)...In fine,astept raspunsurile voastre.Multumesc anticipat tuturor!
Eu stau in dristor si am avut, si inca o am pe cea mica la Floare de Colt. Gradinita e ok, curata si frumos amenajata, dar ca orice gradinita de stat, cu multi copii in grupa, si daca nu apartine de ea, e greu de intrat (sau altfel spus nimic nu se intampla acolo fara "stirea" directoarei). Si daca apartine, tot greu se intra, depinde cat tupeu ai, eu am avut si am intrat fara spaga, dar usor nu a fost.
Daca mai vrea detalii, intrebati si va spun.