FIV in Ungaria 169
Raspunsuri - Pagina 7
Lara27 spune:
Irene, hallo, ce veste frumoasa
Felicitari!!! sa ai o fetita desteapta, frumoasa & norocoasa si sa va bucurati de ea, maxim
_
finally, pregnant
DaniellaSM spune:
Irene , ce frumos nume sa va dea D-zeu sanatate si sa fii cea mai fericita mamica!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
DaniellaSM spune:
Irene , ce frumos nume sa va dea D-zeu sanatate si sa fii cea mai fericita mamica!!
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
_Irene_ spune:
Va multumesc pentru urari fetelor si abia astept sa vi le intorc cat mai curand.
As avea rugamintea, daca se poate, sa se actualizeze prima pagina cu informatiile pe care le-am scris in mesajul meu anterior.
Va pup si sa auzim numai vesti bune!
mona19 spune:
Salutari!
Irene - Felicitari pentru fetita!!!
Lara - Sa te bucuri din plin de promotia ta norocoasa din aceasta toamna: Trei intr-unul!
anicoleta79 - Bine ai venit! Sedere scurta pe aici!
ImiMS - Ce face Alma?
Olimp, Jaguar, DaniellaSM si toate fetele, iciuri si numai bine!
ImiMS spune:
Buna fetelor,o saptamana usoara sa avem...chiar daca vremea de afara nu ne ajuta
Anicoleta...bine ai venit,"gravideala" rapida iti doresc si eu! Sunt de aceeasi parere cu Jaguar...IA este o pierdere de timp si de bani!
Mona...ieri Alma mea a fost cam bolnavioara...la amiaza a papat doar fff putin,apoi a dormit ca lemnul toata dupamasa, nu se trezea la nici un zgomot,desi asa ceva pana acum nu s-a mai intamplat.Pe la 8 seara apoi am trezit-o cu greu...vroiam sa-i fac baie,ca inca nu i-am facut de cand am adus-o si dr veterinar mi-a zis sa-i facem acum prima baie,sa iasa din ea mirosul de cuib.Dar era tare apatica...asa ca am lasat-o.Putin ne-am jucat,dar apoi a inceput sa vomite.Prima data a scuipat asa doar 2 stropi de lichid transparent...dar dupa 20 min a vomitat ceva albicios si vascos...Apoi a avut si scaun, dar ala era normal.M-am cam speriat si am sunat veterinarul,dar a zis sa o lasam,ca se mai intampla la catelusi asa ceva...si sa nu-i dau de mancare,doar apa.Insa dupa inca 30 min a vomitat din nou putin,apoi a cazut lata, ii zvacnea tare stomacelul si tremura toata...asa ca la 10 l-am sunat din nou pe dr si i-am zis ca vreau sa o vada.Ne-am si dus...a consultat-o...avea o stare subfebrila cu 39.5...in rest nu a observat nimic anormal al ea...asa ca i-a dat doua injectii...una a durut-o rau de tot,plangea saraca de mi se rupea sufletul.Dupa astea s-a simtit mai bine...deja pe drum inapoi era jucausa,musca,nu putea sta locului.Acasa a baut putina apa,apoi a vrut sa ne jucam dar nu am lasat-o,sa nu se mai agite stomacul...Azi noapte a dormit bine,nu a mai avut probleme...DE cate ori ieseam din camera venea la noi vesela...Azi dimineata a mancat putintel...dar era deja fff jucausa,ca de obicei.I-am zis dr-lui ca nu prea a vrut multa mancare si nici scaun nu a avut azi...dar a zis sa o lasam...sa se linisteasca.Sper sa fie bine,sa vedem dupamasa...sa o mai observam.Dar m-a speriat foarte tare...aseara stateam langa ea, o mangaiam si plangeam,ca nu stiam ce sa-i fac...am crezut ca o pierd,asa rau se simtea.
Maine trebuie sa-i facem a 3-a deparazitare,iar luni vaccinul nr.2,ca face 8 saptamani.Doamne ajuta sa fie bine si sa nu mai trecem prin asa o sperietura.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
mona19 spune:
ImiMS - Catelusei tale ii doresc insanatosire grabnica cat mai curand. Sa fie vesela si jucausa si sa nu mai aveti probleme mari cu ea!
DaniellaSM spune:
Buna seara fetele,
Imi, sper ca nu am dat-o tare in bara cu numele catelusei , dar chiar imi place,ah nu stiam ce inseamna in latina desi am facut ceva vreme la scoala, iti doresc sa fie sanatoasa , vad ca deja esti captivata de tot ce i se intampla, si sa ne spui cum decurge prima baita, deci clar toata atentia e pt Alma,
ok si acum stire de ultima ora nu stiu daca e de interes national dar ca sa nu va tin prea mult in extaz, m am hotarat cu hubby-l si dr meu de aici sa incercam la Budapesta bineinteles la PK , so hurray!!!
prima consultatie pe 26.11.2012 azi mi a confirmat,am zis ca another chance and last pt Hungary !!
Mona, Olimp, Jaguarito, si toate fetele
to be continued...
MTHFR A1298C-heterozigot
risc tromboza
olimp spune:
imi o ce bine ca si-a mai reveni Alma , saracuta stiu cum e sa-ti vezi animalutele suferind ....bina ca nu e parvoviroza si e bine si jucausa acum.
mona de azi a revenit dr Rotar la cabinet , am sunat joi am programare , merg la un control sa vedem cum se prezinta uterul dupa sarcina pierduta.
daniella
fetelor
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani