Pulmex Baby

Pulmex Baby | Autor: lucillegrl

Link direct la acest mesaj

Am cumparat recent aceasta crema ... am auzit de la unul si altul ca ar fi buna, pt nasuc infundat. In prospect scrie a nu se aplica la pacientii care au suferit convulsii(nu scrie ce fel de convulsii). Baietelul meu a avut convulsii febrile la 7 luni . Stiti ceva de aceasta interactiune ? Vineri am programare la pediatru sa il vada, dar pana atunci ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucillegrl

Am cumparat recent aceasta crema ... am auzit de la unul si altul ca ar fi buna, pt nasuc infundat. In prospect scrie a nu se aplica la pacientii care au suferit convulsii(nu scrie ce fel de convulsii). Baietelul meu a avut convulsii febrile la 7 luni . Stiti ceva de aceasta interactiune ? Vineri am programare la pediatru sa il vada, dar pana atunci ...

Mami de Luca Florian ( 23.05.2011 )

si mie mi-a fost recomandata aceasta crema, de catre medicul pediatru, insa din pacate fetita mea este alergica la ea, imediat i se inroseste pielea si o ustura.
asa ca am renuntat s-o mai folosim, am cumparat wick vaporub. pe prospect scrie ca nu se recomanda folosirea ca unguent in cazul copiilor cu varsta sub 2 ani, din semnatura ta observ faptul ca micutul tau nu a implinit inca aceasta varsta.
o alternativa ar fi sa cauti in farmacii capsule cu ulei volatil, se picura pe o batista sau un disc demachiant si se pune obiectul respectiv in patutul copilului, in apropierea capului, dar nu foarte-foarte aproape. atentie, uleiul pateaza, eu agatam discul demachiant de un snurulet, care la randul lui era agatat de patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Noi folosim cu succes Pulmex Baby insa e de evitat daca pilelea e iritata, sau apar reactii de la ea. De convulsii nu stiu ce sa zic..depinde daca au fost convulsii sau doar frisoane din cauza febrei.ptr ca vezi tu e o diferenta mare (daca dai o cautare pe net gasesti mai multe)..si copilele mele mi-au facut frisoane dar eu le spuneam convulsii... Oricum crema le ajuta sa respire mai bine noapte, eu le aplic pe piept, in zona in care nu poate pune manuta si le pun sa miroase cu nasucul ca asa li se desfunda mai repede(poti incerca asa fara sa-i aplici pe piele crema). Se foloseste o perioada de 2 ori pe zi, dimineata si seara..eu o foloseam doar seara si max 3-4 zile.. ca apoi observa la cea mare ca incep sa-i apara bubite mici si imi dadeam seama ca de la crema este. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

Multumesc, cred ca nu o sa o folosesc pana nu intreb medicul.Are 1 an si 5 luni , cred ca o sa iau Inhalant Baby sau ceva de genul asta. A avut convulsii ... spume la gurita, si-a dat ochii peste cap,nu mai reactiona etc. temperatura era 42 la cateva minute dupa ce si-a revenit din starea asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

In general uleiurile colatile nu sunt recomandate la copii din cauza riscului convulsiv. Pulmex contine aceste uleiuri, dat Inhalant contine aclasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna, noi am folosit cu succes la Iustin pana la varsta de 2 ani niste plasturi care se lipeau de bluzita si emanau miros de menta, eucalipt si portocale dulci, de la Respiro libero parca..erau ff buni...Mirosea in camera de ne desfunda si pe noi adultii..Incearca, eu am fost ff multumita de ei.Multa sanatate puiului tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

A, si vezi ca nu se gasesc la orice farmacie..eu am gasit la Catena, dar poate au si astea mari gen Sensiblu, Dona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyan79 spune:

buna ziua. ma poate ajuta cineva.
am baietelul in varsta de 3ani si 3 luni si am fost la domnul doctor stanciu de la budimex care mi-a spus ca are bronsita astmatiforma.
mi-a dat sa ii dau timp de o luna seretide 25/125 doua pufuri pe zi.
a mai luat cineva acest tratament si daca si-a facut efect?

Mergi la inceput