ce cadou sa cumpar?

ce cadou sa cumpar? | Autor: andruta1

Link direct la acest mesaj

prietena mea va naste curand si as vrea sa-i cumpar un cadou. Hainute si-a cumparat, si sunt lipsita de inspiratie. Poate aveti idei.. multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Un album din ala in care sa noteze evenimentele importante din primul an de viata, poze, amprenta manutelor bebelushului ? Daca vrei sa fie pentru copil, niciodata nu sunt pampersi sau jucarii destule. Daca vrei ceva doar pt ea, sa o feliciti pt treba bine facuta, ai putea lua o mica bijuterie (o bratara din argint de ex. sau un set medalion cu cercei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

gasesti in farmacii geanta/trusa cu produse necesare ingrijirii bebelusului (crema, lotiune/ulei de corp, gel de dus, etc.)

sistem interfon pentru bebe

o geanta in care viitoarea mamica sa puna tot ce-i trebuie cand va iesi cu bb la plimbare/in deplasare

un centru de activitati pentru bb, va fi foarte util cand acesta va mai creste (de la 6 luni incolo)

un carusel cu muzica si figurine, de pus deasupra patutului

o veioza speciala, care proiecteaza imagini luminoase in miscare, insotite de muzica

un aparat de sterilizat biberoane, din acela cu abur/la rece (cu solutie) sau celalalt model, care poate fi folosit in cuptorul cu microunde

depinde foarte mult si de bugetul de care dispui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

depinde de buget
un sterilizator??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

SAu cel mai bine intrebi mama, daca tot iti e prietena.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Un "tort " din pampersi ,in care sa prinzi si cateva jucarioare/hainute

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

sistem interfon pentru bebe

Nu stiu daca este in ro (probabil ca gasesti), dar eu am interfon cu camera (ca si camera web) si un tv mic de vreo 10 cm. (vin impreuna). E cea mai buna investitie pe care am facut-o. Nu numai ca o aud (da, il am si acum, de 4 ani jumate), dar o si vad! Eu l-am cumparat acum 4 ani jumate cu $100 (la reducere; pret intreg erau vreo $150), deci acum nu cred ca sunt mai mult de $100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

un sling.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

multumesc mult pentru raspunsuri! acum nu mai stiu pe care sa-l aleg!:-)
mi-a placut ideea cu tortul!:), dar parca i-ar trebui si un sterilizator, sau interfon.. ma mai gandesc! va multumesc inca odata si va doresc toate cele bune voua si bebicilor vostri!

Mergi la inceput