Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Tocmai am realizat ca e deja vineri, deci am implinit 36 de saptamani, intram in saptamana 37 .

Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Sa va spun si eu experienta mea. Cand s-a nascut baiatul, fata avea 2 ani si 8 luni. Am avut 2 probleme cu ea: 1. era geloasa daca voia altcineva sa puna mana pe el, sau daca veneau alti copii sa se uite in carucior; il considera "al ei"; si 2. am vrut s-o inscriu la inot atunci si a plans tare de tot, adica a avut un pic de separation anxiety, ca ma vedea ca eu raman la usa cu bebeul si pe ea o trimit in apa cu profesorul. Atunci m-a invatat o mamica sa n-o mai aduc eu, ci s-o aduca ta-su. Si s-a rezolvat.
Inainte sa nasc toata lumea ma speria ca va trebui sa fiu f atenta, ca de gelozie cel mare face una si alta, care mai de care mai de filme de groaza. Eu am tratat problema simplu, faceam totul impreuna cu ea in timpul zilei, n-am exclus-o de la nimic, ii lasam impreuna sa fac si eu un dush ceva, erau mereu pe langa mine cand faceam treaba, iar pe ea am considerat-o ajutorul meu nr 1, ceea ce a facut-o sa se simta importanta cred. Iar el, pe masura ce a crescut, numai cu ochii dupa ea a stat, ceea ce te elibereaza ca mamica fantastic. Fiindca cine are deja unul stie ca la primul nu prea poti sa faci mare lucru. La al 2 lea insa se schimba situatia, ca cel mic numai cu ochii dupa cel mare sta, uneori nici nu simti ca ai copil mic, asa e de usor.

Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Vesti si de la noi:bebe bine, contractii BH la greu, enorm de multe-dar au spus ca sunt normale- tensiunea 11 cu 8 azi, nimic rau la analiza de pipi (pentru care mi-au dat un pahar de plastic de unica folosinta (!!)si m-au trimis la colectare), am asteptat 4 ore juma pana sa intru in sala, efectiv NU ma puteam sta pe scaun, nu mai puteam respira, nu mancasem nimic de aseara, nu luasem pastiluta de tiroida, nimicutza, iar ei, senini, dupa suta de ore asteptate aiurea-mi-au zis ca pt analizele astea puteam manca ; s-a dus sotul si mi-a luat un sandwish;

Pe dr doar l-am vazut un minut, ca sa ne spuna ca nu merg toate aparatele si va dura ceva-si asta a fost tot.

Urasc spitalele si sistemul medical de aici de nu mai poooooot, e tot ce pot sa spun si, daca mai vine un bebe candva, merg la alt dr, pentru care nu e totul normal chiar si cand nu e.

Asistanta care mi-a pus nebuniile alea pe burta s-a speriat de piciorul meu stang, cand a vazut ca e efectiv dublu fata de celalalt si ca e negru, aproape, plin de pete vinetii si negre si vase sparte, aproape ca nu se vede piele normala deloc..A notat ea ceva pe foaia aia, insa pt dr meu e normal, "asa e in sarcina".

Bebele s-a suparat rau pe aparatul ala de monitorizare, a tras suturi in el de cand l-au pus pana l-au luat de pe burta, el care e un cuminte, a fost ca un leu in cusca..asistenta se amuza "nu ii place, il preseaza"-ma rog, bine ca a facut-o si pe ea ceva sa rada, la cat de acra era.

Am plecat si i-am zis lui iubi ca imi vine sa nasc pe camp, cand imi vine timpul, numai la astia nu m-as mai intoarce.

Noutate;sectia de bebei e in acelasi loc cu geriatria, nu e o atmosfera prea vesela, zau..

va pup, va doresc o zi linistita tututor.

35 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, fetele
Andie, eu si acum numar oi
Aoleu, Bubule... treaba cu piciorul e nasoala, daca e diferenta mare intre el si celalalt si pe deasupra e mai inchis la culoare nu e bine deloc. Tu iei ceva pentru circulatia sangelui? Si cu toate problemele astea poti naste natural?
Dr. asta trebuie schimbat clar!
Sectia de bebei? Adica nu e cu rooming-in?
E, lasa, e mai putina forfota si mai multa liniste

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Off, Bubu, imi pare rau ca doctorul a zis iar ca e normal, ce povestesti tu de cum arata piciorul stang nu mi se pare normal deloc. E bine ca tensiunea e mica si ca a iesit bine analiza de urina (deci pare sa nu fie preeclampsie), dar cu piciorul ala asa umflat tot nu mi se pare ok. Stai linistita si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare si pt tine si pt Nicholas!

Andreea 36+ cu Emilia

Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie

Mergi la inceput

Eu ma tot uit la maternitatile particulare, poate mai apare ceva ce-mi pot permite (nu stiu de ce ma mai uit, iubs nu vrea si pace din cauza ca nu stim ce se poate face daca se intampla ceva naspa si neprevazut) si am gasit la Regina Maria cea mai mare grozavie, eu o consider mega nesimtire: o nastere in apa costa cat o cezariana. Ma scuzati, dar... WTF??? Stiam ca nasterea in apa e super lux in Ro, dar chiar asa...?
Si sa nu mai vorbim despre jecmaneala care se practica in Bucuresti, totul e mai scump in aceasta metropola
Atat de mult ma streseaza numai cand ma gandesc la cele 3 zile nenorocite pe care va trebui sa le stau in spital de nu va imaginati...

Noroc cu iubirea mea care s-a mai dezmeticit si dupa cateva zile lenese inghionteste bine

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Andie, nici tu nu dormi?

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Da' voi ce-aveti frate de nu dormiti la ora asta, la care de obicei numai eu si Bubu scriem, ca la noi e seara...

Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Nope, still here , Onutz. Stiam ca nasterea in apa costa cat o cezariana la RM, dar cred ca asa e si la Brasov (fosta clinica Eva, acum parte din Medlife), unde mai au nastere in apa. Sotul meu e din Brasov, si inainte sa scada preturile la Medlife (pana anul trecut era vreo 7000 RON nasterea in loc de 4000 RON acuma), chiar ma gandeam sa nasc la clinica Eva din Brasov, ca as fi putut sa merg sa stau la soacra-mea o perioada inainte. Ma bucur totusi ca nu a fost nevoie de asta.
Almy, nu stii cat as vrea sa dorm acuma, dar cel putin pana acum, Ema a avut alte planuri, a fost foarte miscacioasa. Dar acum cred ca ma duc la culcare, ca parca s-a mai linistit.
Noapte buna tuturor!

Andreea 36+ cu Emilia

Mergi la inceput

Yes, but la Brasov e mai ieftin
Mai exact mai putin de jumatate din tariful pentru metropola Bucuresti.
Si in Bucuresti nasterea in apa e pe aceeasi linie cu cezariana, pe cand in Brasov e cu nasterea naturala.
Almy, io n-am avut somn, desi acusi simt ca ma ia usor-usor.

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput