Veste buna! Sau nu?
Raspunsuri - Pagina 5
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddana A, si editez sa spun ca da, cred ca femeia a avut aceleasi optiuni pe care le au cainii sterilizati, ca sa raspund la o intrebare. Nici cainii aia nu stiu ca exista pe lume si altceva in afara de strada. |
ddana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Adica????? Mie mi se pare insasi faptul ca ea a acceptat sa fie sterilizata,este un pas ianinte!Stie ca nu s eva opri aici si atunci face ,exact ceea ce e mai bine! O felicit pentru decizie! Dana |
Fraza asta nu-mi apartine, era un citat, l-am editat insa prea mult si de aceea arata acum asa :)
Selene_Bunny spune:
Sunt chestiuni de bioetica, astea. Pana acum, nu stiam nimic despre domeniul asta, dar abordeaza teme chiar interesante.
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ddana
Fraza asta nu-mi apartine, era un citat, l-am editat insa prea mult si de aceea arata acum asa :) |
ok,ma baga tare-n ceatza fraza asta,a cui este sa pot intreba ce avrut sa spuna?
Dana
buli spune:
citat din mesajul lui viviana Intreb si eu: E posibil ca in istoria de fata barbatii sa nu fii stiut ca sunt tati? E posibil ca tanara asta nici macar sa nu stie care copil si care tata? E posibil ca un barbat sa nu fie instiintat ca va fi tata? Buli, zau daca iti inteleg aversiunea fata de subiect. |
pai daca nu se stiu raspunsurile la intrebarile de mai sus, de unde se stie ca sunt 4 tati diferiti?
si de unde se stie ca cei 4 barbati nu vor mai face copii si altor femei?
ei pot planta cate un copil pe zi, minim, deci ar fi mai eficient sa fie ei sterilizati, nu?
dar, in timp ce femeia si-a asumat neputinta unor decizii, ma indoiesc la modul foarte serios ca barbatii ar accepta sa fie operati si si-ar apara barbatiile din rasputeri.
in sate si in medii cum sunt cel din care provine tanara asta, sarcinile sunt rodul abuzurilor de cele mai multe ori, nu sunt relatii liberconsimtite, eventual insotite de sentimente.
facand acest gest al sterilizarii, se lasa liber abuzurilor in continuare, dar se inlatura "consecintele" adica bebelusii.
deci s-a renuntat la drumul dificil al educatiei si sprijinului, in favoarea acoperirii cu presul greu al cinismului.
acum intelegi, viviana?
ddana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui andacos
ok,ma baga tare-n ceatza fraza asta,a cui este sa pot intreba ce avrut sa spuna? Dana |
Era a lui bird, cred, se referea la faptul ca, nesterilizata, femeia ar mai nenoroci alti copii pe langa cei 4 existenti
andacos spune:
citat din mesajul lui ddana Era a lui bird, cred, se referea la faptul ca, nesterilizata, femeia ar mai nenoroci alti copii pe langa cei 4 existenti |
Pai ce spune Bird e foarte normal din punctul meu de vedere1
Intrebarea aia ins anu o intzeleg!
Dana
Rufus spune:
citat din mesajul lui eumada ..un sterilet ar fi rezolvat problema,daca tot nu stie ce e aia. |
Eu ma gandesc ca, daca tot vorbesti de sterilet, cunosti ce-i ala; adica presupune si alte chestii in afara de bagat=gata, rezolvat problema. Crezi ca daca fata in cauza nu are pretentia la un prezervativ, va merge cumintica la controale periodice la ginecolog? Ca tot nu stie ce-i ala?
Rufus, Tora si iadele
andacos spune:
Buli,eu zic ca mai bine sterilizam totzi barbatzii,ca doar ar putea intra oricind in contact cu EA!
Mie mi s epare responsabilitatea ei,iar ea a dat dovada ca este iresponsabila!
Ma rog,in cupluri normal mi emi s epare ca mai mult femeia trebuie sa aiba mai multa grija,dar e doar parerea mea!
Dana
rrox3 spune:
Rufus nu, hotarat nu. E o veste proasta. E o veste a nepasarii si neputintei. A ignorantei.
Cum e posibil sa invadam, ca societate, granitele unei persoane in halul asta? Cine ne da dreptul?
Este o mutilare si nu are de-a face cu decizia in cunostiinta de cauza a unei femei care isi are propria familie si isi creste copiii.
Exista alte solutii temporare, exista educatie, nu e cazul sa decida societatea ciuntiri permanente ale cuiva.
Societatea a reactionat tarziu (dupa abandonul celui de-al 4-lea copil!) si abuziv.