Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

'Neata fetelor!
Monique eu stiu situatii in care dupa adoptie mamica a ramas insarcinata.
Cine stie ce are Doamne Doamne rezervat pentru voi.
Sa avem o zi frumoasa!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Monique, nu-i nimic. Mie mi se pare ca incepi acelasi drum ca si mine. Drumul spre copilul vostru. Pana la urma intalnirea nr 1 cu psihologul pentru adoptii poate fi considerata ca un primul pas spre copilul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

Moni imi pare rau de ziua 1 dar eu zic sa nu incetezi lupta, eu am 38 de ani si inca mai sper,stiu cat e de greu sa ai o varsta si sa nu ai in copilas, colegele mele toate au copii aproape 20 de ani iar eu ma uit luung si incerc sa imi ascund suferinta, tu ai mult mai putin decat mine, deci?? acum am inceput injectarea, voi mai face cat voi mai putea financiar, FIV nu imi permit

Mihaela chiar daca e cu intarziere iti spun si eu ,, La multi ani""

Maria felicitari pentru beta frumoasa
Daca citeste careva din fete si a facut stimulare cu puregon si a ramas insarcinata rog sa-mi spuna, mi-ar prinde bine o incurajare

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Buna fetele

Moni imi pare rau de ziua 1 dar eu zic sa nu incetezi lupta, eu am 38 de ani si inca mai sper,stiu cat e de greu sa ai o varsta si sa nu ai in copilas, colegele mele toate au copii de cate 20 de ani iar eu ma uit luung si incerc sa imi ascund suferinta, tu ai mult mai putin decat mine, deci?? acum am inceput injectarea, voi mai face cat voi mai putea financiar, FIV nu imi permit

Mihaela chiar daca e cu intarziere iti spun si eu ,, La multi ani""

Maria felicitari pentru beta frumoasa
Daca citeste careva din fete si a facut stimulare cu puregon si a ramas insarcinata rog sa-mi spuna, mi-ar prinde bine o incurajare

toate fetele

Ca va citesc din umbra stiti da?

Draguta de ce nu incerci un FIV prin programul national?

Mergi la inceput

Mary bany si acolo trebuesc banuti, nu este chiar totul subventionat, 1500 de euro cred ca tot m-ar m-ai costa pe care nu-i am, nu am crezut ca o sa ajung aici, desi toti banii cheltuiti pe la doctori in acesti ani faceam lejer Fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetele!
nu am mai scris de mult pentru ca nu am avut timp si nici noutati
sapt. viitoare merg la o dr. noua, la cezara bucur, sper sa ma ajute sa-mi indeplinesc visul
draguta, tu cum esti? faci doar stimulare sau si IA? iti urez multa bafta sa iti implinesti cea mai mare dorinta

mihaelafalt, la multi ani, sa iti dea DD numai bine, multa sanatate si sa vina bebe cat mai repede

felicitari gravidutelor, le urez sa aiba o sarcina usoara si dusa la termen!

multi

Mergi la inceput

Cixinica multumesc, voi stabili numai in functie daca voi obtine foliculi pe ovarul stang (care nu vrea sa lucreze) si unde am trompa functionala

mult succes si tie, ai mai facut ceva investigatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta, ai nevoie de ajutor?
Eu am facut cu puregon, dar nu am ramas ....pppppffff....

LE: Moni, felicitari, ramai increzatoare ca bebele vostru va ajunge negresit la voi. Am auzit ca vor aparea un grup mai mare de copii adoptabili.(am o prietena infiltrata)

Mergi la inceput

Da Gaby cu un raspuns daca poti, tu ai luat aspenter in timpul tratamentului? doctora mea nu a zis nimic dar o voi intreba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Nu am luat, am inceput sa iau Aspenter abia acum cateva luni, cand am aflat ca am mutatii. Poti lua daca vrei, unul la doua zile...cred...nu sunt f experta.
LE: Draguta, ai PM.

Mergi la inceput