ceva distractiv de sfarsit de week end:
un numar de persoane sunt invitate la masa, la o vila, pe o insula
daaaa!!!
hai ca sa continui topicul cu cele 50 de nuante, am verificat de curiozitate topul de vanzare la kindle: 3 dintre cartile seriei sunt pe locurille 8, 10 si 11. moaaamaaa!!! cred ca tot semn de criza e, lumea are chef de carti distractive, nu serioase
locurile 2 si 5 sunt carti de aceeasi factura (nu m-am uitat decat in topten)
asa...
roman. (slabut, dar asta-mi vine-n minte, asta scriu). titlul este o stalcire italiana a unui cuvant german. povestea este a unei americance
iar autoarea este, inevitabil, frantuzoaica.
iar conceptul "scrie numai despre ceea ce cunosti" pare ca-i este absolut strain
o mare parte din traiul ei se petrece al venetia, unde ajunge ca guvernanta si unde ramane din pricina durerilor de belly. (ma rog, se mai plimba pe ici- pe colo)
era "la fraga" (nu dati banii pe ea!)
next
la balciul din brighton i se ofera un ceainic castigat la tir si un ghicit al viitorului gratuit
Nu chiar :)
Urmarita de ceea ce i s-a ghicit, pleaca intr-o calatorie in Turcia sa isi gaseasca vii
torul. O insoteste un vecin ursuz
in timpul calatoriei isi gaseste ma degraba trecutul, isi constientizeaza vocatia (si ia lectii in dirctia asta).
Si se marita cu vecinul antipatic, intr-un final, dupa ce a cunoscut cele 6 persoane pe care i le daduse-n bobi ghicitoarea.
fuse "strania calatorie a domnului daldry"
si daca vorbiram de un scriitor francez care scrie despre englezi, sa permutam (cu mentiunea ca personajul se da, totusi, (fost)bancher englez - dar imprumuta o gramada din biografia unui pictor francez)