Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

M-am trezit azi cu gāndul sa fac un test si, cānd colo, nu a mai fost nevoie...īmi venise...nu stiu dac#259; sa fiu dezamagita sau usurata avānd in vedere rezultatele proaste. de la analize...
Apropos de bolile autoimune...au atātea implicatii...si peste tot citesc ca nu se stie cauza, nu e tratament etc.

Miercuri merg la Dr. Uscatescu...sper sa fie acolo...

Haideti cu testele pozitive!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetelor, va jur ca tind sa dau in paranoia. In dimineata asta am facut un nou test alinta si mi se pare la fel liniuta ca la cel de ieri. N-ar trebui sa fie mai intens de la o zi la alta? In plus mi se pare ca nu ma mai dor sanii la fel de tare. Gravidutelor durerea de sani se intensifica sau se atenueaza pe zi ce trece? Sunt pur si simplu speriata ca voi pierde sarcina iar. Va rog sa ma iertati daca par ridicola dar am o spaima atat de mare in suflet ca nu ma pot gandi la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy_angela spune:

Buna fetelor

Ma numesc Angi si sunt noua pe forum. Nu sunt mamica,
"lucrez" la acest aspect de o luna de zile si sper eu sa se intample cat mai curand o minune in viata mea. In caz ca gresesc ceva imi cer scuze dar sunt noua si nu prea ma pricep deocamdata : va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata

Maria, nu te descuraja.
Eu am avut linia de test pala la o zi de intarziere. Sanii au inceput sa ma doara din saptamana 6a de sarcina, tot de atunci mi s-au intarit nitel si marit sanii(observatie facuta de sot ca eu inca nu observam), acum sanii ii vad intradevar mariti si tari, sfarcurile dor de numa. Si azi 7saptamani si 2 zile.

La o saptamana de intarziere am repetat testul de sarcina, si linia de test e fffff pronuntata.

Apoi la 6 saptamani si 4 zile, la eco se vede saculetul si embrionul de 11mm.

Nu-ti pierde speranta, si nu te mai gandi la rau. Gandeste-te din toata inima(stiu ca este fff greu), ca de data asta o sa fie bine!!! Ai incredere.

Te de molipsire ca sa te mai imbarbatez

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vreau sa mai adaug, sa iei duphaston pt a sustine sarcina. Eu iau 3 pastile pe zi(de 10mg pastila).

Ai posibilitate sa faci azi bHCG?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Deny, multumesc de incurajare. N-am unde sa fac azi beta. Sunt la tara. Pot face abia marti cand merg sa
fac si analizele de tiroida. Am sa merg sa-mi mai iau niste teste ( de-astea gasesc aici) sa mai fac unul azi si unul maine dimineata. Incerc sa ma gandesc ca totul va fi bine dar sa dea naiba daca reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata

maria,Doamne ajuta!

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Ankylya, felicitari pentru eco! Practic la varsta asta cam atat se vede. In curand o sa aveti si inimioara !

Marie, da, esti nitel paranoia, da' altfel nici nu-mi placeai ! Eu am facut 3 beta desi aveam teste foooarte clare. Pentru ca nu prea am avut semne de bulinareala. Sanii abia dupa sapt 7 mi s-au intarit/umflat. Iar Surecheck de seara era abia vizibil fata de Sc de dimi. Iarasi paranoia, iti dai seama. Ca ma gandeam ca, domne, dupa 12 ore trebuie sa fie mai pronuntata linia. Si vezi sa nu, obtinusem o fleoscaita de nu mai stiam ce sa cred... Ia-o de coada pe tanti Rabdare si cam atatica. Stai la caldurica si bea lamaie sa gonesti racelile. Pupam !!

Dana, Marie, multumim de aprecieri. Noi suntem o mare fitoasa, ia uitati-va si la noul avatar, ce hal de zambet smecheresc in coltul gurii stim sa tragem!

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

Felicitari, Ankylya! Ma bucur ca te-ai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy_angela spune:

Felicitari, Ankylya!!! Sarcina usoara!

Fetelor ce parere aveti de testele de ovulatie?Sunt bune de ceva?Pe care le-ati recomanda voi? De luna aceasta as vrea sa incerc cu teste de ovulatie si nu stiu care anume.. (sunt destule pe piata si nu stiu care sunt mai bune..) va

Mergi la inceput