Imunostimulator cu colostru SECOM.

Imunostimulator cu colostru SECOM. | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

Am dat pana acum imunostimulator cu colostru si probiotice de la SECOM. Am laudat mereu faptul ca strumf s-a simtit extraordinar de bine cat timp i le-am dat.
am analizat mai bine si am vazut ca de cate ori i le-am intrerupt,strumf s-a imbolnavit:enteroviroze,raceli, urat de tot.
a mai patit cineva la fel ? are lgatura cu intreruperea administrarii imunostimulatorului?
trebuie sa ii incep din nou urgent si eu, dupa cele trei caderi, nu as mai merge tot cu acest imunostimulator.
as vrea si alte opinii.poate am fost noi singurii?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

histamina si eu sunt in aceeiasi situatie ca si tine.
I-am dat 3 luni apoi am facut o luna pauza ca asa ne-a spus alergoloaga in luna in care nu i-am dat (si acum suntem in luna cu pauza) mi-a racit,deci am ajuns la concluzia ca nu e bine sa ii mai dau si sa las corpul sa se luote singur cu microbii ca dandu-i imunomodulatoare ii fac mai rau decat bine deoarece corpul ei nu va stii sa luote cu microbii singur fara ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu i-am dat colostrum, dar in perioada cand nu era la cresa. nu am vazut nicio diferenta nici in rau nici in bine.
first defence inainte sa-l dau la cresa cam cu o luna. am debutat cu bronsiolita, rosu in gat. asa ca nici la asta nu pot spune ca am vazut mare diferenta...
pana la urma merg imunostimulatoarele la alergici sau nu ca parca ziceati ca sunt interzise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam mult !

irina, sunt interzise la alergici,categoric,numai ca srtumf nu e alergic,ci doar eu. el a mostenit cariotipul genetic al lui taica-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Si eu i-am dat lui Alex iarma trecuta: 1luna da/1 luna nu. 3ture. Si mi s-a parut ca i-a mers foarte bine. Acum ii dau din nou dupa aceeasi schema: octombrie-decembrie-februarie. Dr care ne-a recomandat mi-a spus anul trecut ca pot sa-i mai dau si iarna asta. La iarna urmatoare nu-i mai dau, e mai mare o las sa suporte racelile.
Dar este Colostrum cu probiotice si cred ca este de la ChidLife. Cand ajung acasa ma uit.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

multam mult !

irina, sunt interzise la alergici,categoric,numai ca srtumf nu e alergic,ci doar eu. el a mostenit cariotipul genetic al lui taica-su.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

si la suspecti alergici ?
apropo de aller care de la secom stiti ceva? o fi bun de ceva? banuiesc ca asta se poate da la alergici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

wow.ce aflu eu...ca Colostrum de la Child's Life, importat de Secom..provoaca alergii la copiii cu istoric alergic?

Mie mi-a adus cineva direct din S.U.A. acest probiotic imunostimulator.

Fii-mea are bubite iar a 3-a oara in trei sapt.

Eu am zis mancare...deci e posibil din cauza prafului acestuia?

Exista studii?Unde ma pot documenta?

"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"

Citat:

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

my lady, nu provoaca alergii. ideea era ca nu se dau imunostimulatoare copiilor alergici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

my lady, nu provoaca alergii. ideea era ca nu se dau imunostimulatoare copiilor alergici.

mamica de Rares 21.02.2010

pai, de ce?!

daca un copil alergic...are probleme cu imunitatea?

unde ma pot documenta, daca sunteti amabile?

"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
Citat:

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Y are o hiper-reactivitate bronsica cu wheezing recurent si manifestari astmatice in viroze. De anul trecut nu ii mai dau Bronchovaxom deoarece am observat ca la fiecare tura de 10 zile el prindea/facea cate o viroza de toata frumusetea. La fimea nu a avut acelasi efect, dar ei sunt diferiti dpdv al rezistentei la boli.
Dupa aceea am trecut la tratament cu colostru de la Secom. 2 ture de 3 luni. Nu i-a facut nici bine (adica tot la fel de usor a prins virozele, tot pe la spitale am ajuns) dar nici rau (adica nu am observat ca la Bronchovaxom agravari). In schimb pe plan digestiv sotul meu sustine ca l-a ajutat (in timpul unei eneteroviroze).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pentru ca imunitatea alergicului e de fapt hiperimunitate,ca altfel nu ar avea acele raspunsuri la stimulii exteriori,ca sa explic pe babeste.imunostimulatoarele accentueaza acest dezechilibru,adica alergiile,ca sa zic asa.in alergii si in boli autoimune,de aceea nu se dau imunostimulatoare.

Mergi la inceput