Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 8
nanne16 spune:
Alex antiinflamatorul a fost din motive de raceala, ca era tare bolnavioara Ioana la momentul FIVului. Dar a mers, pare-se, all the way
Ioana am gasit si sprayul - B---x... cred ca asta este.
Lara, it is indeed the perfect time for you, and everybody else, to be pregnant
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
aristica spune:
hei, didi, ma bucur ca ai scris pe la noi. Si eu sunt convinsa ca voi fi mama, doar ca prin alte procedee. Am avut o tentativa de gravidenie, dar endometrul meu s-a incapatanat sa nu creasca, asa ca m-am oprit. Apoi, mi-a cedat un rinichi, am facut si calcule si, cu banutii ar fi mai bine sa mai asteptam. Asa ca, pentru anul asta, nu facem mare lucru. lara, qiao anul viitor am sa umplu topicul cu relatari din Cehia, anul asta, se pare ca nu-i cel mai potrivit pentru mine. Nu-i potrivit pentru bebe, ca in rest, nu ma prea plang. Nici macar cu concediul asta, ca n-am mai fost bolnava de cativa ani, deci trebuia sa se mai intample si asta.
elly mi-a placut foarte mult poveste de la baita. Dar de ce n-ai vrut sa stai pe cadita? Poate chiar va merge
miky la tine cum e?
Va salut, babute dragi, dar trebuie sa stau intinsa (ca am probleme si la un picior - din neatentia mea, logic) si, trebuie sa recunosc, parca am redescoperit TV-ul. Nu-mi vine sa cred cat timp pot pierde cu national wild, discovery, travel, history...zici ca-s dependenta!
gabyv spune:
Buna
Qiao, am si eu suport de ala pt baghete, dar intre timp mi-am luat o masina de facut paine, care are un suport de bagat in ea, oricum principiul este acelasi, numai ca la cuptor te mai uiti, la masina nu.
Maiaua o fac cu 12 h inainte pt ca folosesc drojdie bio, are o denumire speciala in franceza, care necesita atentie. Adica fac cam 1/4 dintr-o paine cu mai putina faina, imi iese o coca mai moale, gen...cum este un pandispan inaite de bagat la cuptor. El se umfla tare in orele astea, apoi il amestec si continui reteta.
La cantitatile astea folosesc o tava de 1kg. E mai buna una de silicon, dar inca nu m-a convins sa iau una., mai ales ca cei de la Tupperware, le au cam scumpe.
Da, uitasem ca nu sunt acelasi nr si in RO la faina. Aici cea standard este 55 sau 45. Iti recomand sa te uiti pe wiki la faina, dar in Fr, poate intelegi corespondentele, ca eu nu ma pricep deloc. In general, cea de 150 este de integrala ori completa. Iar cea de 170 este de secara si evident tot integrala.
Revin mai pe seara cu reteta cu seminte.
mady_grasa spune:
Bine ai venit DIDI imi place semnatura ta mult Ai incredere si totul va fi bine
Intre timp cred ca am luat-o razna cu creierii capului. Stau acasa si ma urc pe pereti parca nu mai vine odata ziua de luni( asteptarea pana la beta ma ucide).
Vad semne peste tot si nu vreau sa imi fac iluzii .De exemplu de dimineata m-a apucat o stare foarte ciudata greata si foame concomitent( sunt burdusita de pastile)
Seara adorm foarte repede si noaptea ma trezesc huhurez pe la 4.oo si bantui, bantui
ZEN = ioc, unde o fi disparut ca tare dor mi-e de starea de nesimtire....dar asta e mergem inainte
-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !
ioana3110 spune:
Da, deci clar ca e ceva, ca nu reusesc sa incarc poza de profil. Si chiar am vrut sa v-o arat pe Ana
Alex, asa cum ti-a zis Nanne, eu am fost racita rau de tot ca nu mai aveam nici glas si ma durea gatul ingrozitor si nu reuseam sa respir. A fost cumplit. Asa racita nu am fost in viata mea. Si tratamentul a fost pentru asta, dar fiind antiinflamator puternic si eu avand o inflamatie permanenta a colului si endometrului implicit (cred...) probabil ca m-a ajutat... Nu stiu daca stiai, dar era cat pe ce sa imi faca punctia fara anestezie, ca ma luasera trepidatiile de spaima...
nanne (Bioparox ii zice) mi-am amintit!
Jaguar, noi suntem foarte bine. Avem 3850 gr, e o scumpa si o frumoasa si e sanatoasa. Are o mica problemuta la un rinichi din ce am inteles, (nefro nu stiu cum, superioara, primara) ceva care ar favoriza infectiile urinare dar ziceau medicii ca e posibil ca in timp sa se rezolve singura problema.
Altfel e o papusha cu ochi albastri (nu stiu de unde ca in afara de PK, noi nu-i avem albastri ) rade, gangureshte si e sanatoasa! Sa ne tina Doamne Doamne asa!
Lara, eu imi planificasem sa ma duc cu "final outcome-ul"la Pk la un mom dat. Ne cuplam la o vizita ?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
jaguar spune:
Ioana ma bucur sa aud vesti bune de la voi! Bravo ptr Ana si mami,sunteti niste luptatoare! ochi albastri supeeeerr yeyy de la privirea lu' PK se trage
Ce anticoagulant ai avut, in ce doze?si cine ti-a stabilit doza? k PK nu se baga pe astea...
Sa ne-o arati pe Ana cand vei putea
Ariii, multa sanatate
QiaoBing spune:
Lara eu cred ca nu o sa te uite PK asa de usor pana nasti, asa ca poti sa ii preziti si lui produsul/produsele. Eu am vazut cazuri de dr care se bucura sa vada mogaldetele. cumnata l-a dus pe nepotel la Marinescu la vizionare pt ca intreba de el de cate ori o vedea, si cand l-a dus i-a zis ca tot asa ceva vrea pt FET-ul pe care il pregateste. la fel, dr U asteapta poze cu pampersi si le pune mandra pe toti peretii Acum ma gandesc ca nici Albu nu ar intoarca capul daca i-as face cunostinta cu vreun ganguritor (productie proprie sau made in Czech) sau direct vorbitor de cativa anisori. Depinde de dr si de cat i-ai tocit scaunul de consultatii
ioana si adipapazi are un junior cu ochi albastri marca PK ... nu ca as insinua ceva
MeAlex spune:
Lara, asta e cel mai frumos indemn: ZEN, relax si act pregnant, because you are! Il retin si mi-l voi repeta intr-una.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
gabyv spune:
Paine cu seminte
300 gr faina integrala de grau
100 gr de faina de secara
50 gr de tarate de ovaz sau de grau
50 gr gluten
(se pot folosi si alte sortimente de faina)
3 linguri de seminte de in, 2 linguri de seminte de susan, 1 lingura de selinte de mac
7gr de sare
cam 20 gr de drojdie proaspata
30 cl apa calduta
*ideal ar fi sa avem o cratita cu capac pt painea asta, dar merge si in tava normala, insa iese mai densa*
Se framanta bine, se acopera si se lasa la crescut 2h.
Dupa 2h se mai framanta un pic si se pune intr-o cratita de fonta si se mai lasa o ora la crescut.
Se pre-incalzeste cuptorul si se pune la 250 grC, timp de 30 min cu capacul pus.
dupa 30 min se scoate capacul si se mai lasa 15 min.