Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!
Raspunsuri - Pagina 2
ankylya spune:
emilia de la ultimul ciclu sunt 6 saptamnani si 2 zile dar eu am ovulat in ziua 26 asa ca el clar este mai mic cu aproape 2 saptamani. va pup
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
Didi81 spune:
In principiu luni. A ramas sa mai vorbesc maine cu doctorul la telefon. Pana la urma nu e asa prost rezultatul la analize, sunt 2 markeri dintre care unul e muuult mai relevand din cate am citit. Acesta relevant mi-a iesit f bine. Celalalt insa (care poate sa dea rezultate fals proaste in f multe situatii) mi-a iesit prost.
Una peste alta, din cum se prezinta ecografic si din faptul ca in 4 luni nu a crescut chistul deloc-deloc, doctorul ar fi zis ca aproape sigur e endometriozic. Doar ca daca ar fi fost asa nu prea asi fi ramas insarcinata. Asta e misterul in toata povestea asta.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
bebelu86 spune:
Seara buna tuturor!!
nu am mai intrat de fff mult timp, dar acum am tras un pic cu ochiul pe aici si ce=mi vad ochii?? Cosminuta, Katy si Tanamera gravidute, Paula cu bb abia iesit din gaoace, suuuper!!! ma bucur muuult de tot pt voi fetelor!!! am fost mereu cu gandul la voi, doar ca nu am avut deloc timp sa va mai citesc.
sunt alaturi de voi si va pup pe toate!!
bafta tuturor fetelor de aici, sa vina rpd barza cu bebei sanatosi de care sa va bucurati. va pup !!
miha_23 spune:
buna fete,
Ankylya sigur o sa fie bine, a crescut bine beta. Ai grija de tine.
Gabyv ma intrebasei cu ce am facut stimularea. Luna asta este prima luna de stimulare si mi-a dat ova mit si climen pt endometru.
Eu am zis ca are habar, dar nu e exclus nimic. Luna trecuta am facut doar monitorizare fara stimulare si in z8 aveam 5mm endo la fel ca luna asta, iar in z 12 a crescut pana la 8.4mm(fara climen). De asta sper ca poate mai creste.In seara asta am reusit sa fac si pregnilul.
noapte buna tuturor!
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6,
emilia.m spune:
Didi, imi pare rau de vestea proasta, sper ca totul va fi bine in timpul operatiei si dupa si ca te vei reface repede.
Ankylya, la un bebe de 4 saptamani (adica 2 de la ovulatie) e imposibil sa se vada ceva la eco, este prea devreme, abia dupa inca cateva zile-o saptamana se va vedea.
Miha_23, spor! Bea niste vin rosu si presteaza cu spor si sa te vedem la titlu in cateva saptamani.
14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Didi81 spune:
Operatia in sine nu cred ca e mare branza, doctorul meu a zis ca i-a facut aceasta operatie si unei gravide si totul a decurs bine dupa aia si sarcina a continuat ok. Va fi laparoscopic cel mai probabil.
Singura chestie de care mi-e teama, dupa cum va dati seama, nu e operatia ci natura chistului.
mimi32 spune:
Buna fetelor!
Moni05 am vazut in celalalt capitol ca ai vorbit de o analiza CA 125, si m-am tot gandit perioada asta, si am citit cate ceva despre ea, si ma gandeam sa o fac si eu. Imi poti spune daca se face intr-o anumita perioada a CM? Mersi mult.
Am facut doar o HSG (2010) unde mi-a iesit o trompa partial infundata, la vremea respectiva am facut si 2 instilatii (nu stiu cat de bine a fost ca le-am facut) si o sonohisterografie (2011), la care am iesit bine cu trompele de data asta. Eu nu am facut operatie laparoscopica avand in vedere ca trompele erau permeabile, si nu stiam ca se poate depista endometrioza si altfel.
La ultimile echografii cand am facut stimulare cu ovamit am avut endometrul cam mic. Urmeaza din ianuarie sa trecem pe stimulare cu injectabil. Nu stiu daca endometrioza afecteaza endometrul in sensul asta. Daca stiti ceva legat de asta va rog sa-mi spuneti.
Sa aveti o zi frumoasa!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Seara buna tuturor!! nu am mai intrat de fff mult timp, dar acum am tras un pic cu ochiul pe aici si ce=mi vad ochii?? Cosminuta, Katy si Tanamera gravidute, Paula cu bb abia iesit din gaoace, suuuper!!! ma bucur muuult de tot pt voi fetelor!!! am fost mereu cu gandul la voi, doar ca nu am avut deloc timp sa va mai citesc. sunt alaturi de voi si va pup pe toate!! bafta tuturor fetelor de aici, sa vina rpd barza cu bebei sanatosi de care sa va bucurati. va pup !! |
Ralu
Felicitari noilor gravidutze si bafta tuturor!!!
Cosmi 14+ deocamdata
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
Didi81 spune:
mimi, tocmai ce zisesem si eu ca am facut CA125. Rezultatul poate fi usor influentat de CM si anume sa fie mai mare, dar probabil nu cu mult.
mimi32 spune:
Nu am vazut Didi. Mersi.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox