ce cadou sa cumpar?
prietena mea va naste curand si as vrea sa-i cumpar un cadou. Hainute si-a cumparat, si sunt lipsita de inspiratie. Poate aveti idei.. multumesc!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Un album din ala in care sa noteze evenimentele importante din primul an de viata, poze, amprenta manutelor bebelushului ? Daca vrei sa fie pentru copil, niciodata nu sunt pampersi sau jucarii destule. Daca vrei ceva doar pt ea, sa o feliciti pt treba bine facuta, ai putea lua o mica bijuterie (o bratara din argint de ex. sau un set medalion cu cercei).
CorinaDani spune:
gasesti in farmacii geanta/trusa cu produse necesare ingrijirii bebelusului (crema, lotiune/ulei de corp, gel de dus, etc.)
sistem interfon pentru bebe
o geanta in care viitoarea mamica sa puna tot ce-i trebuie cand va iesi cu bb la plimbare/in deplasare
un centru de activitati pentru bb, va fi foarte util cand acesta va mai creste (de la 6 luni incolo)
un carusel cu muzica si figurine, de pus deasupra patutului
o veioza speciala, care proiecteaza imagini luminoase in miscare, insotite de muzica
un aparat de sterilizat biberoane, din acela cu abur/la rece (cu solutie) sau celalalt model, care poate fi folosit in cuptorul cu microunde
depinde foarte mult si de bugetul de care dispui...
Alex@Sara spune:
Un "tort " din pampersi ,in care sa prinzi si cateva jucarioare/hainute
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani sistem interfon pentru bebe |
Nu stiu daca este in ro (probabil ca gasesti), dar eu am interfon cu camera (ca si camera web) si un tv mic de vreo 10 cm. (vin impreuna). E cea mai buna investitie pe care am facut-o. Nu numai ca o aud (da, il am si acum, de 4 ani jumate), dar o si vad! Eu l-am cumparat acum 4 ani jumate cu $100 (la reducere; pret intreg erau vreo $150), deci acum nu cred ca sunt mai mult de $100.
andruta1 spune:
multumesc mult pentru raspunsuri! acum nu mai stiu pe care sa-l aleg!:-)
mi-a placut ideea cu tortul!:), dar parca i-ar trebui si un sterilizator, sau interfon.. ma mai gandesc! va multumesc inca odata si va doresc toate cele bune voua si bebicilor vostri!