FIV in Ungaria 169
Raspunsuri - Pagina 20
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea31 Cum se calc saptamanile de sarcina la fiv ca deja m-au dat pe spate cu calculele? Citeam pe net ca in ziua 14 faci testul daca iese pozitiv poti sa te programezi la eco pt confirmarea sarcinii.Asta peste cata vreme? |
hello fetele
Andreea, felicitari pentru beta frumos sarcina usoara!
Saptamanile de sarcina obtinuta prin fiv, se calculeaza ca si la o sarcina naturala.
Adica, aproximativ 2 sapt pana la punctie, si aproximativ 2 sapt pana la beta,,, acum ai avea cam 4 sapt si 2-3zile...asta e un calcul estimativ..
Nu te grabi cu ecografiile, abea prin sapt 6-7 se vede ceva mai sigur,( adik si bb si inimioara, nu doar sacul)
Eu am fost la eco la 1 sapt dupa beta, am vazut doar sacul embrionar, iar la 2 sapt dupa beta am vazut si auzit inimioara...
Beta e bun, stai linistita,dar repeta la 48h..
Doina, bine ai venitnu stiu prea multe info de szeged,poate te ajuta fetele care stiu mai bine.
Tannoo, aveti un baietel suuuperbb!
Olimpai grija de bobitza
Madyyy mai vino pe la noi
Enii relax si rasfatttt!
Daniii sorry, nu te-am uitat,doar am fost prinsa cu ale mele....
Imii vreau si eu fetitza desteapta ca Almaa
pupuci si duminica linistita
mona19 spune:
Mneata!
Olimp - Felicitari!!! Sincer ma bucur foarte, foarte mult pentru tine! Tin pumnii!
joannaalx spune:
buna dimineata tuturor
andreea nu trebuie sa te gandesti la sarcina extrauterina....eu am facut beta la 10 zile dupa ET si la ecograf m-a chemat la Debrecen la 2 saptamani dupa beta....si atunci nu s-a vazut mare lucru la eco....inimioara am auzit-o abia dupa inca 2 saptamani daca bine imi amintesc. deci repeta beta si think positive ca totul va fi bine.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea31 Cum se calc saptamanile de sarcina la fiv ca deja m-au dat pe spate cu calculele? |
http://www.ivf.ca/duedate.php
gandeste pozitiv!
andreea31 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru tot...va doresc putere multa si bebelasi sanatosi...
DaniellaSM spune:
Buna dimi fetelor,
se pare ca gravideala tine asa la sfarsit de toamna , superla toate fetele sipe burtici sa creasca pana la 9 luni si bebeii sa stea cuminti ca vine iarna grea!! raman eu sa sting lumina ,am zis ,am zis !
dar fetele ca moa ,unde sunt ???
Jaguarito , m ai lovit la sentiment , in care luni sa incep si eu??
Imi , hai ca noi avem discutii importante acia , ce mai face Alma??ca deh inca nu avem ce povesti despre tratam...macar ne bagam in seama.
O zi de luni faina sa avem !! sau frunze de toamna!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
ImiMS spune:
'Neatza!
Nu am mai intrat...ca nu am noutati.Azi sunt in ziua 1 de zana...e si luni....deci ma simt ca atare
Dani...Alma e bine,dar ffff rautza...ieri m-a facut sa plang,atatea prostii a facut.Sper sa-i treaca,momentan sunt suparata pe ea.
Felicitari gravidutelor,Doamne ajuta!
Olimp...ma bucur enorm ptr tine!
O zi frumoasa!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
DaniellaSM spune:
Imi, sper ca Alma nu a distrus ceva prin casa, of of!
intrebare intrebatoare , daca i duc la PK testele de la ultimul FIV o sa fie happy cu ele ?,sunt facute exact anul trecut pe vremea asta!
si daca i trebuie ceva in plus fac si la el !
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza
If you can you should,No matter what!
ImiMS spune:
Nu,nu a distrus nimic...doar nervii nostri i-a distrus!!!
Du la PK absolut tot ce tine de "trecutul tau in infertilitate"...daca va considera, isi va face copii dupa unele din ele...dupa restul iti va cere poate altele noi,facute acolo sau nu!Cand mergi?...ca am uitat data
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot