FIV in Ungaria 169

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Irene, hallo, ce veste frumoasa
Felicitari!!! sa ai o fetita desteapta, frumoasa & norocoasa si sa va bucurati de ea, maxim

_
finally, pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Irene , ce frumos nume sa va dea D-zeu sanatate si sa fii cea mai fericita mamica!!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza

If you can you should,No matter what!

Mergi la inceput

Irene , ce frumos nume sa va dea D-zeu sanatate si sa fii cea mai fericita mamica!!

MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Felicitari Irene!

Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Va multumesc pentru urari fetelor si abia astept sa vi le intorc cat mai curand.
As avea rugamintea, daca se poate, sa se actualizeze prima pagina cu informatiile pe care le-am scris in mesajul meu anterior.
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Irene - Felicitari pentru fetita!!!
Lara - Sa te bucuri din plin de promotia ta norocoasa din aceasta toamna: Trei intr-unul!
anicoleta79 - Bine ai venit! Sedere scurta pe aici!
ImiMS - Ce face Alma?
Olimp, Jaguar, DaniellaSM si toate fetele, iciuri si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor,o saptamana usoara sa avem...chiar daca vremea de afara nu ne ajuta

Anicoleta...bine ai venit,"gravideala" rapida iti doresc si eu! Sunt de aceeasi parere cu Jaguar...IA este o pierdere de timp si de bani!

Mona...ieri Alma mea a fost cam bolnavioara...la amiaza a papat doar fff putin,apoi a dormit ca lemnul toata dupamasa, nu se trezea la nici un zgomot,desi asa ceva pana acum nu s-a mai intamplat.Pe la 8 seara apoi am trezit-o cu greu...vroiam sa-i fac baie,ca inca nu i-am facut de cand am adus-o si dr veterinar mi-a zis sa-i facem acum prima baie,sa iasa din ea mirosul de cuib.Dar era tare apatica...asa ca am lasat-o.Putin ne-am jucat,dar apoi a inceput sa vomite.Prima data a scuipat asa doar 2 stropi de lichid transparent...dar dupa 20 min a vomitat ceva albicios si vascos...Apoi a avut si scaun, dar ala era normal.M-am cam speriat si am sunat veterinarul,dar a zis sa o lasam,ca se mai intampla la catelusi asa ceva...si sa nu-i dau de mancare,doar apa.Insa dupa inca 30 min a vomitat din nou putin,apoi a cazut lata, ii zvacnea tare stomacelul si tremura toata...asa ca la 10 l-am sunat din nou pe dr si i-am zis ca vreau sa o vada.Ne-am si dus...a consultat-o...avea o stare subfebrila cu 39.5...in rest nu a observat nimic anormal al ea...asa ca i-a dat doua injectii...una a durut-o rau de tot,plangea saraca de mi se rupea sufletul.Dupa astea s-a simtit mai bine...deja pe drum inapoi era jucausa,musca,nu putea sta locului.Acasa a baut putina apa,apoi a vrut sa ne jucam dar nu am lasat-o,sa nu se mai agite stomacul...Azi noapte a dormit bine,nu a mai avut probleme...DE cate ori ieseam din camera venea la noi vesela...Azi dimineata a mancat putintel...dar era deja fff jucausa,ca de obicei.I-am zis dr-lui ca nu prea a vrut multa mancare si nici scaun nu a avut azi...dar a zis sa o lasam...sa se linisteasca.Sper sa fie bine,sa vedem dupamasa...sa o mai observam.Dar m-a speriat foarte tare...aseara stateam langa ea, o mangaiam si plangeam,ca nu stiam ce sa-i fac...am crezut ca o pierd,asa rau se simtea.
Maine trebuie sa-i facem a 3-a deparazitare,iar luni vaccinul nr.2,ca face 8 saptamani.Doamne ajuta sa fie bine si sa nu mai trecem prin asa o sperietura.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

ImiMS - Catelusei tale ii doresc insanatosire grabnica cat mai curand. Sa fie vesela si jucausa si sa nu mai aveti probleme mari cu ea!

Mergi la inceput

Buna seara fetele,

Imi, sper ca nu am dat-o tare in bara cu numele catelusei , dar chiar imi place,ah nu stiam ce inseamna in latina desi am facut ceva vreme la scoala, iti doresc sa fie sanatoasa , vad ca deja esti captivata de tot ce i se intampla, si sa ne spui cum decurge prima baita, deci clar toata atentia e pt Alma,
ok si acum stire de ultima ora nu stiu daca e de interes national dar ca sa nu va tin prea mult in extaz, m am hotarat cu hubby-l si dr meu de aici sa incercam la Budapesta bineinteles la PK , so hurray!!!
prima consultatie pe 26.11.2012 azi mi a confirmat,am zis ca another chance and last pt Hungary !!

Mona, Olimp, Jaguarito, si toate fetele
to be continued...

MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi o ce bine ca si-a mai reveni Alma , saracuta stiu cum e sa-ti vezi animalutele suferind ....bina ca nu e parvoviroza si e bine si jucausa acum.

mona de azi a revenit dr Rotar la cabinet , am sunat joi am programare , merg la un control sa vedem cum se prezinta uterul dupa sarcina pierduta.

daniella

fetelor

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput