Clubul "babelor" FIV-oase 66
Raspunsuri - Pagina 12
adrianaady spune:
Aristicoeu te iubesc sincer Si lasa aspirantele acolo unde sunt; tu ramai aici pe baricade : " babe pe vecie"
Lara27 spune:
halllooooooooo,
artistooo, am intrebat io, cum sa nu..io am intrebat de toata lumea, fara discriminare: de tine, de motan, de sami, de ana, de alex si de cine mi s-a parut mie ca absenteaza, in mod suspect..
acum ca, mi-am luat-o in freza (iar!), (glumesc, ady a fost o finuta, la cat de agasata cred ca a fost, pe toate caile de comunicare posibile, de intrebari recurente..) nu mai intreb de nimeni, nimic, nope, not me..
beeeeeeeey, ma lasa rabdarile si nervii pana la ecooooooooo si in fiecare zi, strangely, parca ma simt (fizic) tot mai bine (btw, sambata merg la Halloween Party) dar, psihic, se aduna pitic dupa pitic, deja sunt Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici..sau 70 pitici????
anyway, nu ma bagati in seama, refulez si eu pe unde si cum pot..cred ca-mi cedeaza neuronul, soooon..
p.s.: deci, ady, cand si daca o sa "dispara" ari o perioada (sper ca veci!), sa nu te mai miri daca te agaseaza lumea tot pe tine, he, he..
_
Lara27 spune:
alta
qiao, hai sa ne punem logo la topic
ady, am si eu o intrebare din registrul serios: prednison & estrogenii ai continuat pana in saptamana a 11-a, da? si cu clexane mergi in continuare si acum?? (nah, ca m-a luat valul de optimism..dream on)
_
MeAlex spune:
Babe cu titlu onorific!
LE: Sau babe, citit in engleza!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
adrianaady spune:
[b]Lara[/b dr grec a zis sa opresc estrogenii dupa sapt 10, eu am facut-o treptat pina in sapt 11. Prednison l-am oprit treptat in sapt 11-12. Tu iei si duphaston? pe asta l-am oprit in sapt 12.
Daaa, clexane a la long , inca continui cu 0.4 , rezistentele pe artere sunt bune deocamdata .
Dupa ce auzi inimioarele in urm saptaminii e bine sa verifici daca doza de clexane 0.4 e suficienta. Eu o fac la fundeni la citeva saptamini.
ioana3110 spune:
baba Ari!!!! eu te iubesc tare tare, chiar daca nu intreb de tine!
Si pe Sami o iubesc si mi-e dor de ea, dar am zis ca pana se gravideste, nu mai vorbesc cu ea ci ii tin doar pumnii! Oricum ma suna ea din gresheala din cand in cand...nu-mi fac griji
Lara, nu-ti face griji. Tot ce se intampla e normal. Eu ma duceam la eco din 3 in 3 zile si imi era rushine deja de doctora mea dar mi-a spus ca in cazul meu se accepta. Asa ca daca vrei eco mai repede, go for it, ca se vede. La mine s-a vazut la 17 zile dupa ET. Doar ca inimioarele se vad mai tarziu.
fete cucuiete!
Qiao, te imbratisez in mod special!
MeAlex spune:
Uf, nu va suparati de intrebare...ce e cu estrogenii? Se recomanda ca sustinere la fiv sau in general? Am gugalit un pic, dar n-am gasit.
Eu sunt cu 20 mg Duphaston si 100 mg Utrogestan vaginal.
Ady, iei si Aspenter?
LE: stiu doar ca uterul incepe sa sintetizeze estrogen dupa ce se fixeaza embrionul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
Lara27 spune:
ady
da, da, stiu de antifXa la Fundeni..dar, nu m-as pune pe drumuri pana la Buc doar pt atata (mai ales ca, tre' sa fii acolo dimi la prima ora, rezultatul e abia dupa-masa, nu prea stau bine nici cu zilele de CO ramase pe anul asta, etc)..si ma gandeam sa raman la madam Avram, pe care o pot gasi si la Cj..
acum, ma streseaza femeia cu faza/fixul ei cu aspirina si oprit Clexane in trim II (si inlocuit cu aspirina)..PK mi-a explicat clar si indubitabil ca e o prostie! a zis ca trebuie mers a la long, eventual ajustata doza (in sensul de marita) si continuat cu heparina pana la 6 sapta' dupa nastere..
si madam A., nu testeaza antifXa, ci doar D-Dimerii (care, oricum cresc in sarcina), APTT si PTT..si zice asa: sa renunti la clexane din trim II, treci pe aspirina si mergi la eco saptamanal, sa verifici dc apare retard de crestere...uuuooooffff, ma enerveaza maxim! in fine, sa ajung eu acolo intai, dar nah, ma gandeam si eu..
da, iau si duphaston..multzu' frumos, exact asa imi facusem si eu timeplan-ul!
_
MeAlex spune:
Ady, ce valori ai avut la antiFXA?
Lara, faci la Synevo, chiar daca astepti 10 zile, le faci mai des. La Fundeni, ai merge lunar, asa ca tu poti face la fel. E mai greu la inceput, dar cand poti merge la eco, sa verifici des, e alta treaba.
Btw, eu am cumparat de la o mamica (ex. graviduta cu trombofilie, Dara), un monitor fetal si i l-am imprumutat unei gravidute. E foarte incantata de el, sotul l-a conectat la boxe, sa auda si vecinii cum bate inima lui bb. A inceput sa il foloseasca de prin s14, acum e in s20 si e mai ZEN datorita lui.