FIV in Ungaria 169

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Olimp...surprize peste surprize la tineDoamne ajuta sa se opreasca din evolutie cea din trompa si sa reusiti sa salvati macar sarcina din uterMa rog pentru tine,sa fie bine pana la urma.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi , sincer as prefera sa nu am parte de atatea surprize ca nu stiu cat mai pot duce .....

sansele ca cea extra sa se resoarba sunt fff mici dar exista , sincer pana luni sunt complet debusolata

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Bona sera domnitele mele,

ok Olimp, stai asa ,pai ieri nu au vazut si sarcina din uter ?? ufff, astept luni sa vii cu noutati , daca in weekend o sa ai intepaturi sau elimini pic.. maronii e de la trompa,de urgenta sa o suni pe dochi, totusi imi sta capul la cum o sa efectueze lapar.. si bebicul in uter sa fie safe ,ar fii tare frumos sa se elimine singur , si ma rog sa fie totul ok !

Imi , nu vrei sa o pui pe Alma la poza de profil, ca e tare faina!

Jaguarito, tu ce mai mesteresti?
Mona19, vii oleaca si pleci pai cum asa , iar PK cand trebuia sa ti dea rezult??
Va pupic pe toate sa aveti un weekend placut si linistit , al meu o sa fie maine merg cu fetele la SHOPPINGGGG!! YES
si ne am propus sa stam si noi la cafenea ca fetele care se respecta, pai dar noi nu meritam!!(sper sa mi pun eh ca o sa fie soare cu dinti )

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) .
MTHFR A1298C-heterozigot
PAII 675-4G/5G-heterozigot
risc tromboza

If you can you should,No matter what!

Mergi la inceput

daniella exact , ieri m-am urat cat m-a tot scormonit dupa sarcina , realmente nu s-a vazut nimic , si azi surpriza , am sa fiu atenta la secretii pana luni , sper sa nu-mi dea bataie de cap acum in weekend si sa aiba rabdare pana luni .

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Doamne, Olimp, cate sunt pe capul tau!!!!! Iti tin pumnii si sper sa se rezolve totul cat mai bine. Stii ce ma gandesc acum?! Daca dr. nu a vazut sarcina din uter, dar a vazut o SEU, nu poate sa se insele totusi? Daca nu a vazut bine si nu exista SEU, de fapt? Nu ai putea merge la un eco si la altcineva?! Zic si eu...

Mergi la inceput

ana asta este si intentia mea , dar unde maine e sambata ...doar la stat gasesc pe cinevea , iar la particular cu programari facute , daca nu esti pacienta de-a lor nu te primesc asa hop-top , sincer tare m-as duce , luni am sa merg sper sa gasesc pe cineva care sa ma primeasca asa pe nepusa masa.

eu sper sa se fi inselat dar formatiunea de pe trompa s-a vazut si ieri si azi , azi am luat-o si pe mama mea cu mine a vazut si ea cu ochii ei , ceva exista , luni mai repet beta sa vedem daca evolueaza ceva , deocamdata....incerc sa nu ma gandesc la rau.

Mergi la inceput

Daca e asa si exista SEU, atunci eu sper sa se poata rezolva in asa fel incat sa se salveze sarcina din uter. Iti tin pumnii si multe, multe pentru tine.

Mergi la inceput

ana muntumesc mult.Asata sper si eu macar cea intrauterina sa o salvez...

Mergi la inceput

A cata saptamana de sarcina ar fi acum?

Mergi la inceput

ana azi sunt exact 5 saptamani , val beta 4055 .sac gestational intrauterin de 0,53 , iar pe trompa ceva de 0,2 vascularizat.

Mergi la inceput