Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu am ciorbita, imi tb felul 2....cred ca ma duc sa iau niste ficatei sau niste carnitza de vaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

si cum faci vita?

yasmi ai pm....

irina sa va distrati maxim la focsani....sisa nu iti parra rau ca mergi la munca...doamne ce m-as mai duce si eu..sa ma imbac frumos, sa ma pun pe tocuri....

off s-a dat cu capul de birou..am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea ti-am trimis un sms.

vaiiii juniorul meu este plin de taciune (Nu stiu de unde!!!) pe fata si pe maini!!!

Mergi la inceput

a da..pai pe unde mi-o fi tel...iar ascuns de fata asta....
de unde taciuni??..de la gratar..eu prefer sa plec de nebuna pe strazi pe aici cu ea sau in parc cu autobuzul si sa nu stau in curte ca numai traznai face..e calare pe gratar..mi-a smuls/ calcat/sapat tot leusteanul...

a nu am castigat la danone...mi-am amintit acum sa iti zic ca am vazut in casuta mesajelor ca mi-a apreciat cineva mesajul.../dar nu-i bai..eu scrisesem sa-mi zic parerea....
fug sa caut tel....

Mergi la inceput

catank ai intrebat daca jucariile din pozele cu fetele lu' cami sunt ale lor sau de la gradi! sunt ale lor!!! au o fffff multe jucarii frumoase si interactive! si ai mei copii au fost fascinati de ele cand am fost la ei!! si eu am fost la fel de socata cat de multe jucarii au fetele!!!

Mergi la inceput

deea la noi in curte totul este "pregatit" pt L dar imi este asa de groazaaaa de peste o saptamana doua vreau sa pun pomi si braduti si plante atunci sa ma vezi...ce sherif o sa fiu
de ex in gradinuta cu legume nu poate intra ca am facut un mic gardulet. inca nu a invatat sa il escaladeze
mai are el treaba si cu stancutele de munte pe care le-am pregatit sa le asezam prin curte dar i a trecut cu ele.
cu scarile deja m am saturat, il las sa urce si sa coboare singur de la etaj. doamne fereste de ceva , cum sunt din gresie...
in casa nici nu mai spun.....ca ma enervez si mi se face rau la ce daune a facut/face baile sunt sub cheie ambele, camera tehnica la fel

gata ca m am plans destul!!!!!
cine ma aude...eu vorbesc de cat de neastamparat este...dar eu am timp de net si de facut mancarea linistita si praji
hai ca poate exagerez putin, dar doar putin asa de alint! fruntea sus !!!mai avem 1 ora pana la nani

Mergi la inceput

deea, o fierb la oala sub presiune sau o pun in yenna cu capac la aburi, sa vedem ca m-am apucat de praji acum..., ne imbracam si iesim , dar e asa urat afara....brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

neatza!
acum a adormit si daria. de cand suntem aici are un singur somn pe zi. 11-13.30. daca ramane asa, mi-e groaza. abia asteptam cele 2 reprize de somn pe zi.
Lavi, ce-i cu tine? E prima data cand aud ca te plangi de nazdravaniile lui L. Pana acum le "incasai" pe toate cu zambetul pe buze :) Lasa ca trece timpul si se schimba si Lucas ca Yasmi si nu o sa mai simti ca ai copii :) Doar cand o sa te cheme la scoala ca L a pupat in clasa vreo fata sau ca a spart tabla :))

Sa ma mai plang si eu. Saptamana trecuta m-am intalnit cu fina (cea cu fetita cat Daaria). Si ii aratam poze pe tel cu Daria. La care ea zice: "vai, dar ce dezordine e la voi in casa! Si sunteti 2 si nu reusiti sa faceti curat?" Am crezut ca intru in pamant de rusine. La noi sunt jucarii si hainute de ale ei imprastiate peste tot prin casa. Credeam ca in toate casele cu copii e la fel. Dar ea a spus ca ii pune toate jucariile Alesiei in pat si ea se joaca acolo cu ele. Cand termina, le strange si gata!
Noi suntem 2, eu si soacra, dar nu stam in permanenta pe langa Daria. Soacra e de obicei cu munca si oamenii prin curte.
Si Daria, ca si ceilalti fluturasi dupa cum am vazut, nu se joaca mult timp cu jucariile. Doar le scoate pe toate, le imprastie, apoi scoate hainele de prin sertare si multe altele. Stiti voi reteta :)

Mergi la inceput

Irinuk, daca nu-i place finei cum e la voi in casa sa vina sa stranga :), la mine in permanenta scoate ceva de undeva si scuza-ma dar eu am si de calcat si de spalat si de facut mancare etc..., iar cu treaba in curte si cu oameni , soacra-ta nu se numara la strans prin casa...asa ca... stai bland dar si la mine e nebunie cand e andra treaza...

Mergi la inceput

irina,hm..cam imi dau seama ce persoana e fina ta ....daca vedea o poza de la mine din dresing de sambata parca... hi hi....mi-a tras totul jos...din vreo 3 rafturi si pe unele le-a muntat dintr-o camera-n alta....
sa mai zic ca tot sambata mi-a bagat un balerin de-al meu in in dulapul cu oale..sa fac soc cand l-am vazut....intr-o oala

am pus o poza cu ea pe fb...cand o servise sorasa cu nutela...
pare mai gros imbracata dar ii dadusem si hanorac ca numai in picioarele mele sta si la bucatarie era geamul deschis...

Mergi la inceput