Buna tuturor,
Baietelul meu in varsta de 8 ani este mic de inaltime, are 1,16 cm, am fost cu el la Institutul Parhon si am fost programati pentru testarile ( dozarile ) hormonale. Am facut si radiografia de pumn si am inteles ca varsta ososa este cu 2 ani in urma varstei biologice, Dna doctor , mi-a spus sa facem aceste testari, pentru a fi eu linistita, ceea ce m-a mirat a fosr faptul ca un medic endocrinolog a spus ca poate semana cu mine la inaltime. Eu am 1,55 cm, sotul meu are 1,80 cm, iar fraatele lui are 1,76 cm la 16 ani.Am inteles ca aceste testari sunt traumatizante si pentru copil si pentru mama, imi poate spune cineva daca a facut aceste testari copilului si cum a fost.
Ufff,suntem in aceeasi oala si noi.Miercuri am fost la Parhon ( pregatiti de internare,dar a fost doar un consult preliminar )"teroristul " meu are 7 ani si 1 luna si l a madurat d na doctor Brehar si are 107 cm .Eu nu sunt de acord absolut deloc cu administrarea de hormoni,nu stiu exact ce ne va face pe 12 noiembrie cand ne va interna.Pana atunci ne a dat sa facem si 3 examene coproparazitologice,examen ORL si cred ca radiografie de pumn ne va face cat vom fo internati.El il mosteneste pe tati,care are pb cu tiroida-hipotiroidie- si lui i s au administrat hormoni acum aproape 30 de ani si tot pana la 170 cm a crescut,caci si socrii cam asa sunt de inaltime.Iti las nr meu de tel pe privat si poate mai vorbim,caci tare frustrant e,pt mine,sa stii ca copilasul tau va trebuinsa fie supus unuintratament tare controversat si cunefecte negative deloc de neglijat.Sanatate si numai de bine sa auzim
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Multumesc pe mine ma sperie acel test cu insulina, nu stiu daca il veti face si voi. Va spus de asa ceva?