asigurare sanatate copil

asigurare sanatate copil | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

buna fetelor. avand in vedere ca piticul meu este la cresa si periodic agatatm diversi virusi si ajungem la rosu in gat, bronsiolite etc, ca pierd mult timp pe la camerele de garda ale spitalelor de stat, sau multi bani la controale la privat, as vrea sa ii fac o asigurare privata de sanantate celui mic.
ce ma intereseaza in primul rand este ca asigurarea sa acopere si spitalizare plus un anumit nr de consultatii.
aveti idee cine practica tipul acesta de asigurari?
eu am gasit ceva convenabil la eureko insa din cate am citit in presa de la anul pleaca din Romania...
la clinicile mari din Bucuresti ori nu acopera spitalizare ci doar iti fac discount de max 20%, ori te costa asigurarea lunara cat 3 zile de spitalizare adica spre 400 euro pe luna ceea ce mi se pare enorm.
ceva idei in acest sens?
multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Incearca sa vorbesti cu cei de la Aegon, ei au ceva cu spitalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Revin tot eu: din pacate e vorba doar de spitalizare din accident, nu de ce vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asigurarile de sanatate chiar si private au alt rol, nu se refera la rosu in gat. Nu exista asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult pentru amabilitate am rezolvat. marius chiar nu iti inteleg ironiile si cred ca ti s-a spus destul de des in ultima vreme. daca nu poti ajuta mai bine abtine-te.
culmea este ca am gasit asigurarea privata care sa imi ofere cateva consultatii gratuite-chiar si pentru rosu in gat, ca in mod cert nu ma refeream la spitalizare pentru acest motiv...
puteti inchide subiectul. ms

Mergi la inceput

Nu sunt ironic. Am vorbit foarte serios. Nu exista asa ceva. iar ce spui tu este altceva. Este un fel de bonus ca sa gasesc o forma de exprimare. Legea asigurarilor este aceeasi si bine definita indiferent de operatorul de asigurari.
Pe de alta parte nu prea inteleg afirmatia la adresa mea de mai jos:
"marius chiar nu iti inteleg ironiile si cred ca ti s-a spus destul de des in ultima vreme. daca nu poti ajuta mai bine abtine-te."

Mergi la inceput

marius ce anume nu exista? am spus ca doresc o asigurare privata care sa imi asigure si un anumit nr de zile de spitalizare plus consultatii motivat de faptul ca baiatul de cand este la cresa raceste des, face bronsiolite, rosu in gat si toate cele asa ca ne petrecem destul de mult timp pe la spitale.
deci ce nu exista ? asigurare privata de sanatate care sa ofere spitalizare si consultatii ca acum eu nu inteleg.

Mergi la inceput

Orice asigurare facuta de un asigurator s-a referit se refera si se va referi la riscuri potentiale. Asiguratorul mizeaza ca nu se va intampla tu mizezi ca daca se intampla sa te coste mai putin decat daca nu ai asigurare. Unul va pierde si unul va castiga din voi doi. Desigur asiguratorul mizeaza ca la cei mai multi nu se va intampla fata de cei la care se va intampla asa incat sa ramana cu profit.
De aceea inclusiv la asigurarile de sanatate, cel care este dispus sa deconteze servicii de sanatate catre un prestator (spital) o va face doar in limita unui risc potential intamplat si prevazut in contract, insa in mod sigur nu va fi dispus sa plateasca servicii obsinuite, curente, acestea nu sunt riscuri si in mod sigur nu va fi dispus (logic) sa incaseze 100 de lei de exemplu in 10 luni si sa deconteze 150 de lei catre un prestator de servicii medicale reprezentand 15-20-30 de consultatii de bronsiolita. Iti dai seama ca nici tu nu ai face asa ceva. Este logic ce spun? Te asigur ca nu sunt ironic.

Mergi la inceput

marius la asigurarea pe care am facut-o la o prima trimestriala de cca 7 00 ron sunt asigurate un numar NELIMITAT de consultatii. nicaieri nu se specifica ca aceste consultatii trebuie sa fie doar pentru urgente. la capitolul spitalizare mi se deconteaza un anumit nr de zile de spitalizare anual fara a depasi un anumit plafon cca 60.000 euro anual. e drept spitalizarea este suportata doar la recomandarea dr din sistem iar in primele 3 luni nu se acopera spitalizare decat pt accidente.
ca si concluzie, da daca o tin tot asa cu bronsiolitele si restul racelilor atunci asigaratorul iese in pierdere, insa sincer mi-as dori sa ies eu in pierdere pentru ca scopul meu nu este sa produc paguba nimanui ci doar sa fiu sigura ca daca se mai intampla sa aiba copilul febra 41 si sa tuseasca de ii sar capacele, iar eu sa nu am niciun ban in buzunar, sa stiu ca ma pot duce la o clinica privata. idem in caz de spitalizare pt ca in mod cert nu mi-as permite sa platesc 20 mil pe 3 zile de spitalizare pentru vreun rotavirus de ex...
si ca idee copilul tusea, am sunat la call center am solicitat o programare la consultatie , mi s-a facut si nimeni nu mi-a spus ca nu imi va fi decontata pentru ca nu este indeajuns de bolnav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Poti sa-mi spui te rog unde ai facut asigurarea? Noi avem abonament la o clinica privata, dar internarea ma costa in jur de 800 roni pe zi

Mergi la inceput

dana ai PM ca sa nu fiu acuzata apoi ca fac reclama ca nu asta era scopul.

Mergi la inceput