FIV cu Dr. Dragos Albu 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Felicitari fete emotionate! Super ca vi s-au aprobat dosarele :)
E clar anul 2013 se va lasa cu multe multe nasteri frumoase pe-aici, presimt eu asa

Lumimar multumim pentru sustinere - ai observat, te incadrezi pentru 2013 ;)

Raluca
exact pasii pe care i-ai mentionat tu pentru poze, i-am urmat si noi dar la final desi apare ca poza a fost salvata cu succes (conform mesajului mentionat de forum), totusi e un mister, dispare la prima reincarcare a paginii. Voi incerca si de pe un alt calculator, poate am mai multe sanse ,,,, dar e clar ca e un bug in sistem

EllaMia ce faci? te pregatesti de pregnyl? tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Angi, nu esti obligata sa faci FIV-ul imediat ce e aprobat dosarul (sau in cazul tau, imediat ce vin fondurile). Ideea e insa sa te folosesti cat mai repede de sansa, pt ca vezi ca legile se tot schimba si te poti trezi cu surprize. Sunt convinsa ca o sa te sfatuiasca si dr. cum e mai bine sa faci si in functie de starea ta.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

feteeeeeeeee,s-a aprobat dosarul si la moi!hai sa beeeem!
fetele
Arabella,36 ani,sper viitoare mami de 2prin Fiv2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Si mie mi-au aprobat dosarul!!! :)
Deci suntem 5!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

felicitariii!!!!!!!!!!!!!

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
o trompa clipsata, una permeabila
incercam sa obtinem o sarcina natural pana in ianuarie
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

hello gagici!
eu tot in al 9-lea cer ma visez... nu mi-a trecut...
o zi frumoasa ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

ada
angelica
arabella
raluca

pe cine am uitat?? ada zicea 5 fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Hai fetele cu dosarele, si betele mari cat soarele!
Ma bucur tare mult de vestile voastre bune!

Angi, nici eu nu-s de parere ca trebuie sa te grabesti... Ai timp sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile la maxim pentru urmatorul fiv REUSIT! Eu zic sa te odihnesti... sa va odihniti bine cu toatele, ca e o mare fericire sa fii mamica intr-adevar, dar oboseala la maxim... Veti vedea... e ca si cum ati fi atat de epuizate dar atat de de bucuroase in acelsi timp ca... zambetul va va sta pe chip ca si cand ar fi lipit de el... si veti motzai asa... He, he! Ma incurcai in explicatii "plastice". Oricum ideea este ca aveti la dispozitie cateva luni de vitamine, sport, lectura, dragoste... viata sanatoasa si pentru trup si pentru suflet, ca sa pregatiti terenul in cele mai bune conditii minunilor ce vor urma!

Lumi, stii ca ma rog pentru o reusita si sunt alaturi de tine! (da io ce sa zic, apropos de nepotica ta, ca al meu la 3 luni si jumatate este o sanatate de 8 kg.jumatate?!... ceea ce va doresc si voua!)

Arabella, mii de doamna vesela!

Qiao, asemenea!

Doamne luptatoare si sa va dea DD la toate cel putin cate-o minune pe cap de mamica sanatoasa si fericita!

mami de Gabriel din 2 iulie 2012
_
9 ani am asteptat o minune, 6 ani am luptat sustinut impotriva infertilitatii: trompe obturate, anovulatie, ovare polichistice, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

EllaE : nu ma mai pregatesc de Pregnyl, am facut deja punctia
Acum astept sa ma sune Lucia, dar nu sunt asa optimista
Daa, in timp ce scriam m-a sunat si Lucia..
Ieri nu au putut recolta decat 3 ovocite, din care se pare ca doar 2 au evoluat; deci maine merg sa imi puna la caldurica cei 2 zigotei
Azi si ieri am tot citit aici capitolele mai vechi din forum, cu toate povestile, unele cu final fericit, altele nu, dar toate cu exemple de fete puternice si optimiste Tot ce sper e sa imprumut un pic din optimismul vostru si sa am maine o stare cat ma buna, pt. ca azi am o stare f. ciudata, , un cumul de stari de fapt ce nu le pot expune..
Crystyne, tu ce mai faci? Nu ai mai zis nimic.. Ai avut ieri punctia sau astazi? Ma rog sa fi avut o 'productie' mai buna ca a mea si sa fie cu final fericit!
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ellamia 2 embrioni fortosi si un cuib primitor e mai mult decat suficient. sunt tari in care legislatia nu permite transferul a mai mult de 1 embrioni decat in cazuri exceptionale. Asa ca, capul sus, ZEN ... si un paharel de vin rosul diseara pt relaxare si endo.

Mergi la inceput