Vreau sa va intreb ceva, poate s-a mai discutat subiectul:
este normal ca un baietel de un an si trei luni sa "ude" multe scutece, cu alte cuvinte sa faca pipi destul de mult pe parcursul unei zile, cu toate ca nu prea bea apa sau alte lichide? De baut, bea cam 500 de ml de lapte praf pe zi si isi mai ia apa din fructe si legume, probabil. Cand are chef, bea apa din canita cu pai sau din paharul oferit de tati -dar destul de rar sau asa mi se pare mie.
In rest, e vesel, vioi, il supara dintisorii si din cauza asta se mai trezeste noaptea.
Mami de Robert (07.07.11)
face pipi des si putin cantitativ sau des si mult cantitativ ? pentru ca este o diferenta, totusi...
CorinaDani, ce sa zic, nu imi dau seama prea bine. Incercam sa nu il lasam cu pampersul mai mult de 2-3 ore si are perioade (de-a lungul unei zile, vreau sa spun) cand face putin si perioade cand scutecul atarna "greu", ca o piatra :). N-am reusit sa corelez perioadele astea cu ceva anume, probabil face mai mult cand se trezeste din somn, dar in celelalte cazuri?
Mami de Robert (07.07.11)
Avem noi in perioada asta. Inse copilul este cu muci si tuse de ceva vreme. Du urina la analiza (sumar, urocultura), sa nu fie vreo infectie urinara. In rest, incearca sa completezi lichidele lipsa (eu mereu stau cu gura pe el sa bea apa sau ceai, am o obsesie ca nu bea suficiente lichide).