Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 19
gabyv spune:
Ce mai faceti babutze dragi? E cam liniste si azi!
Eu am avut un we f agitat, am facut tot facut planuri, cumparaturi... etc.
Mady,pai....?! Unde esti?
Ari, f frumos ai scris, comme d'hab!
Qiao, bine ca a trecut Gugu usor peste asa tragedie. Nu are sens sa te intrebi de ce nu ai cautat-o pe Coco de ou, nici nu avea cum sa-ti vina ideea. In plus, cum se putea verifica?
Azi am mancat la pranz cu o fata, pe care abia am cunoscut-o si am luat o palma de la destin. Din discutie in discutie mi-a marturisit ca a facut in total 8 Fivuri...si ca nu a reusit sa faca BB2...BB1 facut la al 3 fiv. Imi povestea despre disperarea ei, despre incercarile nenumarate, despre stimularile intense... cica era intrata in spirala fiv-urilor ca nici macar nu si-a dat seama ca e de ajuns.
Ultimul dr care l-a vazut i-a zis ca ar trebui sa se opreasca...atunci si-a dat seama!
Pup fetele
aristica spune:
larooo, esti hormonata grav!!! Pai noi n-avem gravidute pe prima pagina? Da, e greu sa mai trecem o noua gravida acolo, ca nu stam degeaba de ani de zile pe topicurile de fiv-uri, ci ca ne gravidim greu, dar, chiar asa, cand se mai gravideste una si-o striga-n gura mare, sa nu se treaca pe prima pagina? A noastra!!! pagina noastra! ha-lloooo...nah, ca nu ma mai inteleg cu gravida!
ioana de vreo 3 ani tot scriu pe la toate topicurile ca am doua nume "speciale": Narcisa si Ecaterina.
gaby, lumi, daniela
...nu-mi place tacerea, mai ales cand asteptam un beta...dar, sper ca ma insel...
QiaoBing spune:
salutare
ce liniste pe aici
aristicule cum te mai simti ?
amaradia
Lara urarea ceea era de la mine, ma bucur ca "te-ai prins", dar vreau sa iti pastrezi ZEN-ul, asta era scopul
ioana cat de des o cantaresti pe piscotica ? mai des de o data pe saptamana ?
ma intorc la treburi. maine e ziua cand vine cumnatul, so ...
toate lumile
aristica spune:
qioa am iesit din casa vineri si-am racit. nush ce-i cu mine, ca le adun pe toate-toate.
adrianaady spune:
Seara buna fetelor
Aristica usurel asa sa vezi ce lista lunga de gravidute vom avea; ne miscam noi mai greu...dar important este sa creasca lista. Ai grija ca raceala ca si eu ma lupt cu una
Lara nu pot sa cred ca nu ai nici un simptom, sincer, nimic , nimic? Sanii mariti si durerosi, o mica durere , o jena in abdomenul inferior, somn mai mult si bun sau din contra prost? oricum stai linistita ca vin ele toate, ca vei ajunge sa te saturi.... Important este sa fie bebei sanatosi chiar daca vei avea sau nu neplaceri
Mady e cam tacuta dar eu o astept cu o veste buna
elly_me spune:
Salutare fetelor ...
Eu am lipsit motivat .. am mai avut un botez in weekend .. nu am fost nasa , dar tot m-am pregatit sa fiu faina ...
Am fost la botezul unor prieteni care s-au chinuit vreo 4 ani sa aiba un bb.. si au reusit dupa incercari multe ..
Cum?? Am fost toti 4 anul trecut la Sovata .. ei au stat numai in lacul lui ursu' si s-au gravidit ...
Eu nu am intrat in lac pt ca mi-a spus dr. ca la ovare MPC nu ar fi indicata apa de acolo .. si m-am plimbat mai mult ...
Siiii . cand m-a vazut prietenul nostu (de fapt este un prieten din copilarie .. am crescut impreuna .. ca fratii) .... imi spunea ca imi sclipesc ochiii ff mult .. si ca arat ff bine ... si ca sunt vesele .. si de ce sunt asa ...
Ma stresa ... imi spunea sigur ai vreo veste buna .. dar nu vrei sa ne spui ...
Si eu eram cu moralul la pamant ... dar machiajul... face toti banii
Deci .. eu sunt ff ZEN (sa o citez pe Qiao ... si sa-i dau un ... imi pare fff rau pt Cocolina...)
