Clubul "babelor" FIV-oase 66
Raspunsuri - Pagina 10
Lara27 spune:
ady, nici io nu vreau sa te supar si nici sa te fac sa te burzuluiesti ca, doar sunteti 3 in 1..
si, jeeezzz, am incercat si io o gluma (ca, deh, sunteti gashca mare, voi cele din Bucuresti, doar tot cetim noi aici, de cate-o intalneala), deci, nici vb de somatie..
si, btw, eu, sa stii ca ma simt magulita & flatata cand intreaba lumea de mine, chiar ma bucur, sincer (eh, cand n-am mai scris, stia toata lumea de ce, hai sa nu ne ascundem dupa deget, nu era niciun mister)..si mi-a placut maxim ca, elly punea (aproape) zilnic multe, multe emo's ("disperatii" aia care plang si care o ene' atat de tare pe nanne) si chiar m-a emotionat, sincer, ca se gandea la mine..da' nah, eu sunt hopelessly, o sentimentala)..
ah, si mi-a mai zis mie my mum', ca, sa nu ma supar niciodata dc cineva zice ceva/intreaba/comenteaza de mine..inseamna ca, exist!..cand n-o sa mai intrebe nimeni, nimic, ever, atunci sa-mi fac probleme, pt ca, probabil, nu mai contez..
eu pe principiul asta functionez, poate de-asta si intreb cu atata naturalete..si tot cf. aceluiasi principiu, apreciez atat fanii, cat si criticii mei, deopotriva, pt ca inseamna, ca ceea ce spun/scriu conteaza, fie ca place/fie ca nu, nu trece neobservat!..cuvintele ajung la destinatar, ating un nerv, o coarda sensibila si trezesc reactii..acum, ca-s pozitive sau nu, depinde, in fond, de perceptia fiecaruia dar, macar am certitudinea ca, nu vorbesc in van..
p.s.: ba, eu m-am invatat minte si nu mai astept pe nimeni si nimic!..cel putin, nu pana la ecoooooo
girls, sending hugs
_
mady_grasa spune:
Seara buna fete cucuiete,
multumesc mult tuturor pentru "remediile pentru rinichi"sper sa ma lase durerea asta, am fost la plafar si am achizitionat ceva ceaiuri si ma apuc de ele
ai avut dreptate Lara honey cu "tamaduitoarea" Ana careia ii multu' pentru site( se vede frate ca se pricepe la plante- la plafar mi-a recomandat doamna exact amestecul anei)
...si cand ma hotarasem si eu sa ma "detoxific", sa tin si eu putin regim alimentar, ati inceput voi cu retete de astea taitei cu varza, checuri, iar barbati-miu mi-a pus capac cand s-a uitat cu privirea umeda de caprioara ranita la mine si mi-a solicitat clatite cu gem de prune si pastrama cu mamaliguta si mujdei....da da adio graso dieta, adio regim si dai cu bucataritul ca stie porcaria ca nu pot sa-i rezist cand imi spune "grasunul meu iubit".
Elly bravo fata ce sanatos mananci, cum e fata cu sosul ala de capere ca sunt MOARTA DUPE ELE
Pupici mici pitici
p.s Ady analize am facut, tiroida e ok, histeroscopii am facut vreo 2, QB am facut 2, analize de trombofilie nu am facut inca, dar daca trebuie fac si de alea
adrianaady spune:
Lara are dreptate mama ta o femeie f inteleapta. Asa e, cu adevarat "existi" pe acest forum, multe fete te iubesc (niciodata nu am pus la indoiala acest aspect) ; altele mai putin.... pina la urma e un forum public si totul tine de intuitia si perceptia fiecaruia.
Eu cand am postat acel raspuns, nu am facut referire la tine in mod special; am vrut sa fie un raspuns pt toate pm-urile, mailurile, intrebarilor de pe messenger .... eu nu m-am simtit nici magulita, nici fericita cu atita interes; daca aveam ceva de spus, spuneam de la prima intrebare cu privire la Samira .
