Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA
Raspunsuri - Pagina 11
Dbunny spune:
marryan chiar daca e vaccinata muci va face, si boli si de toate.Daca vin la tine cu copiii, ma intrebi inainte daca-s vaccinati? shoada esti...
jade care-i vorba cu ´mutu´? Noa nu cafteste copiii(inca) in schimb pe mine ma pocneste rau, imi smulge ochelarii, ma trage de perciuni grupa mare, ma mai si zgarie. Poate eu sunt mai accesibila decat altii, cand si-o da drumul si ea la umblat poate i tot satul la bataie. Ii pun catuse
mikka asa si noi cu scutecul din mers, si guita de parca o taie trenul...cine stie ce gandesc vecinii
Am facut clatite. Am pastrat una neumpluta sa vedem daca-i place mandrei. Azi dimineata i-am dat painica cu Philadelphia si s-a lins pe botic.
Fructe rosii(zmera, afine, mure) cand le putem da?
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Numai eu urasc acele caciulite cu urechiuse? sau mai e cineva? :D |
Nu stii tu ce-i la moda:http://silose.com/img/silose/2008/01/gorro-punk-bebe.jpg
seidana spune:
salut
mama mama ce discutii..
Marryan, u una o las sa bage degetu in fund la pisica , daca amandoua protagonistele sunt de acord, doar am apa si sapun...
Bunny.. afinele se pot da demult, de pe la 8-10 lfni resstul dupa 1 an..
Jade .. agresivitate.. mvai.. ce sa fac explic si indur...
Eu iar ma gandesc la vaccin , pt ca e probabil ca la 1 an jumate sa o duc la gradinita, si ma gandesc cum ar fi sa faca bolile aste la 1 an jumate
acum nu am disp buna sa vb mult ca Ela a facut o alergie cu umflat de fata si ochi groaznic de umflat , i-l be back
oanaiasi spune:
Lena, intrebi de alea cu urechi deasupra sau cu urechi de acoperit urechile, ca sa zic asa?
primele nu prea imi plac dar alea cu urechi lungi sunt moartea mea. am zis ca imi iau si eu una in iarna asta. eca are cateva . i le pun si la urechi le asa, flu flu. nu le leg sub gat. mi se pare ca e foarte fancy asa.
pt noi imi plac alea cu blanita de care au fost si la targ acum, de zilele iasului.
ce poveste nasoala a fost la casuta zanelor?
Eu ma gandeam la gradinita lorelay. a fost nepotul meu si a fost foarte, foarte bine.. e pe langa tin. pe tudor neculai.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Sei, sa treaca repede alergia! De la ce a facut o?
Bunny, vorba e ca " mutu f..e pamantu" ...sau o reformulare "matza blanda zgarie rau", sau la cine nu te astepti ala vine cu surpriza.
Doamne, ai grija de noi!
LenaC spune:
Sei, ce ati patit?
Dbunny super poza
Oana, alea din care sunt in toate magazinele care acopera urechile, nu cumva sa intre vreo boare pe la ureche.
Ce povestesti tu, sunt faine, imi plac si mie )
Eu i-am comandat asa caciulita http://www.hiphip.ro/products/caciula-cagula-bumbac-organic-elephant-hood turcoaz si am una identica din lana merino pt iarna.
Dar acum inca iesim fara caciulita :D
marryan spune:
buna dimineata,
Nu o sa mai explic mult ca nu imi place sa fac acest lucru de indata ce fiecare intelege in felul sau
doar o mentiune, eu nu fac diferenta intra copii vaccinati si cei nevaccinati, ca si eu am ft greu convinsa sa ii fac fetitei....DAR nu permit contactul cu persoane cu muci si tuse etc....daca asta nu sa inteles de la inceput...Si am mai zis ca poate e o coincidenta..si nu afirmare.
Sei nu iti dau sfaturi ca nu cumva sa te superi..dar e bine in cazul ELei sa mergi la medic, la urgente etc...alergia nu e o chestia buna de lok, si daca nu e tratata consecintele nu sunt bune din pacate, iti spune o mamica care a suferit si sufera incontinuare din cauza alergiei pe care noi o avem si o tinem sub control...tratamentul nu este unul fr usor..si athosik poate sa iti confirme
Lena nici noi nu iubim caciulitele cu urechiuse, eu am cred ca vreo 20 de caciulite de la o lunita si pina acum, le schimbam mereu ca nu imi plac, si am ajuns la beretute care ne plac fr mult si sunt mai "fancy" si chiar mai bate vintul si pe la urechiuse
iar pentru iarna avem deja 2 grosute cu urechiusi dar nu fr mari, de la bombonici le am cumparat, ei au un asortiment frumos de caciulite de iarna.