Si mie mi-a murit catelusa in brate acum 2 ani ...
Era bolnava ... a asteptat sa ajung de la servici ... am luat-o in brate ...s-a uitat la mine ... si a tras aer adanc in piept a scos un auuuuu si a murit
Avea 11 ani ...
Acum o mai am pe fetita ei .. care a facut si ea anul acesta 11 ani ... dar este sanatoasa ...
Adriana - poate te mai intreb si eu cate una-alta .. sper sa nu te superi .. nu vreau sa te stresez
Ce fac fetele ?... mai ai putinel ...
Timpul trece ff repede ...
Lara - nu trebuie sa te superi si nu tb sa dai atentie niciunui mesaj ...
Este un forum .. si daca vrei sa raspunzi este problema ta ...
Nu tb sa pui la suflet ...
Abia astept sa ne spui cate inimioare ai
Eu sper sa fie 2 .. si cred ca asa va fi ... dupa beta urias ..nu prea sunt dubii ..
Aristica ... multa sanatate ..
Sami - nu mai vrea sa vb cu noi .. ii dau un
Sper ca a scapat de sterilet .. si sper sa aud vesti bune ...
Ioana - sper ca ai rezolvat cu vaccin-ul ..si ca pitica este ff bine
Amaradia .. mai ai putinel si te "loveste" tayfunul .. cu 2 betze ...
Mada .. nicio veste pt noi ???.
Pup toate fetele .. si le urez mult succes noilor fete de pe topic ... sa ne impartaseasca din experientele lor si sa invatam din reusitele celor norocoase ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
a postat Lena reteta checului de gris www.lalena.ro/" target="_blank">pe site. Din al meu cu greu a mai scapat un cotisor Scuzati fetele la dieta.
gaby cand eram mica am vazut-o pe bunica cautand gainile de oua, nu stiu exact manevra si nici ce ar trebui sa simt. in aceeasi necunostiinta insa am verificat-o pe Coco la gusa sa vad daca a macat pt ca mi s-a parut cu vreo 2 zile inainte cam apatica, i-am zis si tipei si mi-a spus ca si la ea mai avea episoade din astea, le punea pe seama durerii de la aripioara. eu atat m-am priceput, sa verific daca mananca. am incercat sa il fac pe Gugu sa manance din palma niste mei (inca mai aveam de lucrat la chestia asta) si pe urma i-am lasat si ei chiar in fata. m-am bucurat ca a ciugulit din ele.
adrianaady spune:
Elly poti sa ma intrebi orice, oricand Vin ele si zile mai bune, vei vedea Fetele sper ca fac bine, sa nu le afecteze raceala mea
Am terminat seria House, a fost un serial cu adevarat deosebit, cu actori exceptionali
Lara27 spune:
moah, sunt deja de toata jena, cu neuronul..
ady, asta se pune ca si simptom?? m-am prostit..
1. intai, nu ma prind la chestii elementare, gen cl (am crezut pe moment, ca-i o masura secreta, ceva..tres french)..
2. nu realizez la ce pag cu gravidute se refera ari, desi, de obicei ne intelegem, fara prea multe cuvinte..
3. io care retineam orice amanunt, acum nu mai stiu nici ce mi-a zis sora qiao..
ady, sanii nk, nk (simptomul asta nu l-am bifat nici la fiv, dupa stimulare, se dezumflau mereu la max 1/2 zile de la ET; dureri/jene abdominale- cum simt ceva, bag NoSpa (asa a zis ari, sa nu cumva sa stau cu dureri si ma supun), somnic- hm, hm, avand in vedere ca, eram pasare de noapte si nu dormeam ever dupa-masa-> si acum adorm la ore normale (btw, acum m-am trezit), poate ..ameteli, greata, constipatie nk, nk..ah, pee-pee destul de des, dar beau apa la greu, deci, e logic cumva..
meeeey, unde-i grasana??? sper sa fii lesinat de fericire si sa fii uitat de noi
pe listutza (noastra), oki, dupa ce primesc patalama de la gineco, ma trec in rand, dupa smaick..
qiao, ma bucur ca ti-e mai bine si la saracutul Gugu; te imbratisez cu drag
nanne, gaby, elly, ama & girls, biggest kiss!
_