Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22
Raspunsuri - Pagina 12
ronina spune:
Eh, nu zic hop pana nu trec gardul. A mancat aseara bine, nu e musai sa fie tot asa de acum. Dar e un inceput Astept sa se trezeasca sa vad ce parere are de meniul de azi.
dana_cp spune:
azi a papat si gaza nesperat de bine - 180gr!! morcov, brocoli, ceapa + o lingurita de ulei + carne de vitel de la borcanas
insa dimineata nici sa n-audwa de fructe..
lelu spune:
Buna fetelor! O prietena are probleme cu lactatia si stiu ca voi aveati multe remedii care au dat si rezultate. In afara de Galafor si ceaiul de lactatie nu mai stiu. cred ca vorbeati de o argila care ajuta lactatia, ...sau ma insel? multumesc!
ronina spune:
Dana: bravo Gaza! la noi se pare ca a fost o intamplare ieri, a revenit la 40-50 grame la o masa. of, greu ne mai urnim
Lelu: la mine a functionat bine compotul proaspat de mere. parca mai zicea cineva de compotul de ananas, iar la Anca a functionat grisul.
Daniela_F_79 spune:
Azi am inregistrat si noi succes cu masa de pranz pe care de vreo saptamana o refuza total. Azi i-am pus cereale in piure-ul de legume + pui si, SURPRIZA!! A mancat tot (220 gr). Celelalte mese le mananca bine, fructele si iaurtul, dar tot cu cereale. Se pare ca la noi motto-ul e "nicio masa fara biscuiti)
In alta ordine de idei eu aseara am crezut ca mor. Aveam toate simptomele de atac cerebral (durere brusca si puternica de cap, ameteli, greata, amortirea extremitatilor, vertij). Noroc ca n-a fost cazul, probabil doar am ajuns la capatul puterilor. Am reusit sa fiu calma, sa dau telefoane sa convoc familia, am culcat copilul si l-am pus in patut si eu m-am culcat pe o canapea pana au sosit ajutoarele. Am refuzat sa chem salvarea sau sa merg la spital de groaza ca fi-mea n-are ce manca la ora 22:00 (nici lpate praf n-am in casa si nici nu bea din biberon). Dar am dormit. Mult! De la 8 la 8 dimineata cu o pauza de alaptat. A fost vis!
Acum nu sunt chiar fresh, dar oricum, nu sunt ca ieri.
Greu fetelor, greu... nu stiu voi cum va descurcati? Va ajuta cineva? DS vine acasa repede?
Eu simt ca sunt la capatul puterilor, la propriu. Stau singura toata ziua, DS pleaca dimineata si vine noaptea cand copilul deja doarme. Munceste cu predilectie seara si in week-end-uri (avem un bar si cam aia e...atunci e de munca). Eu sunt, asadar, bona si menajera full time. Eu fac curat, eu fac piata, eu merg la supermarket, eu spal, calc, cresc copilul TOT
ronina spune:
Offf Daniela ai grija de sanatatea ta ca nu-i de joaca! Ma gandeam si eu zilele trecute Doamne fereste sa ajung prin vreun spital ca ramane bebica fara hrana si eu cu sanii durerosi. La mine e mai usor ca am o tanti la curatenie si DS vine pe la 7-8 acasa, cumparaturile le facem in weekend impreuna. Si mi se pare obositor si asa daramite in conditiile descrise de tine, cred ca e crunt. E important sa gasesti solutii sa te mai poti relaxa si tu cat sa ramai pe linia de plutire
Tala spune:
Daniela dar de ce DS nu face macar cumparaturile in prima parte a zilei cand e mai putin solicitant la job? Cu siguranta nici el nu vrea sa ajungi in colaps asa ca impreuna trebuie sa gasiti solutii in primul rand prin impartirea eforturilor. Ai grija de tine!
SuperMami_1 spune:
Daniela mami, u need help...si nu ezita sa-l ceri, sotului, familieimare grija cu sanatatea, ca nu e de glumit. Chiar nu te poate ajuta nimeni din familie la treburi?La mine e cam la fel ca la Ronina, cumparaturi si curatenie impreuna in weekend si cand mai trebuie sa merg undeva singura, o chem pe mama sa stea cu Vlad, iar cel mare e la gradi pana la 16.30. Nici pe noi nu ne ajuta nimeni nici cu copiii, nici cu casa, dar ne descurcam si ne e bine asa.
Baietelul meu cel mare Rares ma ajuta enorm uneori cu Vlad, se joaca frumos cu el, il face sa rada, mai sta cu el cat fac eu un dus sau o mancare...conteaza mult.
dana_cp spune:
Daniela, subscriu si eu la ce au zis fetele - ask for help! In primul rand, de la DS.. daca seara e la bar, ziua e acasa, nu? Perfect, sa stea cu copilul..
AL meu DS vine pe la 7 si i-l pun pe Gaza in brate pana cand il culc, pe la 9. In astea 2 ore nici nu vreau sa aud de ei.. Si mi se pare important si pt el, sa simta si el ca are plod. Nu vreau sa-l invat sa fie tatic la bune si eu mamica la greu... Poate aplici si tu, daca ti se pare ok..
Sanatate!