Am mancat candva o mancarica cu inima de porc si mi-a venit in minte si in pofta.
Am cumparat inimi si acum nu prea stiu cum sa le fac.
Am constatat ca nu sunt retete interesante care sa ma ajute pe net.
Puteti sa-mi dati o reteta care sa aduca spre un sote din inimi de porc bun?
Eu inima de porc o fierb cu foi de dafin, boabe de ienibahar, sare si ceapa. Ii poti pune ca si garnitura piure. Noi o mancam asa simplu.
Cred ca ai putea cauta retete pe net cu limba cu masline si sa inlocuiesti cu inima.
Mie imi place la gratar. Crestata, parfumata cu cimbru.
Dar mancare gatita doar din inimi n-am facut. E de baza la tochitura, dar in amestec cu ficat, rinichi, carnita si carnati.
Rufus, Tora si iadele
Nu ca vreau sa ma laud dar mi-a iesit destul de bine ideea mea.
Am facut o tochitura cu arome si multa ceapa din inimile de porc iar ca garnitura am facut un pilaf cu legume.
Am rezolvat si weekend-ul asta!