Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
VIOIKA76 spune:
Doamne ,Deny m-am ingrozit ,de ce-a patit biata fata!
N-avem decat sa ne luam masuri ,la mine masura principala este zero sex.
Am precizat ca si noi suntem oameni cu cap si chiar am avut mare grija nici nu a durat mult ,si a fost si asa mai la intrare ,de aia am ramas blocata cand am vazut sange.Nu ma asteptam.
Eu ma gandesc acum ca la eco s-a vazut un punct mai neagru pe uter ,ma gandesc ca poate de la aia sa fii sangerat ,oricum o sa pun mai multe intrebari in legatura cu pata pe care a vazut-o si medicul.
Aseara cand m-am spalat au mai curs cateva chegulete maro.Am crezut ca s-a oprit dar astazi vad ca am iar ceva pe tampon ,din fericire e maro.
Nu pot sa pricep de ce nu mi-a curs la inceputul sarcinii cand am mai facut sex si mi-a curs acum.Atunci am avut o secretie bej spre maro dar n-am avut nimic dupa contact.
Inca un stres pe care-l adaug la lista mea de stresuri.Am stres ca nu cumva copilul sa faca circulara de cordon(baiatul a avut si a avut mare noroc la nastere) ,si ca n-o sa pot sa nasc natural ,mai am un stres ca nu stiu daca e posibil sa nasc la Bucuresti ,si acum am mai adaugat si asta.
Uuff !La primele sarcini parca n-am fost asa stresata.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
VIOIKA76 spune:
Aoleo! Vicky ,ce Dumnezeu se intampla cu noi?
O fi ceva in aer!
Imi pare rau pentru ce ai patit ,cred ca te-ai speriat rau de tot!
Sper ca acum te simti mai bine!
Si incepusem saptamana asa de bine cu vesti bune ,si acum..
si acum10+
DenyAnd spune:
Vicky, bine ca esti bine si nu e mai grav.
Si eu am in timpul zilei ameteli de simt ca acus-acus lesin. Ma starui sa beau f multa apa. Desi sunt obosita de vizitele dese la wc cu pipilica, rabd, si beau apa. Noaptea ajung la 1,5 litri de apa, la cat de mi-e sete.
Vio, ufff si tu cu stresul. E greu cu ele , te inteleg f bine.
Dar trebuie sa ne impunem sa fim calme, linistite, relaxate, sa gandim cat mai pozitiv si va fi bine. Totul va fi bine!
(asta cred ca o scriu si pt mine la cat stres am avut eu...ufff)
Sa avem starea de "ZEN" (cum e vorba altor fete) si sa credem si zambim din inima ca va fi bine.
Noua nu ne trebuie stres, nervi, lacrimi de suferinta. Il afecteaza si pe bebe din burtica, asa ca... smile.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
8+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
VIOIKA76 spune:
Deny ca bine zici cu apa ,mi-ai adus aminte sa beau ,mersi ,ca eu ma iau cu treaba si uit sa mai duc cana la gura ,si drept urmare nici la pipi nu ma duc ,nu e bine deloc.
Uite acum mi-am dat seama ca pana la ora asta n-am baut decat 2 guri de apa.M-am luat cu treaba ,a adus sotul un curcan de la piata si l-am facut bucati si o parte din el l-am aruncat in oala sa fac o ciorbita si pana n-a fost gata nu am stat deloc.
Acum ma gandesc ce desert sa fac ,ca in fiecare sambata mi-am obijnuit copiii cu un desert facut in casa.
Hai ca numai eu bantui pe aici ,restul cred ca va odihniti ,eu nu pot sa stau in pat sa dorm ziua ,cred ca si copiii tot cu mine seamana ca fata nu mai doarme ziua de la 2 ani iar baiatul nu mai vrea cam de cand a inceput gradi.
si acum11+
ankylya spune:
buna fetelor
vineri am fost la eco si bebe al meu tot nu vrea sa se arate se vede un punct de 1mm da mi-a zis sa merg acasa si sa revin saptamana viitoare viner poate o sa se vada ceva mai clar.
va pup sa aveti o zi buna
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
DenyAnd spune:
Ankylya, e micut inca , dar e de bine daca s-a vazut punctuletul
Acum in cate saptamani ai fi? 5 saptamani? (nu dupa UM).
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
8+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
sirbu.irena spune:
Buna fetelor, am cam tras chiulul cu srisul, recunosc ca citesc zilnic ce scrieti dar parca uneori nu indraznesc sa scriu sa nu fiu interpretata gresit...
