Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Doura, scumpa, uite cum facem:eu o sa incerc sa aflu care e treaba cu uriciosul meu de picior, iat tu te duci fugutza si faci nani, fiindca este foarte tarziu! Doarme Misso?sper! Profita, daca da! 35 + cu Nicholas |
da doarme dar eu nu pot..o buburuza pe nume layla ma loveste in coaste si in vezica de nu mai pot...no way sa dorm acum..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Bubulina42 spune:
Douraaaaa, cum de eu nu am stiut nimic de numele asta frumos pe care o sa il poarte gargaritza ta?? Layla-si noi iubim numele asta, - a ramas pe lista, daca mai avem sansa unei fetite, candva...who knows?
Daca tot o sa fie nastere naturala, macar sa profit, nu am nevoie de o pauza asa urisa, doi ani sau ceva de felul asta, nu?
35 + cu Nicholas
Looana spune:
Fetelor,eu din seara aceasta am simtzit miscarile lui bebe de la ombilic in jos foarte tari si mi-se intarea tare partea de jos a burti mele cu dureri suportabile de 10-15 secunde.Bebele meu deja e cu capul coborit bine dar cu spatele spre exterior burti mele asezat adica cu fatza lui spre rinchii mei.Sa ma astept la contracti de acuma incolo pt ca el nu misca niciodata sa ma doara burta e prima data cind simt in acest fel ...
Off iar nu am somn ,ma chinuie arsurile de mor.
Looana 37Sapt.
Bubulina42 spune:
Looana, imi pare rau ca ai dureri, stai linistita si incearca sa te odihnesti.Chiar daca nu ai somn, stai in pat, nu face nimic, nici un efort, sfat valabil si pe timpul zilei..Si pe mine m-a durut un pic burta jos, sub ombilic in seara asta, ceva ce nu mi s-a mai intamplat, asa ca am luat o cartulie in brate si o studiez de zor, ca sa nu ma apuce nebuneala sa fac o mie de alte chestii, ca de obicei, mai ales ca minunatul de dr mi-a spus: cat mai multa odihna!
Cat despre arsuri, ne luam de mana, eu sunt la a treia repriza pe ziua de azi, asta cred ca e cea mai lunga, fiindca e deja a patra ora si nu pare sa vrea sa treaca...
somn usor!
35 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
Fetele cucuieteleee, uite ce articol era azi printre mesajele primite de la Qbebe:
Ulei de corp pentru bebelusi
Unul dintre produsele cosmetice folosite in rutina zilnica de ingrijire a bebelusului este, fara indoiala, uleiul de corp. Aplicat dupa fiecare baie, acesta trebuie sa asigure hidratarea pielii bebelusului tau, dar si sa fie cat mai delicat. Acesta este unul dintre produsele pe care toate mamicile il pot prepara in casa cu putina rabdare si cheltuiala minima.
Ingrediente:
• 250 ml. ulei baza (poate fi ulei de masline, ulei de migdale dulci sau ulei de cocos)
• 2 linguri pline de planta (musetel, lavanda sau galbenele): poti alege plante proaspete sau chiar uscate, o singura planta sau le poti amesteca.
Mod de preparare:
Incalzeste uleiul la foc mic, intr-un vas emailat. Daca folosesti ulei de cocos (care este solid), incalzeste-l pana cand se topeste in intregime. Adauga plantele si lasa amestecul sa fiarba la foc foarte mic timp de 20 de minute. Opreste focul si lasa uleiul sa se raceasca putin, apoi strecoara-l prin tifon. Pune uleiul astfel obtinut intr-o sticluta (daca ai folosit ulei de masline sau migdale) sau intr-o cutie cu capac (daca ai folosit ulei de cocos, deoarece se va solidifica).
Deny, iubita, pune-ti gargaritza din burtica la treaba, avem nevoie de capitol nou
35 + cu Nicholas