**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!**(2)
Raspunsuri - Pagina 15
alina_satena spune:
Maine ma duc sa platesc gradinita Deliei pe luna octombrie adica 116 lei cu tot cu optionalele
.
Astazi am facut putin 

dinm fiecare sa nu imi ramana prea multe pe ziua urmatoare.Cand se trezeste Delia vreau sa fac o carte cu activitati.
App de plicticlick il avem si noi cumparat
e foarte interesant
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Maine ma duc sa platesc gradinita Deliei pe luna octombrie adica 116 lei cu tot cu optionalele .Astazi am facut putin ![]() ![]() dinm fiecare sa nu imi ramana prea multe pe ziua urmatoare.Cand se trezeste Delia vreau sa fac o carte cu activitati.App de plicticlick il avem si noi cumparat e foarte interesanthttp://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina,
! Ai vazut ca se rezolva
! Asa de mult aveti de plata? La voi cat e taxa pe zi? Ufff...e cam nasol cu optionalele astea, se duce/nu se duce taxa lunara e aceeasi...
. Piticlick e interesant dar mi se pare cam greut pentru ei. Intr-adevar sunt incantati de jocuri dar cum sunt ei asa de "nelinistiti" nu prea sunt atenti la ce spune Piticlick. Aseara Bibilina a cules baloane
, e normal
denisa220972 spune:
Inchei ziua spunandu-va: Noapte Buna
Fiindca am limba cravata si piticoata topaie prin casa
, i-mi spune: dormi tu mami ca eu ma mai uit la scooby doo, o las sa se uite ptr.ca ,la finalul fiecarui episod se desconspira personajul(fantome si tot felul de aratanii), mereu i-mi spune : nu mie frica fiindca este un om mascat si asa nu am probleme cu frica de intuneric.
MarianaPop noi cand facem baie si stam pe wc vorbim in engleza
, probabil atunci are ea chef
fiindca in rest i-mi spune nustiu, este la perioada de nustiu
ma dispera
, cand o intreb ce ai facut la gradi? nustiu, ceai facut la dansuri? ce-ai facut la palat? , nustiu toate se termina in nustiu, aflu tot cand se joaca de-a gradinita cu papusile si ma prefac ca sunt si eu o papusa
astai singura modalitate sa aflu.
Si a ta la fel face?
alina_satena mama lor de bani , fiindca toata viata alergam dupa ei si ne invartim in jurul lor, i-mi este lehamete cand incep sa apara facturile si trebuie sa le platesc.
Noapte buna

MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Poftiti la 

!
Denisa,
! La fel e si la noi. Biculina cand nu vrea sa spuna imi zice "nu stiu", da' nu stiu" sau "am uitat"
. O las in pace pe moment si dupa aceea imi raspunde
. Observ ca si voi va culcati destul de tarziu...
. Nu se culca pana nu vede nshpe viedoclipuri, generatia buhuhu
, si bineinteles ca dimineata te rogi de ea sa se trezeasca
.
Alina, 8 zile
? Scump, doamna, scump
! Noi am platit 184 RON pentru toata luna inclusiv 1 optionala. Pacat ca serviciile oferite nu sunt conform tarifelor
! Ai PM (n-am reusit sa ti-l trs. ca mesaj nou asa ca am apelat la unul mai vechi).
O zi excelenta
!
alina_satena spune:
Mariana mersi pentru
.Ms ptr PM.
La noi taxa pe zi este de 13 lei, deci am 8 zile de plata *13= 104 plus ca a facut de 2 ori engleza si o sedinta e 4 lei, odata pictura iarasi 4 lei s-au facut 116 lei.Pe luna platim 300 de lei doar mancarea
si mancarea nu e foarte ok dar asta este.
M-am trezit asa ragusita cred ca ma pandeste o raceala.

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana mersi pentru .Ms ptr PM.La noi taxa pe zi este de 13 lei, deci am 8 zile de plata *13= 104 plus ca a facut de 2 ori engleza si o sedinta e 4 lei, odata pictura iarasi 4 lei s-au facut 116 lei.Pe luna platim 300 de lei doar mancarea si mancarea nu e foarte ok dar asta este.M-am trezit asa ragusita cred ca ma pandeste o raceala. ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ufff...am vrut sa scriu mai devreme dar n-am reusit sa ma "smulg" de la munci
. Mi se pare mult 13 RON mai ales ca spui ca mancarea nu-i grozava
. Folosesc firma de catering sau gradi e dotata cu bucatarie? Offf...scapi de una dai de alta...imunitatea...
. Ceai caldut cu lamaie si miere, decasept. Sanatate
!
alina_satena spune:
Gradinita are bucatarie proprie, dar ei mananca varza(salata de varza cu morcov si marar, salata de varza, varza cu carne sau cu piept de porc)asta cam de 3 ori pe saptamana
si multe alte lucruri, supa rar, ciorba se repeta in fiecare saptamnana aproximativ
.
Am gatit repede o tcana cu aripi de pui cu legume mexicane si niste spanac
Mai strang putin prin camera si apoi sa ma apuc sa citesc din cartea cu wordul.
k excelul nu e de mine
ca sunt prea proasta
alina_satena spune:

sunt calde si va asteapta la o
.
Aseara am vazut o stire la kanal d cum ca in Bucuresti exista un"om"carer violeaza fettite
m-am ingrozit
MarianaPop spune:
Buna dimineata Alina! Chiar doream o cafea
.
Subiectul de ieri
: nu e in regula cu meniul, mai ales ca dati o caciula de bani
. Ar trebui sa mai discutati intre voi, parintii, varza si iar varza...vai de stomacelul copiilor
. La noi se afiseaza meniul saptamanal inclusiv gramajele; este variat si au si preparate "deosebite". Iti dau exemplu cu ce au mancat ieri: mic dejun - ceai si un sandwich cu cascaval, pranz - ciorba de zarzavat, rulada de pui cu garnitura de paste si sos de rosii, salata de castraveti, banana, dupa amiaza - iaurt si o felie de chec
.
Daca Excel-ul l-ai perceput ca "imposibil de invatat" atunci nu cred ca-l vei aprofunda usor
. Ti-am spus si-ti repet, degeaba citesti carti, principalul lucru este sa exersezi prin aplicatii cat mai multe.
Doamne fereste! Ce crezi ca-i singurul
? Pe astia i-as castra chimic fara anestezie si la urgenta, fara a astepta verdictul tribunalului.
Ce bucataresti in we
?