FIV cu Dr. Dragos Albu 68
Raspunsuri - Pagina 6
EllaE spune:
cred ca a venit momentul sa-mi pun si eu o poza la avatar. De fapt stiu asta de mult si really chiar ma straduiesc s-o fac, dar tot n-am reusit. Poate aveti voi vreo idee - in cazul in care v-ati lovit de aceeasi problema - cum pot face ca dupa ce-i dau sa-mi accepte noua poza la profil, sa o fac sa ramana acolo si sa fie si vizibila. De ex. daca ii dau sa-mi schimbe poza, imi arata la avatar ca as avea deja o poza, fals caci mie nu-mi apare in dreptul numelui meu si sunt sigura ca nici voi nu vedeti nici o poza. Si am incercat si cu firefox, si cu internet explorer si cu google chrome.
So .... astept idei, si promit ca o sa va placa poza
cumintzica12 spune:
ella doamne ajuta toate fetele!!! esti o draguta, mesajele tale sunt simpatice si pline de optimism
tocmai mi-am upladat si eu o poza la profil...dar vad ca dispare, desi daca intru iar sa schimb poza, mi-o arata ca actuala pe cea anterior uploadata...deci acesta este un test, poate imi apare dupa ce postez comentariu
cumintzica12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cumintzica12 ella doamne ajuta toate fetele!!! esti o draguta, mesajele tale sunt simpatice si pline de optimism tocmai mi-am upladat si eu o poza la profil...dar vad ca dispare, desi daca intru iar sa schimb poza, mi-o arata ca actuala pe cea anterior uploadata...deci acesta este un test, poate imi apare dupa ce postez comentariu |
nu imi merge nici mie sa uploadez poza profil...poate trebuie sa fii membru mai vechi, sa ai un numar mare de mesaje postate...
poate ne raspund fetele care au deja poze la profil?
EllaE spune:
Cumintzica - intr-adevar nici eu nu vad poza la tine. Sigur nu are legatura cu vechimea sau cu numarul de mesaje. Cred ca e un bug prin forum ;)
Plus ca atunci cand am vrut sa scriu un mesaj catre administrator, numarul de caractere este extrem de redus si am renuntat si la ideea aceasta.
Asa ca asteptam .... poate se face lumina
angelica28 spune:
FETELEEEEEEEEEEEEEE ma sunat de la clinica d-na DOMNICA ,sa ma anunte ca dosarul meu pt fertilizare a fost aprobat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta este vestea buna.........vestea proasta este ca este aprobat dar deocamdata nu au fonduri ...........si dinsa mi-a zis ca undeva in februarie crede ca ar veni fondurile!!!!!!!!!!!!!
ACUM nu stiu ce sa fac sa mai fac eu pe bani mei un fiv acum ,sau sa astept pina in februarie ...............maine o sa ma intilnesc cu dr si vedem ce spune si dinsul!
rlk_2009 spune:
fetele cu dosare m-a sunat d-na Domnica si am dosarul aprobat, doar ca este intr-o lista de asteptare, nu a stiut sa-mi spuna cat timp, dar s-a exprimat ca cel tarziu in primul trimestru al anului viitor crede dansa ca am putea intra in procedura... nu imi vine sa cred..pana atunci mai avem timp de "natural" dupa laparo..la FIX!
pentru poza la profil: am intrat in profilul meu, am dat click pe Schimba poza, am apasat butonul Browse si am ales din calculatorul meu o poza, apoi am apasat Upload si am asteptat mult..dupa am dat accepta si apoi parca era ceva gen Trimite modificarile ca sa se salveze pe forum. Sper sa reusiti.
rlk_2009 spune:
Angi, Arabella, fetele care mai asteptati aratati-va SUPER VESTE!!!
Hai sa sarbatorim
Nu am mai fost de ceva timp atat de fericita... Liza si tu tot asa ai fost cand ai aflat ca ti-au acceptat dosarul? Nu de alta dar sa stim sa iti urmam calea
lumimar spune:
Fetele,felicitari pt dosarele aprobate...sa se lase cu fondurile alea mai repede si voi sa deveniti gravi cu greturi si toate cele cat mai curand
va pup apasat pe toate si va tin pumnii
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
liza79 spune:
Raluca, Angelica felicitari! Eu tremuram toata in ziua cand m-au sunat sa imi comunice, imi venea sa plang. Nu banuiam eu pe-atunci ca emotiile urmatoare vor fi de cateva ori mai puternice Sa fie intr-un ceas bun si sa speram ca vor intra fonduri sa continue programul si la anul.
fetele
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 18+
rlk_2009 spune:
Asa sunt eu acum. Mi-au dat lacrimile cand i-am spus sotului. Parca deja s-a indeplinit o minune...
fete dragi, multumim de sustinere si sa va creasca mari puiutii Liza in burtica, Lumimar in brate! Sunteti deosebite!