Jocul cu carti - capitolul 6!
Raspunsuri - Pagina 24
Marox spune:
Gustul vestimentar ,OK pt indiciu, dar calatoria prin tubul intunecos si flexibil? Ca parca lupul a mincat (doar) bunica?
........
Aventurile unui catelus in cautarea zgardei pierdute.
corap spune:
cum, mai, le-a halit p-amandoua. nu stii ca raspunde la ? da' de ce ai o gura asa de mare - ca sa te pot mancaaaaaaaaaaaa maaaai bbiiiiinee - si o haleste.
fata se reuneste cu bunic-sa (in varianta originala definitiv).
in varianta soft exista un vanator / taietor de lemne care aude lupu' sforaindu-si digestia si face o incizie pentru a le livra vii si nevatamate.
Marox spune:
Cre' ca d'aia nu-mi mai aduc aminte, ca s-a terminat prost!
Mai dau un indiciu? Numele catelului este una din poreclele pe care francezii le-au dat nemtilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Mai dau un indiciu? Numele catelului este una din poreclele pe care francezii le-au dat nemtilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial. |
Fritz?
Marox spune:
Ntz! Fridolin! Nu-l cunoasteti pe soricarul istet si simpatic, caruia stapinul Willy i-a facut cadou de ziua lui o zgarda? Si cum Fridolin o pierde, pleaca in cautarea vacii Lisa care l-ar putea ajuta s-o gaseasca. Cum e o carte necunoscuta pe aici, fiind germana, n-am gasit nici un francez suficient de cult sa-mi explice de ce era neamtul poreclit fridolin (pe linga fritz, boche, doriphore - asta e o insecta, care maninca tulpinile de cartofi).
Mai pun o ghicitoare: un baietel adorabil, frumos si iubit de toti, datorita unui concurs de imprejurari, este nevoit sa locuiasca cu bunicul lui, un batrin ursuz.
Ioana_Pos spune:
M-ai facut curioasa cu Fridolinul si Google nu mi-l dezvaluie. More details please!