Alaturi de Mircea Cartarescu
Raspunsuri - Pagina 8
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Ironic este ca ceea ce mie-mi pare verticalitate si calitate tie-ti pare prostitutie. Unul din noi ar trebui in mod clar sanctionat, dupa logica ta. Editez ca am mai vazut o eroare de logica la tine: spui ca invitatii din aceasta seara nu se compara cu invitatii lui Gadea, de aceea emisiunea are alt calibru iar in fraza urmatoare il faci pe unul din ei prostituat. Ori e alba, ori e neagra. |
Nu exista nici o eroare de logica, daca accepti ca exista prostituie de lux si prostitutie de mahala.
Asa cum ai pus semnul egalitatii intre cele doua tipuri de prostitutii, ai pus semnul egalitatii intre opinii politice respectabile si opinii condamnabile.
Care este diferenta?
Accept si chiar admir pe cei care au opinii politice, cei care cred sincer in ele si le argumenteaza, pentru ca inseamna ca le pasa de societate si ca nu sunt limitati doar la egoismul propriei persoane sau al familii.
Nu consider opinie politica sustinerea unei persoane, sau inregimentarea intr-o echipa ca sa denigreze pe adversarii unei persoane, si asta pentru ca nu am uitat cultul personalitatii.
Poate multe dintre voi nu ati trait atmosfera anterioara lui '90, dar eu am trait-o si nu pot accepta sa revenim la "Cantarea Romaniei", la elogii aduse "inestimabilului, iubitului si minunatului conducator".
Din cauza asta consider sustinerea liderilor politicii ca prostitutie politica si pe cei care o practica prostituati politici.
Din cauza asta am si fost atat de acid in comentarii, la adresa celor care vor sa ne vanda mediocritati ambalate ca "mari personalitati".
PS Precizare prin "mari personalitati" a se intelege lideri politici, "animal polic" ca Basescu sau M R Ungureanu, Antonescu, Ponta, Geoana si nu oameni de cultura.
Prezcizare pentru ca Marina a interpretat altceva.
Marina spune:
Deceneus nu ar strica sa-ti recitesti putin mesajele...."mediocritati ambalate ca "mari personalitati"" cam asta ne servesti tu de ceva vreme si nu ai prins nici macar nominalizarile la Zmeura DC
Lali spune:
citat din mesajul lui buli poi cine citeste tot? |
...ce scrie ?
iar despre ce scrie a recunoscut singur ca n-a citit
Deceneus spune:
www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/care-ati-fugit-cu-nobelul-280869-pagina1.html#top_articol" target="_blank">Care ati fugit cu Nobelul?
corap spune:
citat din mesajul lui Marina Deceneus nu ar strica sa-ti recitesti putin mesajele...."mediocritati ambalate ca "mari personalitati"" cam asta ne servesti tu de ceva vreme si nu ai prins nici macar nominalizarile la Zmeura DC Marina |
hai, mai, ca la zmeura trecuta era in fruntea listei la nominalizarile mele. (el sau mixaitehas, nu-mi mai aduc aminte care era primul, da' era sigur deceneus pe shortlist)
MElise spune:
De curiozitate... cine a citit jurnalul lui Mircea Cartarescu?
(Deceneus, ti-l recomand cu caldura pentru a-ti revizui opinia sau pentru a o darama si a-ti construi alta mai pertinenta...)
Fascinatie
Buna dimineata, Ilinca!