Alaturi de Mircea Cartarescu
Raspunsuri - Pagina 13
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Depinde in ce proprotii s-au alocat sumele respective pentru opere consacrate sau pentru promovare de opere care nu se vand. La link-ul de mai jos este o situatie cu cheltuielile prin care s-au finantat traducerile lui Cartarescu. www.cotidianul.ro/imaginea-lui-cartarescu-a-costat-statul-4086887500-lei-196328" target="_blank">http://www.cotidianul.ro/imaginea-lui-cartarescu-a-costat-statul-4086887500-lei-196328Imaginea lui Cartarescu a costat statul 4.086.887.500 lei[/url] Daca este valoros de ce trebuia finantat de la buget. O carte buna se vinde singura. |
let me guess, lei vechi, nu-i asa?
mi-e greata, serios. dar lasa, marga o sa fie mult mai pe placul vostru, cand o sa promoveze el caloriferele, sarmalutele, iile si pe stela si arsinel. asa, popolar si pe gustul proletariatului. o sa va faca mandri ca s'teti romani!
dulcetica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
let me guess, lei vechi, nu-i asa? mi-e greata, serios. dar lasa, marga o sa fie mult mai pe placul vostru, cand o sa promoveze el caloriferele, sarmalutele, iile si pe stela si arsinel. asa, popolar si pe gustul proletariatului. o sa va faca mandri ca s'teti romani! |
Si mie mi-e greata deseori, ca am niste probleme cu pancreasul .In rest banuiam ca e o discutie de principiu,ca altfel nu pot decit sa constat cit de valabila e formula de incheiere a lui Deceneus.
Ma retrag din conversatie!