Anky sper sa fie bine si sa reusesti sa-l vezi...eu un punct am vazut la 6 sapt iar la 7 am putut sa-i aud inimioara..deci ei se dezvolta acum foarte repede....ametitor de repede, inca ceva este faptul ca depinde foarte mult de ce fel de ecograf ai facut(intern sau extern)pt ca ca la cel intern se vede mult mai bine decat la cel extern...din cate stiu si sper sa nu gresesc cel extern se foloseste in trim 2 de sarcina si mai conteaza si cat de performant e aparatul medicului...
VIO rad singura pt ca in momentul in care citeam ce scriai m-am si intins dupa sticla de apa eu nu am probleme cu apa, din fericire beau foarte multa, chiar mai mult decat ar trebui ceea ce ma face sa iau mereu pauza de pipi
Stiti cum e cu sexul , fiecare face cum crede ca e mai bine, dar sotul meu nici nu vrea sa auda,a zis ca "....nu pot" , se simte oarecum vinovat cred, el care era un maaare amator... fapt care nu ma deranjeaza deloc...mi-e foarte bine si asa. In schimb am vise erotice , ceea ce am inteles ca e perfect normal, dar vreau sa va zic ca dinimeata cand ma trezesc ma amuz singura de ineptiile si aberatiile care le visez
Fetelor va pup si o seara buna tuturor....duminica placuta
DenyAnd spune:
Buna dimineata burtici
Cum mai sunteti?
Eu nu prea bine , la stomac, tocmai ce am avut primul episod de voma de toata amploarea
Uffff ce nasol a fost. M-a luat asa brusc pe neasteptate, urma in 10 min sa mananc gris cu lapte, dar am ajuns direct la wc .
Nu mai vreau sa vomit! asta ar insemna pt mine si "bombonelele" care le voi lua in fiecare dimineata degeaba le voi lua, risipa pt ca si pe ele.
Dimineata ma trezesc ca de obicei cu foame si incepe imediat si greata, dar greata nu prea ma lasa sa pot manca. Cu greu azi am mancat niste fructe, banane si struguri, pe la 7 dimineata. A fost bine. Pe la 8 iau femibionul si aspenterul(este ora lor). Si peste juma de ora... .
Mi-e o ciuda, acum trebuie sa bag ceva papa, sa vad daca am sa pot, si iar sa iau femibionul si aspenterul pt ziua de azi, ca cele de mai devreme degeaba au fost luate.
Acum parca parca iar vrea sa inceapa sper ca nu! ca altfel nu mai apuc sa manac ceva pe ziua de azi
8+ cu minune surpriza
DenyAnd spune:
Asa... inca unul
Toata apa care am baut-o dupa voma (cam 1 litru), afara cu ea
Am mai baut acum dupa al 2lea episod, apa calduta de data asta, sa ma incalzeasca nitel ca m-a luat un friiiig, sper ca apa calduta sa-mi calmeze si stomacul ca nu mai vreau de astea .
Desi mi-e mai bine acum dupa voma ca nu mai e prezenta greata
8+ cu minune surpriza
Mycya spune:
Neata!
eu am lipsit putintel ca a nascut cumnatica mea si am fost plecati de acasa. e o alta cumnatica decat cea de care v-am spus. am asistat si eu la nastere, iar am facut-o pe moasa si la prima ei fata.
multumim lui Dumnezeu pentru o asa nepotica frumoasa si sanatoasa sa ne traiasca si sa ii dea Doamne Doamne mult mult noroc in viata
vineri spre sambata nu am dormit deloc prin urmare ieri am fost adormita si cu o durere de cap insuportabila. nu mi-a trecut pana nu mi-am recuperat noaptea si e asa de bine ca nu-mi vine a crede
astazi mi-am pus in cap sa stau in pat cat mai mult dar sa vad de reusesc.
pe diseara ma voi duce si la sala ca am cam tras chiulul cu zilele astea agitate.
va doresc o duminica frumoasa si odihnitoare
Edit : Deny eu stiu ca nu e voie sa bei multa apa dupa un episod de voma ca nu vei face altceva decat sa vomiti iar si iar.
stiu ca timp de jumate de ora trebuie sa lasi stomacul sa isi revina si abia apoi sa incepi sa te hidratezi incepand cu o gura de apa si crescand cantitate in timp. uite o si sa treaca repede greata sa te poti bucura de papica!
mami de Andra si 10+