asigurare sanatate copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

marius la asigurarea pe care am facut-o la o prima trimestriala de cca 7 00 ron sunt asigurate un numar NELIMITAT de consultatii. nicaieri nu se specifica ca aceste consultatii trebuie sa fie doar pentru urgente. la capitolul spitalizare mi se deconteaza un anumit nr de zile de spitalizare anual fara a depasi un anumit plafon cca 60.000 euro anual. e drept spitalizarea este suportata doar la recomandarea dr din sistem iar in primele 3 luni nu se acopera spitalizare decat pt accidente.
ca si concluzie, da daca o tin tot asa cu bronsiolitele si restul racelilor atunci asigaratorul iese in pierdere, insa sincer mi-as dori sa ies eu in pierdere pentru ca scopul meu nu este sa produc paguba nimanui ci doar sa fiu sigura ca daca se mai intampla sa aiba copilul febra 41 si sa tuseasca de ii sar capacele, iar eu sa nu am niciun ban in buzunar, sa stiu ca ma pot duce la o clinica privata. idem in caz de spitalizare pt ca in mod cert nu mi-as permite sa platesc 20 mil pe 3 zile de spitalizare pentru vreun rotavirus de ex...
si ca idee copilul tusea, am sunat la call center am solicitat o programare la consultatie , mi s-a facut si nimeni nu mi-a spus ca nu imi va fi decontata pentru ca nu este indeajuns de bolnav.

mamica de Rares 21.02.2010

Eu te inteleg insa una este ce credem ca am vrea si alta este daca cineva este disous sa piarda bani. Te asigur ca nici un asigurator nu va face asa ceva.
Pe scurt solicita oferta si analizeaza contractul. Si nu ca sa fiu rau , dar 99,99% nu ti se va deconta asa ceva prin nici o polita de asigurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

marius cum crezi tu ca nu imi va fi decontat asa ceva? asa cum am spus am sunat call center, facut programare, am fost la consult, nu am platit nimic. decontarea se face direct intre asigurator si clinica.
am solicitat si oferta si contractul si am citit si paginile alea multe de conditii speciale, scrise cu litere mici mici mici, nu de alta dar sunt jurist asa incat primul lucru pe care l-am facut sa cer contractul si clauzele speciale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Te rpg sa-mi spui si mie unde ai asigurarea pt pitic. Merci

Mergi la inceput

Ok, daca spui tu ca acel asigurator este dispus sa incaseze 700 de lei si in schimb sa plateasca mai mult de 800-1.000-1.500 ... de lei, cine sunt eu sa contrazic asa ceva?
Ca sfideaza orice logica elementara nici nu are sens sa mai spun.
Ok, o seara placuta!

Mergi la inceput

marius sincer vorbind avand in vedere ca suntem amandoi juristi m-as fi asteptat sa-mi spui ca vrei sa comentam clauzele contractuale, decat cearta asta a la piata , pe ce credem sau pe ce e logic sau nu...mi-as fi dorit sa vii cu argumente legale care sa contrazica ceea ce spun asta ar fi fost un ajutor sau o discutie constructiva...
seara placuta si tie.
rog inchideti subiectul. ms

Mergi la inceput

E vorba de argumente economice. Si nu ma cert cu nimeni. Imi spun opinia, o argumentez si nu tin sa am dreptate.
Poate daca iti este mai usor pune-te in locul firmei de asigurare. Esti patronul firmei. Si vin eu si spun asa.
As dori sa facem un contract de asigurare prin care sa stabilim urmatoarele:
Eu Marius iti platesc tie Irina suma de 700 de lei in fiecare luna, iar eu Irina daca tu Marius ai rosu in gat si mergi la clinica X voi plati contravaloarea consultatiei indiferent de valoarea acesteia si/sau indiferent de numarul de consultatii avute in perioada de referinta.
Ai accepta si ai face asa ceva? Sincer.
Si acum ridica o astfel de oferta/contract la nivel de societate de asigurare pentru un numar nelimitat de clienti solicitanti. Ai face o astfel de oferta? Eu nu cred.

Mergi la inceput

ok sunt eu mincinoasa si de fapt nu am acest contract de asigurare...ma rog fie cum zici tu. bune argumente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Irina, am rugamintea sa imi trimiti si mie pe PM numele asiguratorului, ma intereseaza si pe mine. Multumesc !

Marius, sansele ca asiguratorul sa piarda sunt infime, chiar si in cazul unui copil care se imbolnaveste des. Oricum asta se intampla doar iarna de obicei. Daca ar functiona ce spui tu, asta vara ne-ar fi cerut o suma mai mare in cazul copilului de un an, deoarece riscul lui (al ei) de imbolnavire era mai mare - ori, suma platit a fost egala.

Mergi la inceput