Eu sunt sigura ca Samira va stii sa aprecieze interesul sincer al fetelor la momentul potrivit
Lara27 spune:
e pauza la meci, asa ca, am mai aruncat rapid un ochi aici:
oooohhh, ady, ai fost "asediata" deci..inteleg si chiar prea bine..sorry e perfect normal ca, la un moment dat, sa ti se rupa filmul, doar been there, done that, de curand
sper sa nu fii contribuit prea mult si eu la starea asta, eu chiar ma rasfatam cu intrebarile..
dar, say no more, te inteleg prea bine!
deci, zici c-ai terminat House?? ha, eu m-am lenevit si alternez si cu Homeland, Lie to me si..forum; lasa, cu putin noroc, dc ajung si eu burtoasa pe canapea, recuperez
hai, te pup fata frumoasa
adrianaady spune:
Lara sarcina ta se anunta a fi una gemelara, deci cu siguranta vor veni vremuri canapeloase si pt tine. Oricat de usoara ar fi sarcina si oricat de curajoasa ai fi tu, va veni si momentul asta din pacate ...
Si da, cu mare regret iti spun ca am terminat House a fost un serial absolut genial, cu personaje f interesante si intrigante. Multe lume nu a inteles, cum eu gravida fiind , ma uitam la asa ceva dar pe mine ma relaxa maxim ...
Acum tin pasul cu vampirii, cu Anatomia lui Grey si de maine caut un serial nou . Am pastrat citeva sugestii de la voi, sa vedem ce gasesc interesant
anaasta spune:
Ady, daca gasesti vreun serial fain, sa-mi spui si mie, te rog. Eu, de cand m-am mutat aici, parca as fi in vacanta. Sunt o rasfatata, dar o merit din plin. Desi ma streseaza un picut perioada asta de stand by dpdv al jobului/lipsei clientilor, mi-am propus sa profit din plin fiindca poate vor veni si la mine vremuri "galagioase" intr-un viitor, sper eu, nu prea indepartat, asa ca ma relaxez acum.
adrianaady spune:
Anaasta te anunt domnita, cum sa nu Zilele astea testez, cum am un serial castigator iti spun.
Profita maxim de zilele astea , ca vin ele si celelalte usurel asa , vei vedea
gabyv spune:
Hello fetelor
Va propun Alphas - o serie mai "politista" cu personaje principale care au ceva calitati speciale (gen super-eroi)
Lost Girl - pare interesant, am vazut doar 2 ep. (o noua specie ascunsa, dar nu sunt vampiri)
Hart of Dixie - o fata dr, care se hotaraste sa practice intr-un satuc.(e mai de fete asta)
Ok - zic si eu ...ca am cam luat toate seriile la rand.
Apropo Terra Nova a vazut cineva? Inca nu stiu daca sa ma apuc...
miky82 spune:
Neatza fetele!!!
O sa incerc si eu reteta de varza cu taitei cred ca este un deliciu..., apropo Lara nici acum nu am facut supa crema de ciuperci mi-e frica sa nu o stric si imi place asa de mult, dar trebuie sa imi fac curaj sa o fac.
Ieri am fost la dr, am facut diphereline de 3.75, asa ca in nov o sa fac ET daca decurge totul bine, acum nu stiu ce sa zic pt ca ieri la eco pe ov drept se vedea o formatiune chistica, dr mi-a zis ca s-ar putea sa fie corp galben (nu era sigura), in mod normal ar trebui sa imi vina menstruatia pe 2 sau 3 nov, daca nu vine asta nu e de bine, asa ca am emotii pana pe 3 nov.
fetele.
QiaoBing spune:
Neata
Help !!! Unde sa fac RMN-ul la sold ? O tot lalai pt ca nu ma hotarasc. Nu am trimitere prin CAS, asa ca o sa platesc tot eu. Vad ca preturile variaza destul de mult de la 450 (Medas, Sanador) la 595 (Medlife) si 720 (Regina Maria) pt acelasi lucru si ma tot intreb de unde o veni diferenta.