Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 18
amaradia spune:
qiao, ma bucur ca gugu a trecut cu bine peste incident.
sper ca acelasi lucru sa faceti si voi.
pana atunci primeste din partea mea o calda imbratisare virtuala
aristica spune:
lara mesajele private pot fi citite si de administratori. Daca ai fost jignita, poti raporta mesajul privat cu pricina. Iar cu endometrial injury - daca tot ai explicat despre ce e vorba (iar), de ce nu te loghezi cu userul comun si faci un link pe prima pagina? Asa, de fiecare data cand vor mai fi fete interesate, le vom ruga sa se duca la prima pagina.
Apropos - nu crezi ca-i un loc liber in zona gravidutelor care au asteptat cam mult? Sau astepti inimioarele?
Sa stiti ca parerea mea este ca orice copil nenascut merita o mama linistita, ca nu-i vina lui ca maica-sa se enerveaza pe un forum, sau intr-o banca, sau intr-un spital. Tot timpul am respectat gravidele, tocmai ghidandu-ma dupa acest principiu. Si-am s-o fac in continuare.
Orice-am spune noi, in esenta, topicul nostru e trist. Deoarece suntem trecute prin muuulte incercari dureroase. Nu vedeti cat de "defecte" suntem? Nu vedeti cat de greu mai ramane una dintre noi gravida? Si atunci ce facem? Ne napustim asupra ei, fara sa ne gandim ca e o bomba hormonala, o viitoare mama care incearca sa-si apere puii, fara a sti ce face exact, deoarece, dupa beta, intra intr-o lume cu totul si cu totul noua?
Haideti sa nu aruncam cu pietre, ci sa incercam sa intelegem toate aceste emotii, trairi, poate, uneri, rabufniri.
mady sper sa fie un beta frumos.
qiao
velvet dar de ce sa dati banutii pe IA, cand ati putea sa strangeti pentru un FIV pe natural? Costul este cam dublu, dar sansele sunt considerabil mai mari.
amaradia cred c-ati avut o cununie religioasa deosebita!
ioana ce figura esti! N-ai zis tu nimic despre cel de-al doilea nume al pustoaicei! Ecaterina! este pur si simplu fenomenal!
Lara27 spune:
hello,
mady, sa fie your day today!
ari, da, buna ideea cu link-ul pt prima pag, o sa-mi fac timp zilele astea si rezolv (mai vreau sa pun si alte link-uri despre EI, dc tot prezinta atata interes); si da, am raportat si la moderator, bineinteles, unde a fost cazul
huh, ce gravidute zici tu?? am cetit duminica putin la odisee (premiera absoluta), la gravidute (sau mamici??) de mai-iunie..dupa cateva pagini, am renuntat vb fetele acolo relaxate, despre in sarcina, erau, cele mai multe, la al doilea bb, fara stresuri d-astea "fiv-oase" asa ca, nu m-am regasit deloc in discutiile respective..dar, poate, cine stie, o sa ma incadrez la topicul de gemenasi??
altfel, dap, astept "inimioarele", cu inimioara mea cat un purice, mai ales ca, in continuare am zero simptome, deci imi trec tot felul de chestii prin cap, iti dai seama..mi-a urat cineva, moro' cred, sa am doar atatea simptome, cat sa stau linistita..acum, in sfarsit, m-am prins exact ce-a vrut sa zica..
big hug
_
lumimar spune:
Lara,mamica draga lasa gandurile astea ,incearca sa nu te mai gandesti decat la puishorii tai ,fii linistita,calma ,ei trebuie sa creasca armonios au mare nevoie ca mamuca lor sa fie Zen,ii ajuta extrem de mult...
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
DaniellaSM spune:
Buna fetele,
sorry ca ma bag la babute desi sunt in acelasi boat cu voi,dar stau la unguroaice deh ,desi aci e "busy time"
hello Lara, pai eu tre sa te caut round around(sory would you recogn...the funny b.tch ?? !!!! hey ha .. daca nu ai nici un simptom ,,eu iti doresc no simtoame deloc numa inimioarele sa creasca ca deh am zis ca your next visit to london will be in 3 , beg your pardon will be 4 , deci sa inteleg ca Lioton gel e bun pt invineteala de la clexane??e bine de stiut si salvat la my secret notes for future!!
O zi buna va doresc si Aristica nota 10*** pt mesajul de impaciure, ca suntem lovite destul de soarta, so deci propun sa ne gravidim odata si noi!!well soon!si dupa aia trecem la alt stagiu!
Lara ,,Sper ca ai cetit urarera mea la 168 chapter !!!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
Lara27 spune:
lumi! sar'na!
cu ocazia asta, nu ratez s-o pup si pe cealalta "lumi" de la voi..alilumi
p.s.: m-am stresat putin, recunosc, cand am cetit la voi, ca annika a avut SOE si nici ea n-a avut niciun simptom..pana atunci, eram chiar happilica, ca uite ce bine/usor mi-e mie..
danielle, u lovely b.tch cetit, sigur, sar'na! da, draga mea, orice gel pe baza de heparina (ex. Lioton Gel), pus cu incredere si regularitate pe vanataile lasate de clexane, fac ca acestea sa se estompeze mult nai repede (btw, o dottora mi-a dat tip-ul si mi-a zis ca sportivii care practica sporturi de contact (ex handbalistii, fotbalistii, etc) folosesc in mod curent anti- vanatai)..London, da, definetely pe to do list, in 2 sau 3 sau 4, doesn't matter..
_
ioana3110 spune:
Lara, sa stii ca am patit la fel si io cu odiseea. Mi-a fost greu sa ma regasesc desi am cunoscut fete foarte faine acolo. La un mom dat ne-am intalnit cateva si a fost tare dragutz, dar intr-adevar, la discutii pe forum, am participat mai putintel. Chiar si acum cand s-a deschis un topic nou la Bebelusi - primul an, nu prea apuc sa vorbesc cu fetele. le mai citesc din cand in cand. Dar de voi nu ma despart ca imi sunteti tare dragi!
Ari, merci mult dar nu stiam ca l-am tinut secret . nu a fost cu intentie. Ma bucur tare mult ca iti place
Apropos de Ana mea, e tare afurisita. Nu vrea sa faca 4 kg. Sta la 3960 si 3980 de 4 zile... pana acum baga vreo 60-70 gr pe zi si acu s-a oprit. Astept cu sufletul la gura sa treaca pragul.
Va pup fetele!
lumimar spune:
Lara,stai linistita .fiecare organism reactioneaza diferit
Eu la prima sarcina cea cu fivul am inceput sa am simptome dupa prima eco la sase sapt si o zi
Cand a fost soe nici nu mi-am dat seama ca este ceva in neregula,pt ca simptomele nu au disparut
Vei fi o mamica norocoasa daca toata sarcina nu vei avea nici un simptom
Pana la eco de inimioare stai linistita si pregateste-te pt cea mai emotionanta si fericita zi -prima intalnire cu puiutii tai
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
nanne16 spune:
Buna seara, fetili!
Grasunica, nu ne spui nimic?
Ok, asteptam cumintele aici
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3