Dbunyy nu sunt shoada sunt o mamica care imi pazesc copilul in felul meu, si nu dau sfaturi ca sa faca cineva ce fac eu.
Atit am dorit sa spun, nu voi mai scrie de azi inainte, nu ca as fi fost fr activa pina acum.....o sa va citesc cu drag incontinuare
Numa bine voua si puiutilor vostri
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
oanaiasi spune:
Lena, ce misto sunt caciulitele! Cred ca ma bag si eu la una din lana desi mi se pare f scumpa. :d
noi avem o caciulita cu urechi pt iarna din fleece cu un mot imens in varful capului. are o fata mortala cu ea pe cap.
marryan, sper ca nu te ai suparat pe mine..
Doamne, ai grija de noi!
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Marryan,te superi degeaba. Bun,am inteles, daca facem ceva,spunem ceva, ce nu convine celorlalti,si acestia isi spun punctul de vedere plecam,nu? Cate fete au plecat asa deja? Mereu vor fi atinse puncte sensibile de discutie,asta nu inseamna ca cele care nu au parerea unanima trebuie sa plece! Eu voiam sa te intreb cum de se fac atatea analize la voi,ca eu am vazut asa numai in filme ! Aici nici naiba nu ia un copil sa il analizeze asa,sa vada daca se digera toata mancarea sau mai ramane si fermentata ori ba in fecale. Dar cum nu imi vei raspunde ce rost are sa ma mai intreb ?
Lena te referi la caciulitele tipul www.google.ro/imgres?num=10&hl=en&safe=active&biw=1280&bih=857&tbm=isch&tbnid=aOelADVNJW_cxM:&imgrefurl=http://www.okazii.ro/catalog/lumea-copiilor/imbracaminte-fete/0-6-luni/caciulite-nou-nascut-a42859974&docid=yn3inyUIrVihsM&imgurl=http://arch7.okr.ro/auctions/2010/04/24/245276517-4761509-700_700.jpg&w=700&h=525&ei=CKKDULPPIdSChQe_yYGoCA&zoom=1&iact=hc&vpx=487&vpy=149&dur=401&hovh=194&hovw=259&tx=155&ty=143&sig=107972103750882238430&page=1&tbnh=134&tbnw=155&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:2,s:0,i:71" target="_blank">asta ? Eu asa am tot primit cadou,si le-am dat mai departe, celor care au spus ca pun asa la copii. Din moment ce eu nu am pus niciodata doua caciulite pe cap copiilor,nu le-am gasit rostul. In perioada rece de toamna sau primavara timpurie,am folosit fesuri crosetate ,pentru ca imi plac.De fapt tot aceleasi fesuri le folosim si iarna,dar mai avem in plus doua caiulite la Paul si una la Teodora, pufoase pe interior ,genul www.google.ro/imgres?num=10&hl=en&safe=active&biw=1280&bih=857&tbm=isch&tbnid=MNM_Oau-ZyvCfM:&imgrefurl=http://www.opinii.biz/2011/03/poze-caciuli-la-moda.html&docid=LC1rK_4TD6e3sM&imgurl=http://frumusete.ele.ro/images/poze/caciu2.jpg&w=200&h=216&ei=L6ODUOnIH8jBhAfRy4GgAQ&zoom=1&iact=rc&dur=464&sig=107972103750882238430&page=2&tbnh=136&tbnw=127&start=35&ndsp=42&ved=1t:429,r:37,s:20,i:241&tx=81&ty=96" target="_blank"> asta .
Lena, pai nici la cagula exemplificata de tine nu trece pic de curent .
Eu voiam sa va spun ca am fcut o paine excelenta cu maia cu apa de mar,dar da... am uitat.
Camady .
Si pe toata lumea , ma duc sa pun de mancare copiilor ca azi sunt infometati...
May3 spune:
neatza.
la o intepatura de la un vaccin i-a aparut o pata rosie. pata are cam 2cm x 1 cm.
ce credeti ca e?