Jocuri pentru adulti
Raspunsuri - Pagina 3
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Bufle, esti mortala |
Mda - Bufle am fost acum vreo 10 ani, intre timp m-am facut si mai mare, a trebuit sa mai adaug o litera si am devenit BufleA . Incerc, cu disperare, sa raman la aceasta dimensiune dar imi visez sa ma semnez doar Buf !
viviana spune:
Noi jucam, cu niste prieteni, Canasta cu 3 perechi de carti. Nu joc niciodata in tandem cu Celcesforaie pentru ca imi place sa-l bat. Si ohoho o fac intodeauna
Sunt moarta sa joc Poker. De Revelion i-am uscat pe toti.
Cu fii-mea joc Remy, Yams, TOMAPANT si Vaporasele.
In concediul asta, serile, am jucat Tabinet. Doamne ce hahaiala a fost!
Si la fel ca desprecopii facem concurs cu Rebus. Noua ne plac careurile de definitii, acelea metaforice.
Nu stiu Bridge. Celcesfoaraie joaca, insa nu s-a obosit sa ma invete.
Da' suntem la egalitate el cu Bridge-ul eu cu Pokerul.
Acum vreo 3 ani, intr-o sera caldurosa, am furat jocul fetei "Nu te supara frate" si am jucat pana-n zori. La o sticla de bere si comentarii cu dublu-nteles, maxim indecente.
Monopoly nu am mai jucat de 14 ani. Am gasit lunile trecute jocul, prafuit, patat cu vin, lirele cam mototolite... Si am invatat-o si pe fii-mea. Ah, si am invatat-o si Poker.
Nu imi place sa joc table.
Aha, sa va zic si de jocul de table. Am 2 impatimiti: maica-mea si Celcesforaie. Astia urla, arunca cu tablele cand pierd, scuipa zarurile, daca dau duble e nenorocire si se acuza ca au trisat. Au liste si campionate. E o nebunie.
Selene_Bunny spune:
Scrabble, Rummy, Domino, Marocco
Nu mai stiu juca deloc carti, am uitat complet :((
Adela99 spune:
pe langa: whist, rentz, yams, canasta, poker, scrabble, imi place mima.
unde-s concediile la mare cand jucam pe plaja rentz, sesiunile cu nopti pierdute cu canasta, petrecerile cand ne tavaleam pe jos de ras mimand ... alte vremuri.
acum mancam, bem, vorbim si rareori dansam ... doar pokeru' a ramas ... si toate astea prea rar.
buflea spune:
Ahhh ...marocco, ala cu betele incurcate. Din asta cred ca am jucat prin liceu ... si mima, da, da categoric. Mima am jucat si aici odata la un revelion, noi ca noi, dar copiii au lesinat de ras. Cred ca acum ne e teama sa nu cadem in ridicoldesi suntem destul de maturi ca sa nu judecam negtiv ridicolul.
Eu poker nu am jucat niciodata, NICIODATA ...si nici nu stiu cum se joaca decat foarte vag. Cand ne ducem pe la cazino, eu trag de manetutza la masini sau joc ruleta si barbata-meu il uita Dumnezeu la poker.
P.S. Am vrut sa scriu "bete imbarligate" dar nu stiu daca e c"imbarligate" sau "inbarligate"
aschiutza spune:
Vai de cind nu am mai jucat carti! A trebuit sa caut regulile la Tabinet . Noi avem majoritatea cunostiintelor cu copii, asa ca neam de stat seara tirziu la jucat carti ... Nici macar la masa de seara . De obicei facem picnic sau brunch . Si atunci cind vin in vizita fiecare alearga dupa copii proprii, asa ca pas sa stai linistit la un joc de carti. Eu mai joc pe calculato...
Aici sunt foarte iubite jocurile complexe cu carti ciudate . Avem si noi citeva.
Care stiti regulile la whist si renz dati-le si la amaritii care nu au mai jucat din facultate .
Poker nu am jucat niciodata. Si jocul cel mai simplu pe care nu l-am inteles niciodata a fost septica .
inapreda spune:
O data pe saptamina e "feteasca" si jucam canasta. Seara asta e...sfinta.
In rest, imi place sa sring lumea la petreceri cu tematica. Acum am in plan "Bolshevic party" dar devine din ce in ce mai greu sa ne sincronizam...disponibilitatile.
sorana spune:
Noi ne jucam mult . Cu prietenii.
Mult adica minim o data pe saptamana.
Joaca si Monica cu noi, e mare acum.
Mai nou jucam Dixit si Saboteur.
Dar revenim de cate ori e posibil la Bridge.
Am mai jucat recent Colonistii din Catan.
Mai jucam canasta, whist, rentz.
Si mai invatam si jocuri noi, ce se nimereste, ce mai cumpara unul-altul