Cartea din TREN

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Mai fain decat in avion first class.

Banuiesc c-ai vrut sa spui business class.
First class e absolut luxoasa insa putine airlines o mai au (gandeste-te la pijamale din matasea cea mai fina pentru un zbor intercontinental de noapte; deci da, ai si pat in mini-cabina ta).

On topic, eu merg des pe ruta cu pricina. Vagoanele sunt ok, au aparut prizele si masutele, samd. Insa viteza trenului e una innebunitoare, uneori ai senzatia ca luand-o la pas, sigur ajungi mai repede. Nici temperatura nu se regleaza usor - ori e prea cald, ori prea frig. Trenul asta nu are nevoie de carti. Cititorii pasionati au intotdeauna carti la ei.
Unde nu mai pun la socoteala faptul ca hartia igienica lipseste cu desavarsire de la WC. Va imaginati deja unde or sa ajunga paginile acelor carti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anemona11 spune:

Cora,exact la asta ma gandeam si eu. Oare chiar nu sesizeaza nimeni de la Caile Ferate ca in trenurile romanesti lipseste hartia igienica si ca este o problema majora de igiena la toalete? Stiu ca asta inseamna de fapt si o problema de educatie a calatorilor dar totusi este si o problema a Cailor Ferate,care trebuie sa aiba o rezolvare practica si nu o negare a problemei.Chiar nu exista o lista de prioritati acolo? Pai in casa iti pui intai ciucurei la lampa inainte de a face curat in baie si a sterge ...scuzati ... de pe jos?

Sincer,sa pui carti electronice in tren mi se pare un ciucurel de matase,absolut inutil. Ar fi de inteles daca ne-am afla in Singapore.
Si de cand au Caile Ferate ca scop ridicarea nivelului cultural al calatorilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

e o realitate cea pe care o semnalati

nu o neaga nimeni

pt proiectul despre care e vorba in aceasta discutie compania feroviara nu cheltuie niciun ban

nu se iau bani de la hartie igienica sa se dea pe carti.. credeti-ma

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu incerc sa inteleg indignarea asta a voastra vis-a-vis de proiectul cu cartile.

Ok, nu e hartie igienica la WC...si ce rau fac cartile??

A tot spus Alinuk: CFR nu a investit bani in acest proiect, ci este in parteneriat cu Bookland.

Chiar daca nu apareau cartile ...hartia tot lipsa era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bine ca nu se pun cartile la WC, ca s-ar fi rezolvat si problema hartiei.

on topic, mi se pare o idee buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anemona11 spune:

Bine, inteleg ca nu s-au cheltuit bani dar nu era logic sa se abordeze prioritar si problema igienei la Caile Ferate? Ce ar fi sa punem un film sau mai multe despre cum arata unele sali de asteptare,niste toalete de la salile de asteptare si chiar de la Gara de Nord ...ar fi filme horror. (minus mirosul...)

Si totusi,hai sa ne imbatam cu apa rece si sa punem stikuri de carte in tren ... in felul asta vom fi o tara originala, Sheakespeare in vagoane si mizerie la toaleta ca un Congo.
Iar calatorii aia care merg cu intercityul cultural trebuie sa vina cu hartia de toaleta de acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Si mie mi se pare o idee f buna! Felicitari, Alinuk, pt subiect! Si multumesc pt Eu sunt numarul patru, la mine a mers si fara sa fiu in tren:)
In rest, m-ati facut sa zambesc: atata carcoteala pt un lucru bun, atata grija pe marginea conceptului gratuit/hotomaneala :) Oameni buni, luati si voi gestul asta ca atare, nu mai despicati firul in 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa zicem ca voi sunteti niste persoane sarmane care au nevoie de mancare si haine.
sa zicem ca exista o persoana care ar vrea sa va dea ceva, si nu are ce va trebuie in secunda aia. Are doar o carte. Si va da cartea.
va suparati pe ea sau ziceti multumesc?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

bine ca nu se pun cartile la WC, ca s-ar fi rezolvat si problema hartiei.

on topic, mi se pare o idee buna.

e o idee

in wc uri legata cu lanturi, cartea "codul bunelor maniere'
in care sa fie marcata o regula de bun simt

oameni buni, lasati si pentru altii...posibilitatea lecturii + hartia igienica!

(si cand zic oameni buni... ma gandesc la toti cei care trec pe acolo...nu doar pasagerii, caci uneori hartia igienica e sustrasa inainte de plecarea trenului / aici luam in calcul faptul ca la trenurile Intercity nu sunt oameni care se preteaza la astfel de gest)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

:-) mie, cand merg in vizita si vad la toaleta o adevarata biblioteca, imi vine sa le dau gazdelor un singur sfat: consumati mai multe fibre :) Si nu, nu citesc in acel loc nici la mine acasa, asa ca nu vad de ce-as citi in tren :) In plus, eu am servetele in poseta, asa ca lipsa - accidentala sau nu a hartiei igienice - ma afecteaza mai putin :)
Ca sa scutesc framantarile inutile ale unora: nu, n-am mai circulat cu trenul in Ro de mai bine de 10 ani, insa initiativa aceasta ma bucura enorm. Pt ca stiu ca si pe altii ii va bucura, indiferent de parerile impartite de aici :)

Mergi la inceput